FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

PlusGSM przeprasza i daje 30Min :P

Chemik
"
Quote:
W ramach przeprosin za utrudnienia otrzymujesz od "MixPlus" DARMOWY PAKIET 30 MINUT w sieci PlusGSM. Aktywuj pakiet kodm .....

info na nr 5656 Smile
hehe
wreszcie sie przyznali ze oszukuja Very Happy
Joker
A no przyznali sie Very Happy Ja też dostałem 30 min za free szkoda tylko, że do Plusa ale nie narzekam bo na pewno się zużyje Very Happy

Kiedyś Plus był fajną siecią. Po roku korzystania zawsze na urodziny dostawałem 10zł (Simplus). A od 2 lat co?? Cisza...

Nawet życzeń nie złożą Razz
Chemik
ja tam troche naciagałem tą sieć Smile ( debety na 50zł itp Razz )
ale oni naciągali wszystkich Razz
przecie te naliczania sms-ów - wysyłam 1 eska a po tygodniu 3,6zł za sms/mms prosze właczyć i wyłaczyć telefon :/
przecie tym naciagali ludzi na miliony :/
tera im widocznie ktoś pogroził Smile
qumpel raz zgłosił to z naliczaniem smsów - co dziwne powiedzieli że wszystko jest OK ( czyt przysłali pismo na 2str A4 Smile )
a po 2 tygodniach dostał 30zł "w prezęcie " Laughing
szock Smile
Calemb
A mój kumpel miał 100zł na koncie i nagle patrzy ma 50 zł, więc dzwoni do nich a Ci mu kręcą i kręcą. W ciągu jednego popołudnia odbył jakieś 5 rozmów po około 40 min. To samo drugiego dnia. Wreszcie trzeciego patrzy a 50 zł wróciło na swoje miejsce Very Happy
Chemik
apropos tej "promocji" (przeprosin czy jak to kto zwał Razz )
zrobili strasznie głupie naliczanie tych min do kasy :/
Dzwonimy do kogoś (z plusa)- gadamy - płacimy np. 40gr Smile
pobieraja nam normalnie z naszego budżetu :/ Smile
jednocześnie ubywa nam też i z tych magicznych 30min Smile
po paru h dostajemy esa :
Quote:
Rabat za tańsze połaczeni. Wył. i włącz telefon.

i po ponownym właczeniu mamy kase na koncie ( ja dostałem za 40gr - 1,20zł ale lux - dziła jak powinno Very Happy)
cos nie wiem czy naprawiali sobie wogule ten system informatyczny który zekomo nawalił Smile

coś tu śmierdzi Very Happy
Postman
Nigdy nie miałem problemów z Simplusem. Awaria mnie nie dosiegła a przeprosiny otrzymałem(30 minut). Moja zona ma Simplusa od lutego i też jej włączyłem 30 minut darmowych mimo, iż sms z przeprosinami nie otrzymała. Jak narazie nie nażekam na usłgi simplus. Laughing
spider89
Dokladnie jak post wyzej, awarii nie mialem a 30 minut darmowych mam, wogole dla mnie siec jest spox Wink
cirrus
nie możliwe żeby PLUS dał coś za darmo. Miałem kiedyś u nich telefon i po pięciu latach dostałem rachunek z firmy windykacyjnej, że mam im oddać 70 zł. Po dłuższym dochodzeniu, okazało się, że kiedyś zapomniałem zapłacić rachunku (20 zł ). Niestyty PLUS GSM nie przesłał mi ani jednego upomnienia a biezace wplaty rozliczala w poczet długu. Nie upominieli się również kiedy rozwiązywałem u nich umowe - dopiero po pieciu latach jakas firma, ktora kupila od nich dlugi przeslala mi rachunek z odsetkami. Wplacilem te pieniadze, bo jestem honorowy, ale od tej pory dobrego slowa o tej sieci nie powiem. Drogo i bez troski o klienta. To firma dla ludzi ktorzy lubia tracic pieniadze Wink
fallco
A ja mam Plusa juz od 3,5 roku i jeszcze ani razu sie nie zwiodlem na nich... majac znajomych, ktorzy pracuja w Ideii/Orange i Erze i ktorzy ciagle psiocza na te sieci sam nie wiem co lepsze...
Jakos sie przekonalem do plusa i mysle ze jest on najlepsza siecia - najbardziej stabilna jak dla mnie...
A to ze daja cos za darmo to mozliwe - przypomnijmy te 10 zł dla posiadaczy simplusa w urodziny Very Happy
a awarie - coz kazdemu se moga zdarzyc - pytanie tylko komu sie czesciej zdarzaja.
BTW: co do rachunków to znam przypadek gdzie era odmowila wystawienia kopii rachunku aby mozna bylo uregulowac platnosc za abonament, bo wlasciciel go zgubil... ciekaw jestem tylko na jako podstawe prawna sie powolali...
Chemik
Plus na abonament jest spoko - to wiem Smile
na karte jest masakra z Sesemesami Smile
plus został jako jedyna sieć na starym systemie "wyłącz i włacz telefon" Smile
podczas gdy era i idea ( dla mnie nie ma juz orange w polsce - wogule idea/orange przestała już na mój gust istnieć)
już wieki temu zmienili ten system na naliczanie w czasie rzeczywistym Smile
i nie wymagają wylogowywania z sieci Smile
są przez to narażeni na spore straty przez debety Smile
ale widać im to nie przeszkadza Smile nadrabiaja to esami Smile
spider89
Ja nigdy nie wyłączam i włączam telefonu, u mnie zaraz jest aktualny stan konta mam sagem myx3-2 Razz
Timczak
Ja tu jednak czegoś nie rozumiem. Jestem w Orange i dostaje SMS o "nagrodzie" w wysokości 30 zł jak tylko wyśle SMS do 5 osób. Wysyłam i okazuje sie że to pomyłka
gecko
ja mam dość Plusa - jak on nalicza te sms to nie wiem ale "na oko" wychodzi coś za drogo. niby też dostałem te 30 min ale... no właśnie - tylko do plusa. akurat mam takie szczęście że tylko 5 znajomych też "na plusie"...

