FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Wlasne produkcje mp3 czy to kluci sie z regulaminem?

Wisniadnb
A) The following is strictly forbidden on our servers

- Hosting, linking and content related to warez, mp3's and all other illegal files.

Przeczytałem TOS i nie ma nic o własnych produkcjach mp3 . CO z tym fantem zrobić .Bo jeśli jest tak ze zadne mp3 nie moga byc to troszke unfair dlatego ze pisze illegal a włanse to legalne.
darczeku
produkcje mp3 - jesli stworzyles je za pomoca oprogramowania do montowania dzwieku musiz miec legalna jego wersje z licencja uwzgledniajaca publikacje, jesli sa to mixy oficjalnych utworow - zapomnij, jadnek w kazdym wypoadku musisz miec pozwolenie Bondingsa (admina)
Wisniadnb
a jesli robiłem na wersjach trialowych ? ok po za tym pliki mp3 beda sie zanjdowac na innym serwerze czy link do takowych tez jest przestępstwem ?
darczeku
jezeli takie pliki sa nielegalne, a dajesz do nich link to jest to zabronione na frihost;)
czytaj to:
http://www.frihost.com/forums/vt-30817.html
greets
Bondings
Tylko twojech mp3 (jak zrobiles ich) sa ok, ale tez masz mic najpierw pozwolenie odemnie.
Wisniadnb
wystarczajacym dowodem jest to ze pliki sa zamieszczane na wielkim serwicie wp.pl w dziale mp3.wp.pl
darczeku
a nie pomyslales, ze oni mogli wykupic prawa do tych plikow?
chociaz nie wiem, niektore sa darmowe;)
Wisniadnb
tak to prawda pliki znajdujace sie juz na mp3.wp.pl maja tam czesciowe prawa ale nowe nie beda miały zadnych . ALe jezeli legalnosc muzyki oni jako tako potwierdzja wiec nie sadze by były jakie kolwiek kłopoty . Po za tym remixsy danych utworów nie sadze by łamały jakies prawa jednakze mozna uniscic opłate zaiksowi i moza robic do woli Smile opłata z tego co wiem jest niewielka jak dla zwyklego smiertelnika .

pytanie ostanie czy o kazdy plik mp3 bede musiłał pytac ?
Camel
To jak zwykle jest sprawa dyskusyjna.
Podobnież można wykorzystywać (tak mi się kiedyż o uszy obiło) jakieś 6 sekund danego utworu nie łamiąc prawa...
Tyle że w niektórych przypadkach (Jeden Osiem L) użycie nawet kilku nut bywa problematyczne...

Tutaj masterem jest Bondings jak on da Ci błogosławieństwo to nie masz się o co martwić Cool
Wisniadnb
ja czekam na błogosławienstwo admina i na konto bo wniosek juz złozyłem wczoraj
Arin
Wisniadnb wrote:
pytanie ostanie czy o kazdy plik mp3 bede musiłał pytac ?

tak. na każdy plik mp3 musisz mieć zgodę Bondingsa.

chciałbym tym samym uciąć wszelkie dywagacje na temat czy własne, czy remiks, czy darmowe, czy cokolwiek - każda mp3 musi zostać zatwierdzona przez Bondingsa osobno. każda.

cheers,
Arin.
Xaros
Wisniadnb:
Skoro w regulaminie określone jest, że nie wolno zamieszczać tutaj MP3-jek to nie wolno. I nie powinno się tego robić.
Jak masz jakieś MP3-ki własnej produkcji to może wyślij je na serwis www.mp3.wp.pl . Tam z pewnością twoje utwory dotrą do większej rzeszy odbiorców. Smile
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.