FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Czekam....

mathie
Jak w temacie czekam az zostanie mi zalozone konto na frihoscie...
Mam pytanko ile czekaliscie...

I jeszcze jedno... Napisalem Description po polsku z przyzwyczajenia... Czy moga mi przykac zglosznie o zalozenie konta ??

Pozdrawiam Mathie
draqo
Z tego co się orientuję to złogszenie trzeba napisać po angielsku:P Ja czekałem 2 dni.
Bondings
Mathie, to muszi byc po Angielsku. Prosze jesce raz przykac zglosznie.
kla_bor
Ja czekalem z 5 dni.

Poczatkowo napisalem zgloszenie po angielsku, a posty pisalem po polsku. Po 2 dniu czekania sie wkurzylem z niecierpliwosci i napisalem kilka postow po angielsku. Z tego co sie orietuje to bylo tak ze polski moderator sprawdzal posty, pozniej dawal znac tamtemu w Stanach, ze wszystko ok. i dopiero tamten zakladal konto. No i pozniej dostalem konto - zrobilem stronke, poustawialem i serwer padl Mad . Wszystko stracilem ale wyszlo mi to na dobre bo nowe koncepcje mialem okazje zastosowac. Teraz jest prawie super.

Cierpliwosci kolego. w ciagu tygodnia dostaniesz Razz
kochanek
hm o ile ja pamietam w TOS jest napisane ze 5 minimalnych postów musi byc po angielsku Smile reszta to juz hm... jak kto chce byle bez spamu
Bondings
kochanek wrote:
hm o ile ja pamietam w TOS jest napisane ze 5 minimalnych postów musi byc po angielsku Smile reszta to juz hm... jak kto chce byle bez spamu

Tylko zglosznie ma byc po Angielsku. Ale jak wszystkie postow son po Polsku, to bedzie twarc dluzej.
ChesterB
OT. Bondings, where You learn Polish ? You speak very good Smile
Bondings
ChesterB wrote:
OT. Bondings, where You learn Polish ? You speak very good Smile

I have Polish family. The problem is that I never learned to write in Polish, I can only speak/understand it. My writing is rather phonetic in most cases (without searching for the right spelling).
mathie
Oki to piszemy zgloszenie jeszcze raz...
Dzieki Bondings za odpowiedz Smile
Kudlaty
Bondings thus very well you write in Polish...
I in sum worse writes in English than You in Polish... Smile
Calemb
Ten post nie mam sensu już chyba dwa takie były zamkniete!
venom6
Ja czekałem około miesiąca, kumpel za to dostał po tygodniu, chociaż głupio zrobiłeś, że napisałeś to po polsku więc nie wiem czy to ujdzie ale czekać nic nie zaszkodzi, sądze jednak, że jest jakiś administrator z Polski który by to przeczytał, jednakże musisz napisać jak by to powiedzieć "do czego będzie Ci służyło FTP"...
Ja na przykład napisałem, że będę robił stronkę o grze Diablo I i Diablo II.
Czekaj cierplowie, a jak nie to załóż nowe konto i napisz do nich po angielsku...