FRIHOST • FORUMS • SEARCH • FAQ • TOS • BLOGS • COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


E-mail is down...





Simulator
I can't receive any emails. I'm waiting on some very important stuff to come through, so please will you get it back up...
Daniel15
Are you on server 1 or server 2? Server 1's email server appears to be working fine (I just checked my email now).
Simulator
No, I'm on server 2, it looks like its up, but I'm just not getting anything
Animal
Seconded.

My POP/SMTP Mail is working fine, but I can't log into webmail or squirrelmail on my domain.

The login pages appear correctly, but when you try to log into http://www/e-ignite.co.uk/webmail, you get a blank screen and http://www/e-ignite.co.uk/squirrelmail gives you the following error:

ERROR
Error connecting to IMAP server: localhost.
115 : Operation now in progress


It's not a major issue for me since I can get the mail via POP, but it would be nice if it was fixed so that I can access my email off-site.
Simulator
Animal wrote:
Seconded.

My POP/SMTP Mail is working fine, but I can't log into webmail or squirrelmail on my domain.

The login pages appear correctly, but when you try to log into http://www/e-ignite.co.uk/webmail, you get a blank screen and http://www/e-ignite.co.uk/squirrelmail gives you the following error:

ERROR
Error connecting to IMAP server: localhost.
115 : Operation now in progress


It's not a major issue for me since I can get the mail via POP, but it would be nice if it was fixed so that I can access my email off-site.



I can't get mail from my POP, it comes up that I have no new mail, but I do, I got about 5 different people to send me an email, but got nothing
pudovkin
Yeap. Mailservers from Server2 are weird.

I can't send through SMTP.
I can receive through POP, but nothing comes (I sent 2 messages from different accounts, but none arrived from my Frihost account in 3 hours).
I can't login at none of the webmails (same errors stated by Animal).

And I think this problem remains since yesterday afternoon (Brazil time).

Any clues?
pudovkin
It's back!
Thanks for who fixed! Wink
(and looks I didn't lost any message people sent to me in this weird period... the 2 tests I sent to the frihost mail accounts arrived delayed... but arrived!)
Animal
pudovkin wrote:
It's back!


No it isn't! My webmail and squirrelmail is still down (3.20pm GMT)
Bondings
pudovkin, the mail programs are still down, this seems to be due to a php bug.

The problem with you not being able to send and receive emails through pop3/smtp should be completely not related to this.
pudovkin
Bondings wrote:
pudovkin, the mail programs are still down, this seems to be due to a php bug.
The problem with you not being able to send and receive emails through pop3/smtp should be completely not related to this.

Well, so a "partial thanks" for who solved the pop/smtp issue. Smile
Simulator
Its back up again, and I did get that email for all you Sim fans out there Wink Thanks Bondings (Or person who got it back up)
iridios
I don't mean to be a pest, but I'm getting the same IMAP error when I try to connect to squirrelmail. Am I doing something wrong?
Daniel15
iridios wrote:
I don't mean to be a pest, but I'm getting the same IMAP error when I try to connect to squirrelmail. Am I doing something wrong?


Like Bondings said, it's due to a PHP bug.

More information on this is available at:
http://forums.globaldc.com/index.php?showtopic=105&mode=threaded
http://help.directadmin.com/item.php?id=14
ChrisCh
daniel15 wrote:
Like Bondings said, it's due to a PHP bug.


any idea when this PHP bug might be fixed?
Bondings
It should be fixed now by by a downgrade to Apache 1.
benwhite
How can I change my MX records on frihost? DirectAdmin says I don't have access to my MX settings and I don't know how to fix a mailbox problem with my externally registered domain that I have hosted on frihost. Thanks guys.
Daniel15
benwhite wrote:
How can I change my MX records on frihost? DirectAdmin says I don't have access to my MX settings and I don't know how to fix a mailbox problem with my externally registered domain that I have hosted on frihost. Thanks guys.


I don't believe that FriHost provides you with the ability to change the MX record. However, if it is your own domain, then you could try this:


  1. Create an account at http://www.everydns.net/
  2. Add your domain to the EveryDNS DNS management. You'll need to change your NS servers to ns1.everydns.net, ns2.everydns.net, ns3.everydns.net and ns4.everydns.net
  3. Add an 'A' record for your domain (eg. example.com) pointing to 216.32.85.170
  4. Add an 'A' record for *.your domain (eg. *.example.com) pointing to 216.32.85.170. This allows subdomains to work.
  5. Add a MX record to point to whatever you want. You can add as many as you want, so you can have backup records.
Related topics
Australian state to ban workplace e-mail spying
Web e-mail !
Neat e-mail account
Play bay E-Mail (PBeM)
e-mail problems
Longest domain name in the world!
[RESOLVED]OK, so l've noticd that e-mail takes space...
e-mail
e-mail
What is up with the POP3 e-mail?
Paypal E-Mail Scam
E-mail me button help
1GB Alan,2GB e-mail alanύ,oyunlar,ajanda vs...Webtop!!!
-10 point e-mail notice wrong...
Require E-mail verification
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.