Mam sprawę odnosinie DA. Otóż jak się zaloguje i na przykład wejdę na file manager i kliknę na jkiś plik edit to wyskakuje mi okno logowania. Wie ktoś dlaczego mi tak to świruje. Czy wy też macie takie problemy z tym.
Direcadmin Rozlaczanie
wyczyść ciasteczka, pamiec podreczna (i sesje uwierzetelnione w firefox'ie)
moze pomoże
moze pomoże
mam operę ale na innych przeglądarkach mam to samo
w operze tez mozesz wyczyści te dane.
A może korzystasz z jakieogs serwera proxy?
A może korzystasz z jakieogs serwera proxy?
Ja tez mam pytanko co do Direct Admina, choc nie tylko.
Mianowicie chodzi mi o to ze niektore katalogi i pliki pozamienialy sie na GIG i UID z moich (nazwa konta na frih) na Apache. To spory problem bo nie moge nic z takim plikiem czy katalogiem zrobic - ani go skasowac, uploadowac ani zmienic chmod - doslownie nic.
Post ten podpinam do tematu Direct Admin, poniewaz tam dokladnie widac wszystkie uprawnienia dostepu, oczywiscie pliki zablokowane sa nie tylko w oknie DA, FTP rowniez nie ma dostepu.
Czy to ja tylko to mam czy inni tez? Jak z tym sobie radzic???
Edit:
Ok, znalazlem to na angielskich postach. Sorry za spam.
Mianowicie chodzi mi o to ze niektore katalogi i pliki pozamienialy sie na GIG i UID z moich (nazwa konta na frih) na Apache. To spory problem bo nie moge nic z takim plikiem czy katalogiem zrobic - ani go skasowac, uploadowac ani zmienic chmod - doslownie nic.
Post ten podpinam do tematu Direct Admin, poniewaz tam dokladnie widac wszystkie uprawnienia dostepu, oczywiscie pliki zablokowane sa nie tylko w oknie DA, FTP rowniez nie ma dostepu.
Czy to ja tylko to mam czy inni tez? Jak z tym sobie radzic???
Edit:
Ok, znalazlem to na angielskich postach. Sorry za spam.