FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

aktywacja kont

Nolt
Mam pytanko jak dlugo czekaliscie na aktywacje swojego konta? Bo sie doczekac nie moge Razz i czy jestescie zadowoleni z hostingu ktory proponuja. Pozdrowa

Last edited by Nolt on Wed Mar 01, 2006 12:28 am; edited 1 time in total
Joker
Nie wiem, czy ten wątek nie był już kiedyś poruszany na forum ale...

Ja czekam już 3 dzień i licze na szybką aktywację bo mi na gwałt jest to potrzebne Razz A o hostingu słyszałem, że jest (prawie) w 100% niezawodny... Rolling Eyes
Nolt
hehe nie to mialem na mysli o niezawodnosci czytalem ale czy urzytkownicy sa zadowoleni :> chodzi mi czy np przy kopiowaniu plikow na ftp nie ma czestego rozlaczania itp. wiesz hosting moze byc niezawodny i dzialac, tylko czy osiagi sa zadowalajace Smile

Joker
Hehe dostane konto to napewno ci napisze Razz

O ile dostane RazzRazz
Nolt
hehe ja tez wyslalem prosbe w niedziele ze starego konta bo z tym mialem problem i zobaczymy, narazie czekam na odpowiedz czy przeniesie moja prosbe o konto ze starego konta forum na to jesli nie bede musial jeszcze raz wysylac i pewnie znowu tyle samo czasu czekac Razz
ChesterB
niedawno padł serwer i wszystkie pliki poszły się ... Sad
Nolt
uu to nieciekawie ja znalazlem fajny hosting ale nie wiem czy mozna tu publikowac takie cos bo sie bardzo opyla Razz powiem tylko ze 1gb/30gbtransferu/8skrzynek/1msql 25mb jesli baza bedzie wieksza to automatycznie zwiekszaja in przenosza na nowy serwer+domena na 12miechow za friko Smile to w duzym skrocie Razz

-Dkt-
huraaaaaaaaaaaa Laughing
wreszcie przyznali mi konto Cool
czekalem chyba z 3 tygodnie (klopoty z serwerem)
ale w koncu udalo sie Very Happy
niedlugo sprawdze czy bylo warto czekac Twisted Evil
sl4sh
hehe, panowie czekajce w spokoju Razz tez troche sie naczekalem zanim aktywowali mi konto ale bylo wart, teraz jestem zadowolony. Na okres przejsciowy zanim kupie miejsce na serwerze to konto mi starcza.
Btw. czekalem chyba ze 2tyg:P ale warto :]
Nolt
hehe ja tez bede czekal nie po to sie tu fatygowalem Wink mam nadzieje ze jest warto Very Happy ale hehe jak napisalem ze oferuja duzo a pomoc techniczna slaba odrazu reaktywowali mi konto na forum Very Happy wiec szczypta krytyki nigdy nie zaszkodzi Razz
Calemb
Ja jestem zadowolony z hostingu moze czasem sa problemy z serwerem ale wszystko inne jest git. A czekać trzeba cierploiwie, jedni dostaja predzej inni później... różnie
Nolt
Wlasnie po powrocie z budy otrzymalem powierdzenie zalozenia konta mam farta bo czekalem 4dni Razz dzis otrzymalem moje konto i jestem bardzo happy Very Happy tylko teraz testowac wrzucac pliczki i YUPII Very HappyVery Happy
pozdrowka wszystkim
-Dkt-
heh, ledwo co dostalem a juz mysle o zmianie nazwy adresu mojej stronki (na frihoscie oczywiscie Razz )
niedlugo zaczne testowac Twisted Evil
a sie zastanawiam tylko troche... wczoraj mialem chyba 55pkt a dzis 40pare Surprised (moze ja liczyc nie umiem albo mi sie przewidzialo Embarassed )
sl4sh
bo gdy nie jestes aktywny na forum, czyli gdy nie piszesz dlugich i sensowych postow lub gdy w ogole nie piszesz to odejmuja Ci sie punkty.
-Dkt-
sl4sh wiem o tym Wink
mowie, to bylo z dnia na dzien Wink
pierwszy dzien - 55 pkt
drugi dzien - 46 pkt
No ale dobra niewazne, nadrobilem juz to Laughing
mtx
Ten temat był tu chyba z 5 razy..

na hosting czeka się różnie- ostatnio z powodu tego, że cały serwer 2 padł, trzeba było czekać do marca, a teraz będzie to szło szybciej.

Potrzebnych jest wam 5 postów. Długich, wyczerpujących i mądrych. Jeszcze lepiej dla was po angielsku, bo szybciej wam hosting przyznają, bo nie muszę się moda językowego pytać co tam nabazgraliście.

patrząc na tematy zobaczycie czy jestesmy zadowoleni i jak często serwer pada, bo osobiście mam wątpliwości co do tych 98% niezawodności..

Radzę nie podpadac Arinowi, naszemu modowi, bo to nonkonfumista jest i potrafi gryźć.
Joker
mtx wszystko prawda co piszesz Very Happy

Od siebie dodam to co przeczytałem na angielskim forum w dziale "Web Hosting Support":

n0obie4life wrote:
Do NOT ask how long will it take before your site is up or how long does it take for your site to be handled.

The minimum waiting time is 1 second and the maximum is 2 weeks.

Chyba wszystko jasne Very Happy

Arin wrote:
Zawsze czytaj Zasady i wszelkiego typu Ogłoszenia na początku każdego forum zanim cokolwiek napiszesz. Czytaj również odpowiedzi we wspomnianych wątkach.

Arin taka mała sugestia Very Happy żebyś dodał treść pierwszego cytatu do FAQ ułatwi to z pewnością niektórym życie ;]
pieta
Kolejny powód dlaczego warto czytać informacje zawarte na stronie. Niestety ja nie doczytałem a jest mi host potrzebny "od reki" Sad
Joker
pieta wrote:
jest mi host potrzebny "od reki"

mała sugestia dla pieta:

Zanim otrzymasz host na frihoście (termin został opisany w tym wątku) załóż sobie konto na www.nazwa.pl i aktywuj dowolny server (ok 10 min roboty i czekania) - bezpłatnny okres testowy 2 tygodni sprawi, że bedziesz mógł za chwię opublikować stronkę... (potem oczywiście przenosisz na frihosta)

Miałem taką samą sytuację - host potrzebny na gwałt i to z DNS'ami, skorzystałem z www.nazwa.pl i to uratowało mi skórę Razz

Mam nadzieję, żę pomogłem.

Pozdrawiam...
zielinskipawel
Ok, wszystko ładnie pięknie mogli byście opisać dokładnie jaki tutaj jest ten hosting? jak to smiga? ile baz danych jakie limity, czy wogole sa jakies limity? itp dziś założyłem tutaj konto i sie zastanawiam czy warto pisac te posty, ile trzeba mieć tych punktów aby móc założyć sonie hosting, z góry dziękuje za pomoc Smile pozdrawiam

mtx:http://www.frihost.com/