FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Klient FTP

WMP
Poszukuję dobrego klienta FTP który by porówywał pliki zawartością i przesyłał pliki z kompa które sa inne na serwer ftp. Znak ktos takie cudo?
Arin
WMP - dokładnie napisz na czym to porównanie ma polegać, bo jeśli to ma być że mają być na serwer posyłane inne pliki niż już tam są, to totalcmd spokojnie sobie z nimi poradzi. (nawet jeśli mają być posyłane tylko zaktualizowane, to wystarczy że zmienisz sortowanie - nie na wg nazwy tylko wg czasu modyfikacji i sam będziesz widział co jest aktualizowane a co nie.)

wszystkich pozostałych proszę o zaprzestanie postowania w stylu
Quote:
ja uzywam (nazwa programu). jest naj naj naj.
ponieważ nie o to tu chodzi.

cheers,
Arin.
WMP
Hmm, opisze to co chcę zrobić. Używma siobie Pajączka 5 Pro i jets tam opcja wysyłania na ftp. I csoei wchodzę i edytuję pliki i wysyłam na FTP. Są takie pliki które nie edytuje. No i stoję przed taki o to problemem. Chce te pliki z FTP zrzucić na dysk. Ale że chce tylko te zedytowane zrzucić to musze wiedizec ktore edytowałem. I potrzebuję progrmau który by sprawdzał czy się różnia pliki cyz coś takiego.

Ale prosze bez odpowiedzi, zapisuj sobie nazwy plików.

P.S.:Arin, Miałem otworzona strone i odświerzam ja za godiznę, pisze "Nie ma takieo tematu", myślę sobie, "Aha Arin znów kasował mój temat Evil or Very Mad ". Ale wchodze na polskie forum, patrze jest temat(cud się stał). Okazało sie ze posy skasowałeś...
darczeku
nie wiem czy do końca o to Ci chodzi ale filezilla.
W sumie jak wyedytujesz jakis plik zmienia się minimalnie jego rozmiar wiec jest juz zmodyfikowany.
WMP
Gdzie skopiować polski język?
Joker
Z tej strony pobierzesz polską wersję FileZilla 2.2.18 Very Happy

http://dobreprogramy.com/index.php?dz=2&t=19&id=152
Adi666
Ja uzywam total commandera jakos na niego nigdy nie narzekalem.
Joker
Arin wrote:
wszystkich pozostałych proszę o zaprzestanie postowania w stylu
Quote:
ja uzywam (nazwa programu). jest naj naj naj.
ponieważ nie o to tu chodzi.
atomek
FlashFXP:

http://amnezja.org/modules.php?name=News&file=article&sid=3224
Arin
... -close-
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.