FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

ocena stronki - www.ozyrys.org

ozyrys
Kilka dni temu miałem awarię serwera strony i wszystkie dane poszły... A że odtwarzanie utraconych danych i ogólnego wyglądu stronki zajeło by zbyt dużo czasu to zmieniłem wygląd strony, zmieniłem też silnik strony z bardzo wymagajacego vBulletinu na standrdowy jp2 z kilkoma modyfikacjami, i zupełnie nowym nigdzie nie publikowanych wyglądem [themem] strony. Narazie jest mało informacji, ale powoli wprowadzam wszystko z powrotem, odzyskane są konta użytkowników jednak hasła z tabeli zostały bezpowrotnie utracone, dlatego zostały wygenerowane nowe hasła.
Proszę o oceny .

Pozdrawiam
#ozi
OKo-dhh
no Ozi superowa sprawa z tym ozyrys.org niezły design no super strona Ozyrys oby tak dalej trzymam kciuki
draqo
Ogólnie dobra strona, ale pod ie coś się wali i tekst w menu po lewej jest za ciemny. Nie można go odczytać.
Calemb
Nie no stronka nie najgorsza chociaz troche wygląda jakby przerobiony jakiś szablon...
ozyrys
Wygląd strony jets oparty szablon który kiedyś robiłem dla pewnej firmy komputerowej, a obrazki pochodzą z dwóch źródeł tzn z webboardwigilia - skin do jp2 i teamspeakstat2 niektóre obrazki takie jak obrazki rang na forum są wykonane recznie przeze mnie.

Pozdrawiam
#ozi
Xaros
Chetnie bym ocenil ale stronka nie dziala Rolling Eyes
kochanek
strona działa jak najbardziej mi sie podoba nawet całkiem całkiem ...
pozatym kto teraz sie meczy nad zupelnie nowymi szablonami Smile
darczeku
@ozyrys czy ty przypadkiem nie zajmujesz się hostingiem?
Inaczej - mówi Ci coś domena fullhost.be ?

pozdr
ozyrys
Osobiście się nie zajmuje hostingiem, ale domena fullhost.be jest moja własnością ijest wypożyczona dla kolegi który taki serwis[ hostingowy ] prowadzi ich strona tez jest wykonana przeze mnie , a raczej szablon do jp2

Pozdrawiam
#ozi
Balcard
Mi strona też się podoba. Tylko ten czerwony i zielony, potrzebny jest tej stronie jak rybie rower. No i jeszcze momentami są jakieś załamania na stronie. Ale ogólnie dobrze no i jeszcze jakieś artykuły na początek by się przydały.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.