FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

linkor

draqo
Nie wiem czy wszyscy znają stronę www.linkor.pl, jeśli nie to powiem co to za strona. Otóż, jest to strona pomagająca wypozycjonować nasz serwis. Wszytsko napisane jest na stronie linkor.

www.linkor.pl

Last edited by draqo on Tue Mar 28, 2006 3:16 pm; edited 1 time in total
sl4sh
hm... a to mozna na forum reflinki dawac ? bo cos mi sie wydaje ze tak nie bardzo.
Camel
No tak nie bardzo chyba, ale to bardziej jest prośba ze storony draqo niż reklama, więc jak dla mnie ok Cool

Last edited by Camel on Thu Mar 23, 2006 2:22 pm; edited 1 time in total
hawranek31
Wkoncu chlopak podal drugi link ktorym sobie nie nabija wiec chyba spoko.

Pozdrawiam i witam po przerwie.
sl4sh
no to spoko :] nie bede sie czepial.... ale jak znam zycie to pojawi sie wiecej taki prozb :] no dobra.... juz nic nie pisze Razz
mtx
ja jestem w linkorze, ale nie potrafię tego zainstalować na stronce, więc nie mogę brać czynnego udziału.. czy ktoś mi powie gdzie ja to mam wrzucić w phpnuka??
Arin
wszystkim zainteresowanym tego typu praktykami proponuję najpierw kilka dni lektury o SEO, a potem dopiero eksperymenty. w praktyce jest tak, że nieumiejętnie użyty nawet linkor może być dla Waszych stron bardzo bolesny.

cheers,
Arin.
mtx
a co się może stać??

bo ja wsio robię wedle krótkiej instrukcji i robię test:

Ponizej powinny wyswietlac sie linki z systemu Linkor

Quote:

Warning: main(../linkor.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/mtx/domains/mtxunw.frih.net/public_html/test_linkor/linki.php on line 12

Warning: main(): Failed opening '../linkor.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/mtx/domains/mtxunw.frih.net/public_html/test_linkor/linki.php on line 12

Fatal error: Call to undefined function: linkor_wyswietl_poz() in /home/mtx/domains/mtxunw.frih.net/public_html/test_linkor/linki.php on line 14

a w bloku, gdzie powinny być linki, to one są.. i ja już nie wiem..

Last edited by mtx on Wed Oct 18, 2006 10:17 pm; edited 1 time in total
kochanek
www.linkor.pl, < zły adres ... po co ten przecinek na koncu ... pozatym strona jak dłyugo jest sam sie wypozocjonuje ...wystarczy miec uniklana nazwe skojarzeniowa
Postman
Dajcie sobie spokój z linkorem. Nie mam miłych wspomnień z nim. Jak już to reklamowałem inne serwisy a i instalacja nie jest wcale łatwa. Najlepiej wypozycjonujesz swoją stronę własną pracą a nie czekaj aż inni zrobią to za Ciebie. Laughing
ChesterB
Prawda ;] moja strona ma 5 miesięcy, domena smallville.pl 2 miesiące, nie korzystam z żadnego linkora czy tam innego badziewia, nie kupuje reklam, jedynie na 2 małych forach jest link do mojego, a efekt jest taki:

http://www.google.pl/search?q=site%3Asmallville.pl+inurl%3Asmallville.pl&start=0&ie=utf-8&oe=utf-8&client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl-PL:official
11 600 zaindeksowanych stron Wink

Do tego dziennie 10-20 nowych userów, a to wszystko przyszło samo Smile
mtx
Samo przyszło Razz

trzeba sobie pomóc.. mały dział, to wszystko załatwi, zwłaszcza jak ktoś lubi smallville to ile takich stron może być.. a moja jest unikalna, ale w szerszym tego słowa znaczeniu Razz

poza tym urozmaicanie treści linkami do innych też ma sens Smile
cambridge
korzystanie z linkfarm może w krókiej perspektywie podniesc strone w rankingach - ale za to w dlugiej - wywalić ją do sandboxa, z którego nie da sie wyjsc szybciej niż po poł roku - roku

sami oceńcie, czy warto;-)
Bigrazer
czyli linkor bedzie umieszczał gdzies reklamy jakiejś strony za co ja bede musiał umiaszczac inne reklamy na swojej stronie??
Postman
Musisz zinstalować skrypt na swojej stronie, który wyświetla linki do innych stron. Jeżeli system linkora nie stwierdzi takiego skryptu na Twojej stronie nie będzie się wyświelał link Twojej strony na innych.
mtx
To jeszcze bardziej skomplikowane- takie wyświetlanie to wymiana linków.. a tu się jeszcze dostaje punkty.
Każda dodana do systemu strona zostaje poddana ocenie wg kilku kryteriów. Ważne z nich to PageRank oraz ilość zaindeksowanych stron przez wyszukiwarkę Google. Dodatkowym źródłem zdobywania Punktów w systemie Linkor jest Program Partnerski.
Bigrazer
program partnerski... czyli cos możemy przez to zarobić??
draqo
Dzięki temu pp zarabiamy tylko punkty;P
Bigrazer
A te punkty przerabiane sa na reklamowanie naszej stronki? Jak tak to juz rozumiem :].
kochanek
na moje pozycjonowanie nie jest potrzebne ... mi sie tak strona sama wypozocjonowala ze juz jest na pierwszej stronie wyników google jak wpisuje hasło i to wcale niezbyt odpowiednie jakie bym ja chciał