FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

[Reklama] narkoza.pl

ozyrys
Nowe forum do pogadania o wszytstkim, dosłownie każdy znajdzie tu coś dla siebie a jak nie to napisze co by chciał i jets duże pradopodobieśtwo że niedługo przeczyta o tym na forum. Tylko że forum ma dopiero 20 użytkowników więc zapraszam do rejestracji i pisania postów.

Pozdrawiam
#ozi
Xaros
No no forum nawet nawet, postawione na frihoscie??
darczeku
na nazwa.pl z tego co sie orientuje (serwery.pl)
tak mi powiedzialo ripe;)
ozyrys
darczeku wrote:
na nazwa.pl z tego co sie orientuje (serwery.pl)
tak mi powiedzialo ripe;)

Dokałdnie forum stoi na serwerach nazwa.pl, ale nie to jest najważniejsze liczy się klimat który można stworzyć na forum, a że forum jest jeszcze bardzo młode to trzeb zapraszać znajomych na forum i powoli je rozkręcac .

Pozdrawiam
#ozi
matti90
Tak nastepne Forum, warte polecenia, Mili Admin, inteligentni ludzie, a takze rozmowy ktore sa prowadzone caly czas takze polecam z cala pewnoscia ze choc ten servis jest mlody, to napewno troche postoi i nie jedna osoba bedzie go wspominac:)

Pozdrawiam
OKo-dhh
Matti90 masz racje bardzo mili admini. sam jestem na tym forum i lubie pisać tam jedno z lepszych for wielo tematycznych. na dodatek jest jeszcze w okresie rozkwitu, Wiec jeszcze długa droga przed tym forum
mtx
Robota jak przed większością naszych webmajsterów obecnych na frihoście Smile

ja też czekam na lepsze jutro, bo mam już 5 użytkowników Razz
Balcard
Takie fora są dobrą alternatywą na zimny deszczowy wieczór. Można sobie podyskutować z ludzmi na prawie każdy temat. A nawet trochę po kłucić :] Myślę że jak wytrześwieje jutro to się nawet zarejstruje Smile
matti90
No ja mysle ze ludziom pasuje takie forum, poniewaz jest nowe, mozna bardzo szybko zaprezentowac sie Smile i bedzie bardzo mila pogawedka Smile
Ja juz tam jestem od dluzszego czasu i chyba wiem ze sa tam normalni ludzie nie...? Razz Razz Pozdrawiam
ozyrys
Ale żeby forum się rozwijało to muszą rejestrować się nowi użytkownicy i coś pisać na forum , więc trzeba zapraszać na narkoze swoich znajmych i niech oni zapraszają swoich znajomych i niech wszyscy piszą posty rozmawiąja , żeby forum się rozwijało.

Pozdarwiam
#ozi
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.