FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

moja publikacja :P

Nolt
Ruszylo moje forum niestety nie udalo mi sie go przekonwertowac z phpbb a nie chcialem uzywac juz tego $hitu wiec troche postow poszlo do kosza Sad z czego jestem niezadowolony ale... zapraszam na moje forum stronka w budowie w nastepnym tygodniu powinna juz dzialac a narazie tylko forum Smile

Strona: http://www.wizzi.frih.net/
Forum: http://www.wizzi.frih.net/forum/

Możecie oceniac forum tylko w sumie co tu oceniac to tylko board i templatka Razz
Pozdrowka

PS: pełne oblicze forum jest dostepne tylko dla zarejestrowanych Smile

Edit: Dzieki ChesterB za przekonwertowanie bazy. Moje forum zostało przeniesione bez uszczerbku Very Happy <browar>

Edit2: strona juz dziala Razz gdy zrobie portal bede myslal nad nowa strona a narazie chyba niezle jest Razz

Last edited by Nolt on Tue Mar 07, 2006 1:46 pm; edited 2 times in total
ChesterB
Jeżeli chcesz, moge Ci przekonwertować baze z phpBB -> SMF ręcznie, nie stracisz żadnego posta, ofkors za free Smile jeżeli jesteś zainteresowany pisz na PW lub gg:5608039 Smile

Pozdravki
darczeku
ekhm...co tu dawać do oceny? styl smf?
czy stronke z bannerem i linkiem?
Poporacuj nad nia i dopiero daj do oceny publicznie.
Calemb
Coż zgadzam się z Dareczku! Mam nadzieje że strone zrobisz szybko i fajna będzie Razz
Nolt
ajj Razz juz odrazu krytyka jak napisalem "mozecie oceniac tylko nie ma co oceniac bo wiadomo ze wszystko jest sciagniete i zainstalowane :>" zreszta moim zdaniem for sie nie ocenia, a nad stronka pracuje, robie ja z gotowego szablonu bo od poczatku to troche za trune dla mnie i mialem bardzo ladny projekt ale musialem z niego zrezygnowac gdyz przyciski zrobione w ps nie pokrywaja sie idealnie z orginalem (wrzucilem screeny ponizej moze ktos wie co zle zrobilem i moglby mi pomoc:P procz tego wszystko ok) wiec wzielem sie za troche brzydszy templatek Sad nie robie cms, gdyz cms stawiam na innym serwerze i portal bedzie mial inna tematyke Smile

darczeku
Quote:
zreszta moim zdaniem for sie nie ocenia

to po co dajesz takie do oceny?

Co do template - tez nie bedzie nic do oceny bo to template - jk zrobisz lwasny design to z chęcią wszyscy pooceniaja.
Nolt
hmm powiedz a czy tytul mojego topicu to ocencie moje forum czy publikacja ? Smile to jest roznica Razz dodalem tylko ze mozecie oceniac ale nie wymagalem tego w tytule to tylko czysta publikacja Wink
pozdro
Camel
Całkiem, całkiem (sam nie jestem żadnym ekspertem - ot wizualnie mi się podoba).
sl4sh
no dobra.... spoko i w ogole, wyglad jest ok.
Ale... tak wlasciwie o czym jest ta strona ? Na jaki temat traktuje ? Neutral bo jakos nie widze tam zadnego info ani nic, pozatym :
strona głσwna -> newsy(te po srodku), news z 2006-03-07 Administrator i cytuje :
Quote:
Witam wszystkich na stronie Wizzi. Wreszcie strona ruszyła. Na tej stronie będą zamieszczane wszelkie nowości związane ze stroną. Ankieta i licznik na razie brak Muszę znaleźć coś ciekawego wtedy umieszczę na stronie Smile To narazie chyba tyle jeśli chodzi o nowści Razz

na swojej stronie zamieszczasz nowosci o swojej stronie - kurde no nie wiem czemu ale jakos to dziwnie brzmi Neutral (no nie wiem czemu - irytuje mnie to Razz )
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.