FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

znikajace posty...

Nolt
zauwazylem ze pare moich odpowiedzi poprostu wyparowalo... hmm czy jest cos z baza czy moderatorzy robia psikusy ? napewno nic zlego nie napisalem wiec nie wiem o co chodzi :>
draqo
Równiez to zauważyłem
darczeku
to oznacza, że obaj piszecie głupoty Cool
W sumie wiekszosc postów to spam - tak jak ten;)
WIec nie dziwie sie modom ze robia pozadek.
Nolt
hmm wiesz nie uwazam ze odpowiedz na pytanie jaki klient polecacie moja dopowiedz (kilka zdan ze ja uzywam i uwazam ze najlepszy jest FileZilla) byla spamem Wink no ale hmm trudno Smile
darczeku
Nolt wrote:
hmm wiesz nie uwazam ze odpowiedz na pytanie jaki klient polecacie moja dopowiedz (kilka zdan ze ja uzywam i uwazam ze najlepszy jest FileZilla) byla spamem Wink no ale hmm trudno Smile

widocznie byla bo ja juz napisalem o filezilla;)
GKH
ARIN PRACUJE Very Happy
Bigrazer
Jak na każdym forum trzeba odrzucac śmieci Razz. Czyli trzeba pochwalić naszego moderatora Very Happy Odwala kawał dobrej roboty :]
v3nd0r
A moze po prostu moderator sklepil twoje posty?
Albo napisales ta sama wypowiedzkila razy, jest to tu czesto spotykane, ludzie maja problemy z wyslaniem posta, a kiedy wysla go np. 3 razy to nawet nie racza ze pousowac zbedne kopie.

Drugim nagminym spotykanym bledem, jest nie zauwaznie guzika edytuj. I zamiast wyedytowac poprzedniego posta kots pisze 2 Smile BO o ile wiem liczba pkt az jednego posta jest ogranioczna i moze z tad to sie bierze.

Sam mialem kiedys przypadek gdzie chcialem rozwinac jeden temat, bo dyskusja zeszla na inne tory, ale mod postanowil inaczej usunal moj temat i polaczyl post ,no coz zdarza sie Smile
venom6
Jeżeli twierdzicie, że nie spamowaliście, albo nie wypisywaliście jakiś bzdur tylko konkretnie w temacie to:

Po pierwsze, przeczytajcie regulamin forum. (ja osobiście nie czytałem go w pełni, przyznaje się Razz)

Po drugie, może napisaliście coś wbrew regulaminowi.

A po trzecie wydaje mi się, że za założenie tematu np. o nielegalnych oprogramowaniach, itp. odbierają nam punkty uzyskane za założenie tematu czy tam wypowiedzi na forum...
Calemb
Też miałem takie przypadki, ale sądze, że wynikało to z sensu mojej wypowiedzi (czyli coś koło SPAM'u). Ale np. Marketplejs... PO co kilkustronnicowy temat, jak i tak wiekszość ogłoszeń zostały zrealizowane?
Arin
sory, ale odpisywanie na temat, po prawie dwóch miesiącach, nie wnosząc nic nowego to po prostu przegięcie!

-locked-
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.