FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

phpMyAdmin

darczeku
Hmm mam porblem - nie moge dostac sie do phpmyadmin - wpisuje login i hasło które dostalem po odtworzeniu konta ale wywala error...
W czym problem?
Calemb
hmmm możę Caps Lock? Razz Ja tam dostaje się bez problemu. Proponuje jeszcze raz dokładnie sprawdzic dane
darczeku
mam podpiete kilkanascie domen - czy ma tojakies znaczenie?
a moze phpmyadmin jest dostepny tylko na tej głownej frihostowej domenie?Sad Crying or Very sad
ChesterB
zapewne wklejasz hasło, prawda? w phpmyadminie musisz je wpisać ręcznie (i zwracać uwage na wielkośc liter)

Pozdravki.
Ramelof
co do phpadmina to robisz sobie bazy danych i robisz do nich login i hasło a dane co dostałeś do konta są po to by wejść w direcadmin
darczeku
Ramelof wrote:
co do phpadmina to robisz sobie bazy danych i robisz do nich login i hasło a dane co dostałeś do konta są po to by wejść w direcadmin

fakt ale ja głupi jestem Embarassed Cool
WMP
ChesterB wrote:
zapewne wklejasz hasło, prawda? w phpmyadminie musisz je wpisać ręcznie (i zwracać uwage na wielkośc liter)

Pozdravki.

nie trzeba wpisywać
ChesterB
na frihoscie trzeba, wiem z własnego doświadczenia, wklejałem hasło i nie mogłem się zalogować do phpmyadmina, wpisałem ręcznie zadziałało.
Timczak
ChesterB wrote:
na frihoscie trzeba, wiem z własnego doświadczenia, wklejałem hasło i nie mogłem się zalogować do phpmyadmina, wpisałem ręcznie zadziałało.

Nie tylko na frihoscie. Próbowałem na webservie (to taki program apatche phppmy admin sql itd) i też trzeba było wpisywać