FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Strona i forum do ocenki :)

ChesterB
Witam
Proszę o ocene mojego serwisu oraz forum poświęconego Smallville

Serwis: http://smallville.pl/
Forum: http://forum.smallville.pl/

Ps. Cały layout serwisu (wraz z logiem flashowym [kolega je tylko przerobił do flasha i dodał efekty]) wykonałem sam, w forum użyłem gotowej skórki, ale i ją troche poprzerabiałem (logo w forum jest mojego autorstwa)

Z góry dzięki ;][/img]
mtx
Ogólnie porządna stronka.. nie miałam czasu się bardzo przyglądać, ale należy Ci się dobra czwóra- nie zachwyca niczym specjalnym, ale widać, że się starasz i Ci zależy Smile
Joker
Na pierwszy rzut oka strona jest ładna - do niczego się nie zraziłem. Za forum stawiam 4 ( w czytelności przeszkadzają trochę reklamy - ale rozumiem że być musza). Za stronke również 4 - ładnie wygląda - i nie wiem jak to powiedzieć bo słowa mi na język nie przychodzą i to chyba kwestia gustu - troche za mały kontrast między elementami strony... Ale praca dobrze wykonana...
ChesterB
Dzięki Wam za zainteresowanie się Smile

Na forum jest tylko jedna reklama, na samej górze i na pewno nie przeszkadza w czytaniu postów ;]

Informacja na forum, która wyświetla się na samej górze znika po zarejestrowaniu się...

Mile widziane będą też posty co mam zmienić Smile
-Dkt-
strona miodzio Smile
mocna 5 u mnie bedzie Wink
jedyne co mi troche przeszkadza to te gorne menu, te guziki sa wszystkie takie same przez co troche nie pasuja (nie wiem jak to opisac)
chodzi mi o to :

ale to tylko taki maly minsuik jak dla mnie Wink
nic szczegolnego Smile (jednak troche krytyki sie przyda Razz )
hawranek31
Stronka jak i forum bardzo ladna.

Jak ktos pisal na stronce mozna zmienic troszke kolorystyke, aby kontrast byl wiekszy.

Ale widac ze sie przylozyles do stronki.

Pozdrawiam.
darczeku
ładne, ale czy to menu flashowe (bo jest to flash?) wykonałeś sam czy jakims programem?
Pozdrawiam
klok1991
fajna stronka

niezła nawigacja
ładna grafika
zarąbiste lofo ogólnie spoko
ChesterB
darczeku wrote:
ładne, ale czy to menu flashowe (bo jest to flash?) wykonałeś sam czy jakims programem?
Pozdrawiam

no więc tak, logo zrobiłem statyczne w photoshopie, kolega (współtworzyciel strony, odpowiedzialny raczej za treść) znający się na flashu dodał pare efektów do tego loga Smile
Camel
Forum bardzo fajne, już tam jestem obecny Twisted Evil

Widać że autorm zależy naprawde na samym forum (a coraz częściej się zdarza że forum przypomina jeden wielki śmietnik... Sad )
ChesterB
Tak, początkowo było tylko forum i tak miało zostać, a że home.pl zrobił promocje na domene i w dodatku smallville.pl była wolna pokusiłem się na to, tak więc jak już jest porządna domena to niech będzie też portal ;]

Ale dbam również o portal, między innymi napisałem skrypt wyciągający posty z forum i wyświetlający je jako newsy (gdyby ktos potrzebował niech pisze na PW) oraz cały lay wykonałem ;]

Za max dwa tygodnie kupuje licencje IPB (bagatela 69$ Razz, aktualnie jade na trialu) ale już zwróciło się to z reklam (teraz tylko czekam na przelew i kupuje)

Pozdravki Very Happy
venom6
Całkiem nieźle nie ma totamto podoba mi się chociaż na forum ciut za dużo reklamek Razz ale to nic wiadomo że sponsoring jest potrzebny RazzRazz
kla_bor
Wszystko super tylko przy kodowaniu strony ISO-8859-2 robią ci sie krzaczki w okienku wyswietlajacym Newsy

U mnie na Firefox wyglada to tak:
Idzik1988: Zdjêcia Z Fragile (Newsy)
Wisnia: Zdjêcia Z Fragile (Newsy)
th0rax: Zdjêcia Z Fragile (Newsy)

Pozatym caly tekst jest ok, znaki wyswietlaja sie poprawnie. Poprostu popraw ten skrypcik a bedzie git.
rpgfan
Fajna stronka, dobry, elegancki i prosty skin. Ładne animacje i przy tem szybka strona. Poza tym nic nadzwyczajnego.
loginos
Ogólnie strona wygląda całkiem elegancko a z uwag
logowanie na stronie przydałoby sie trochę wyżej, może w miejscu sondy?
Przychylam się do którejś z poprzednich uwag, że jasne napisy za słabo kontrastują
i na pasku menu górnego nie mam napisów Sad
Balcard
ChesterB nie lubie cię Razz Przez ciebie i twoją stronke statystycznie trace 30 minut z dnia. A przez to że zaczołem oglądać ten serial. Pozwe cię do sądu jeszcze niewiem o co ale pozwe Razz

A co do strony to naprawde ładnie i schludnie zrobiona. No tylko tak jak pisął -DKt- mógłbyś coś zrobić z tymi rogami.

Edit1 - no i jeszcze jakoś ładniej pisać tematy newsów. Bo tak wyglądają trochę kiepsko.
spider89
Bardzo ładny portal i forum Wink my sie znamy oczywiscie troche ale po znajomosci cie nie bede ocenial naprawde spoko 9,5/10 hehe Smile napewno jeszcze duzo zmienisz na lepsze jak juz Smile
..::Mielcar::..
Bardzo dobrze wykonany portal, świetne logo, forum też niczego sobie tylko szkoda że trial Wink ocena to 10/10 Pozdro
ChesterB
Dzięki za ocene, ale @Mielcar portal jest rokraczony... więc co tu oceniłeś? Confused
..::Mielcar::..
Jeżeli o to ci chodzi że nie ma treści... to nic ale wykonanie, staranność i forum Smile
Bigrazer
z wygladu i forum i stronka bardzo mi sie podobają. BArdzo klarownie wszytko zrobione. Gratuluje.
Calemb
Taaa...... stronka ładna tylko po co idzie do oceny strona która nie została dokońca zrobiona?? Wiem, że może nażekam, ale już jakaś stronka poszła i też nie skończona i w sumie nie było i tu nie zawiele jest co oceniać.....
darczeku
Stronka byla jak najbardziej ukonczona ale ChesterB z tego co wiem zmienial hosta i jest w trakcie przebudowy/naprawy.
Losterin
Stronka jest bardzo ładnie zrobioba, choć nie dokonczona. Forum też jest dobre (IPB - świetne forum).
Calemb
A to w takim razie zwracam chonory panu ChesterB i życze owocnej pracy ta stronka co padła to była Skorpiona, ale On ją stracił bo 2 serv padł i wszystko pelaciało.....ale to już inny temat - spam...
Koperek~PL
Smile

Stronka bardzo mi się podoba. Czysta, zadbana, estetyczna, przejrzysta. Guziczki flashowe też całkiem całkiem Smile Tak ogólnie to u mnie ocena pozytywna (5)
Loga też są ciekawie i porządnie zrobione jak na mój gust. Kolorystyka OK.

I to by było na tyle

Pozdrawiam Koper'ek!
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.