FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

[ocena, wspólpraca] - fuinloth.glt.pl

fallco
Witam, oddaje pod waszą ocene stronkę http://www.fuinloth.glt.pl

ma to byc wortal o grach komputerowych, wiem, że czeka mnie jeszcze sporo roboty, ale póki co jestem sam, więc idzie to dość powoli

dlatego oprócz waszych opinii, ogłaszam że szukam osób chętnych do współracy... jeżeli się takowi znajdą to prosiłbym o info na pm.
darczeku
jak dla mnie to tylko kolejna strona na CMS'ie.
W sumie nie wiem co oceniać - artykułów brak a newsy z Sieci.
-
Quote:
Poszukiwani:
recenzenci
newsman
moderator na forum
grafik

W takim razie co Ty bedziesz robił?

pozdr.
mtx
nic specjalnego
ale jeśli chcesz możemy zostać partnerskimi stronami Smile
sl4sh
noooo ziom faktycznie musisz tam jeszcze sporo pracy wlozyc, ale zapowiada sie ciemno Razz i moze cos z tego wyjdzie ;P
Calemb
Ja bym powiedział że oddajesz pomysł stronki i jej kolorystyke , grafike itp. pod ocene a nie ogół, bo ogól to tak za pół roku sie rozwinie i w ogóle bedzie tam dużo ludzi
B4rt3k
Nic specjalnego... Zwyczajny CMS. Ale stronka po jakims czasie moze sie rozwinąć Wink
Seba222
Odkad jestem na frihoscie (a nie jest to jakos bardzo dlugo), to widze, ze juz czwarta, moze piata strona o tematyce gier komputerowych/komputerow powstaje. Troche to nudne - nie uwazacie? Jak wy sie chcecie wybic z tlumu takich samych stron?a moze warto by pomyslec nad polaczeniem sil i z tych wszystkich stron zrobic jedna a porzadna? A moze z drugiej strony, jezeli chcecie tworzyc cos sami, to znajdzcie sobie jakas nisze, temat malo znany, poruszany przez niewielu i tym sie zajmijcie. To jest jedyny sposob na wybicie sie, a nie masowo powtarzanie tego samego w kolko.
Oczywiscie nie twierdze, ze akurat ta strona sie nie wybije i nie bedzie najlepsza w sieci. Wrecz przeciwnie - zycze Ci jak najlepiej, ale...
draqo
Stronka nie jest złaRazz Jak się postarasz to się rozwinie:P
pawelsz
Jak juz wspomniano nieco wyzej, stron o tej tematyce jest cala masa, tak ze chac zrobic cos wybitnego, trzeba sie naprawde postarac. Wyglad - jak dla mnie OK, ale tresci jak na razie to troche wiecej by sie przydalo. Zycze szczescia, bedzie ci potrzebne...
mathie
Stronka jest bardzo fajna... Moze nie kazdy zauwazyl ale nowe informacje sa dodawane prawie codzienni ... Widac ze autor musi sie bardzo starac w prowadzeniu stronki...
A ze zrobiona na CMsie to maly szczegol ...jak dla mnie
mtx
Co można oceniać na stronie zbudowanej na gotowym skrypcie, z gotowym templatem (chyba, że jest inaczej) z treścią kopiowaną z innych serwisów (albo przynajmniej skłądaną)?
Lochium
Strona już chyba upadła więc nie ma co oceniac i z kim wspópracować. Ale wcale sie temu nie dziwie, w ziwazku z poziomem który reprezenotwala jak powiedzieli przedmówcy predzej czy poznie musialo sie to stać
Seba222
Wiele z serwisow, ktore tu byly zapowiadane szumnie, startowaly z wielka pompa (zart oczywisci) poupadalo po krotkiej chwili.
Przyklade moze byc wlasnie strona FALLCO (http://www.fuinloth.glt.pl ), NeoGryOK (www.gryok.info) czy SkorpioN'a (www.zanzahar.frih.net). Kazda z tych stron nie dziala juzz od dluzszej chwili, a przyczyna jest prosta - po krotkim zapale nadchodzi najpierw rozczarowanie - czemu nie mam 10000 odwiedzin dziennie a jedynie 3? Pozniej przychodzi zwatpienie (po co ja bede dla 3 ludzi strone robil?), a na koniec zarzuca sie to, co sie zrobilo.
Z drugiej strony nie ma sie co dziwic, ze takie sa wyniki, jezeli strony sa klonami innych (GryOK - strona o grach komputerowych, Zanzahar - gra na silniku Vallheru), nieraz dzialajacych na rynku kilka lat stron.
Jedynie strony wybitne, oryginalne, niszowe, maja szanse na przetrwanie. Niestety w tym przypadku bylo wrecz odwrotnie.
darczeku
Akurat SkorpioN odniósł pewne sukcesy - a stronka upadla nie dla tego ze nie chciało Mu się jej prowadzic ale serwer frihosta padl i stracil on wszystkie bazy, userów i skrypty - a to moze juz zdolowac...
fallco
spoko, strona jeszcze nie upadła, póki co pracuje nad nią w spokoju, a że nie miałem wsparcia ani wolnego czasu to wkońcu tak wyszło... ale cierpliwości ani zapału mi nie brak... zaręczam Very Happy
wszystko przychodzi z czasem a pośpiech nigdy nie jest wskazany...[/b]