A) The following is strictly forbidden on our servers
- Hosting, linking and content related to warez, mp3's and all other illegal files.
Przeczytałem TOS i nie ma nic o własnych produkcjach mp3 . CO z tym fantem zrobić .Bo jeśli jest tak ze zadne mp3 nie moga byc to troszke unfair dlatego ze pisze illegal a włanse to legalne.
produkcje mp3 - jesli stworzyles je za pomoca oprogramowania do montowania dzwieku musiz miec legalna jego wersje z licencja uwzgledniajaca publikacje, jesli sa to mixy oficjalnych utworow - zapomnij, jadnek w kazdym wypoadku musisz miec pozwolenie Bondingsa (admina)
a jesli robiłem na wersjach trialowych ? ok po za tym pliki mp3 beda sie zanjdowac na innym serwerze czy link do takowych tez jest przestępstwem ?
jezeli takie pliki sa nielegalne, a dajesz do nich link to jest to zabronione na frihost;)
czytaj to:
http://www.frihost.com/forums/vt-30817.html
greets
Tylko twojech mp3 (jak zrobiles ich) sa ok, ale tez masz mic najpierw pozwolenie odemnie.
wystarczajacym dowodem jest to ze pliki sa zamieszczane na wielkim serwicie wp.pl w dziale mp3.wp.pl
a nie pomyslales, ze oni mogli wykupic prawa do tych plikow?
chociaz nie wiem, niektore sa darmowe;)
tak to prawda pliki znajdujace sie juz na mp3.wp.pl maja tam czesciowe prawa ale nowe nie beda miały zadnych . ALe jezeli legalnosc muzyki oni jako tako potwierdzja wiec nie sadze by były jakie kolwiek kłopoty . Po za tym remixsy danych utworów nie sadze by łamały jakies prawa jednakze mozna uniscic opłate zaiksowi i moza robic do woli
opłata z tego co wiem jest niewielka jak dla zwyklego smiertelnika .
pytanie ostanie czy o kazdy plik mp3 bede musiłał pytac ?
To jak zwykle jest sprawa dyskusyjna.
Podobnież można wykorzystywać (tak mi się kiedyż o uszy obiło) jakieś 6 sekund danego utworu nie łamiąc prawa...
Tyle że w niektórych przypadkach (Jeden Osiem L) użycie nawet kilku nut bywa problematyczne...
Tutaj masterem jest Bondings jak on da Ci błogosławieństwo to nie masz się o co martwić 
ja czekam na błogosławienstwo admina i na konto bo wniosek juz złozyłem wczoraj
| Wisniadnb wrote: |
| pytanie ostanie czy o kazdy plik mp3 bede musiłał pytac ? |
tak. na każdy plik mp3 musisz mieć zgodę Bondingsa.
chciałbym tym samym uciąć wszelkie dywagacje na temat czy własne, czy remiks, czy darmowe, czy cokolwiek - każda mp3 musi zostać zatwierdzona przez Bondingsa osobno. każda.
cheers,
Arin.
Wisniadnb:
Skoro w regulaminie określone jest, że nie wolno zamieszczać tutaj MP3-jek to nie wolno. I nie powinno się tego robić.
Jak masz jakieś MP3-ki własnej produkcji to może wyślij je na serwis www.mp3.wp.pl . Tam z pewnością twoje utwory dotrą do większej rzeszy odbiorców.