plusem plusa ( Razz ) jest zaawansowanie techniczne - są usługi których w innych sieciach nie ma i w najbliższym czasie nie będzie (radar-coś i podobne). ale, jak wiadomo, im bardziej rozbudowany system tym częstsze awarie.

miałem kiedyś Heyah i hmmm nie narzekałem bo całkiem nieźle działało - właściwie 0 problemu. no i naliczali jak ludzie. czemu porzuciłem 2 psy dla mumio? gwarancja tylko bez zdejmowania simlocka... Confused

a jak jest w innych sieciach? np w erze? prosze o komentarze użytkowników.
cirrus
Co do reklam plusa.... sa rewelacyjne Smile Mumio jest swietne!!!!
mathie
Mozecie mi wyjascin w jaki spodob Plus oszukal swoich klientow bo jestem w Orange a ta dyskusja bardzo zaciekawila mnie ??

A co do reklam to ostatnio sie cos popsuly... Mi sietam nie podobaja a wam ??
mathie
Timczak wrote:
Ja tu jednak czegoś nie rozumiem. Jestem w Orange i dostaje SMS o "nagrodzie" w wysokości 30 zł jak tylko wyśle SMS do 5 osób. Wysyłam i okazuje sie że to pomyłka

Co do Orange to wejdz na ich stronke tam jest wyjasnione ze to nie oni wysylaja wiadomosci o nagrodach !
venom6
Witam,
Ja równierz dostałem 30 darmowych minut lecz z jakiej to okazji to ja nie mam pojęcia do tej pory a co jeszcze mnie wkurza, że po wykonaniu rozmowy czy tam wysłaniu SMS'a nie odciąga Ci od razu pieniędzy tylko po jakimś czasie (u mnie miałem rekord 2 dni po wykonaniu połączenia, poczułem się lżejszy ok. 11 zł)...
Wkurza mnie też w MixPlusie to, że są takie drogie połączenia w sieci jak i poza siecią tak samo jak i SMS'y po 40 gr w sieci (no chyba, że aktywujesz sobie pakiet 500 SMS'ów za 5 zł ale po cholere mi to?
Słyszałem też, że muszę wykorzystać je w ciągu miesiąca bo inaczej przepadają... Walić taką sieć przenieśmy się na Heyah, ewentualnie na Orange RazzRazz
Pozdrawiam...
Lochium
Porzucilem plusa około 4 lata temu, w związku z moim zdaniem okrutnymi opłątami za abonament i minute/sms. Aktualnie wpółpracuje z Orange, i coraz bardziej mi się to nie podoba. Więcej pieniędzy przeznaczyli na kupno marki, zmiany salonów niż na promocje dla posiadaczy telefonów w ich sieci. Więc, znowu zmienie sieć na PLusa (też chce dostawać darmowe minuty i pieniądze urodizny!) a w osstateczności Ere
schizolo
Ja mimo wszystko uważam że Plus jest dobry, tylko nie w taryfie MixPlus, sam jestem użytkownikiem i polecam wszystkim startery Easy, ceny na prawdę małe i w brew wszelkim pozorom nie zdzierają tak jak na MixPlusie...
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.