Mia? to kto??
W?a?nie to ?ci?gne?em i mam nadzieje ?e b?dzie dobry, wcze?niej kozysta?em z mambo, ale nie podoba?o mi sie.
Mam nadzieje ?? ten cms da to co chce, a co wy s?dzicie o nim?
Chcia? bym pozna? opinie u?ytkowników zanim wgram to na dobre.
Czy mo?na na nim stworzy? porzadn? strone która b?dzie wygl?da? porzadnie i nie bedzie zarówno prost? stron? domow?.
Mi chodzi o stworzenie porzadgo poratli, a nie o strone domow?, bo takie to samo moge stworzy? w html'u nie musz?c mie? cms'a.
Php-fusion jest dobry. Bardziej jednak polecałbym ci http://extreme-fusion.pl . Jest to ulepszona wersja php-fusion.
Ja dopiero co zaczynam z php-fusion, sprawdzałem też php-nuke, ale z tych dwóch wole fusion...
Rzuce okiem na tego extrime-fusion, zobaczymy z czym to się je 
A tak szczerze to czym to sie ró?ni, bo je?eli to prze?cianie sie w napisaniu skryprtów to mi to obj?tne.
Super zabezpieczone to nie musi by?.
Musi spe?nia? 3 warunki:
- wygl?d zschludny ale nie szablonowy (robdem z phpbb)
- mo?liwo?? rozbudowy podstron
- kompatybilno?? z innymi systemami (np. galeriami).
fusion to dobry cms na male, gora srednie portale... jest dosc dobry, sporo mozliwosci... dosc ciekawa propozycja na poczatek 
W takim razie mam nadzieje ?? b?de zadowolony z tego wyboru 
Co oznacza:
| Code: |
Warning: main(themes/Milestone/theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/jakub/domains/jakub.frih.net/public_html/subheader.php on line 14
Fatal error: main(): Failed opening required 'themes/Milestone/theme.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/jakub/domains/jakub.frih.net/public_html/subheader.php on line 14 |
Wszystkie pliki wgrane, baza poprawnie zainstalowana, wszystkie chmod'y tak jak powinny by? i nadal co? nie dzia?a.
Co to jest?
| Failed opening required 'themes/Milestone/theme.php' |
Brak tego pliku.
Dzieki
dosz?em
Plik by? w tym katalogi ale trzeba by?o zmienic
| /public_html/themes/milestone/ |
na | Code: |
| /public_html/themes/Milestone/ |
Nie wiem dlaczego ale w oficjalnej wrsji któr? ?ci?gne?em by? taki b?ad wystarczy zmienic z maje na duza litere i juz chodzi 
ew. możesz używać klienta ftp, który potrafi zmieniac nazwy plików na małe litery :d (np. Winows Commander) i takich problemów nie będzie 
Kozystam z Kbear - z KDE 3.2
Problem juz rozwiazany.
I moge powiedziec ?e php-fusion, dal to czego szukalem
Jest jeszzcze mankament tego iz forum jest malej wiekosci - chodzi o szerokosc, ale to mysle ze uda mi sie przebolec.
wedlug mnie to jednak trafinoy wybor 
Jak dla mnie fusion jest najlepszym cms, testowałem kiedyś jportal ale było w nim bardzo dużo błędów. A w fusion miodzio. Polecił bym też www.phpbp.pl też bardzo dobry cms, jest w nim wbudowane: download, galeria i takie tam drobnostki.
Ja mam swój serwis postawiony właśnie na tym CMS-ie i jestem bardzo zadowolony.
PHP-Fusion EP, z którego korzystam, jest bardzo prosty w obsłudze i konfiguracji. Nie trzeba przy tym znać PHP, Javy itp. Polecam! 
no tak, z tego gdy chcialem sam napisac skorke do niego to sie przestraszylem, w mambo bylo latwiej, jakos czytelniej. aby sameu cos napisac majac powiedzmy srednie umiejtnosci z pisania w php.
Mi to sie bardzo ale to bardzo podoba.

Ale na tym forum nie podobaja sie posty tego typu jak ty piszesz. Jesli chcesz dostac konto na serwerze, to popraw styl pisania i przeczytaj to. Bo widze, ze to nie pierwszy twoj post, ktory jest niezmiernie dlugi i odkrywczy...
Obecnie jestem na etapie fascynacji Extreme-Fusion
Według mnie lepszy niż "zwykłe" PHP-Fusion, sporo skryptów wrzucili i w ogóle...
A ja sobie testuje z MD Pro... calkiem niezly, mniej znany, ale oparty w duzej mierze o post-nuke'a... daje sporo mozliwosci, calkiem niezly support... jak ktos ma troche wolnego czasu to polecam.
fallco podziel sie z nami linkiem ...bo własciwie szukam zastepcy joomli bo troszke sie muli na frihoscie aczkolwiek działa odziwo poprawnie
php-fusion jak i reszta to dla mnie dziurawe cms zreszta ciesza sie taka opinia w srod moich znajomych