FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Znów sie zaczyna:(

Xaros
I znów się zaczyna...
Dziś od 20:50 frihost nie działa, może już lepiej się nastawić na to ze znów cos się zrypie, jak zwykle. róbcie kopie stron 3 razy dziennie bo to nigdy nic nie wiadomo. Evil or Very Mad
Calemb
Chyba znów sie zaczyna offtop i spam... Juz jeden tki temat poszedł w zapomnienie..

Last edited by Calemb on Fri Feb 17, 2006 9:58 pm; edited 1 time in total
sl4sh
Faktycznie, cos wczoraj zmulalo, dzisiaj w ogole ne moge wbic na stronem, na szczescie juz zrobilem backupa wiec pozostaje tylko czekac...
Adi666
Dzis rano przez chwile dzialalo. Nie wiecie ile moze to potrwac naprawa?
-Dkt-
a ja mam zupelnie nie na temat pytanko Wink
mam juz pod nickiem napisz "junior frihoster"
ale w podaniu jak sprawdzam pisze caly czas
"Your request has not been handled yet. Please check back soon."
wie ktos o co chodzi ? albo mi wytlumaczy ?
Ramelof
Bo to junior frihoster jest rangom za posty a anie rysunkiem oznaczającym zę masz konto
-Dkt-
aaaaa
dzieki Laughing

co do konta to przeczytalem dzis ze :

Quote:
Can someone tell me when you will be accepting signups? Thanks in advance.
Quote:
The current line is that "New requests won't be accepted till mid february" and nobody other than the site owner (Bondings) knows exactly when that will be. All I would suggest is that you be patient - Frihost is an excellent free web hosting solution, and you should be able to get an account when they are being accepted again in the near future.

Z tego co zrozumialem to nowe konta nie beda w lutym, wiec w marcu dopiero pewno dostane (i inni tez)
ktos moze mi przetlumaczyc druga czesc wypowiedzi ?

[/quote]
fallco
po pierwsze to napisali ze nowe konta nie beda przyznawane do polowy lutego.

"Nikt oprocz Bondingsa jednak nie wie dokladnie kiedy to bedzie. Wszystko co moge radzic t byc cierpliwym, Frihost to doskonaly darmowy hosting i powinienes dostac konto kiedy bedzie to juz mozliwe w niedlugiej przyszlosci"
-Dkt-
szkoda Sad
jak ktos chce to oto link do tematu:
http://www.frihost.com/forums/vt-26894.html
Xaros
Jak by nie bylo, godzina 8:26 i frihost down Evil or Very Mad , ciekawe jaki oni ten dysk zakupili pewnie jakis zlom
kla_bor
Cemu to znow nie dziala, ledewe co wczoraj ustawilem stronke i dzis mialem robic kopie bezpieczenstwa. Jak mi to wszystko zniknie to normalnie daje sobie z tym spokoj. To jest jakas paranoja.
Xaros
Coraz bardziej zaczyna mi się to nie podobać. Jest godz. 14:30, a serwer wciąż nie działa... Rolling Eyes
Myślę, że trzeba się przygotować na kolejny upadek serwera, bo wszystko na to właśnie wskazuje... Sad
Lochium
Uważam że ekipa z FriHost powinna popracować nad stabilnością serwera a nie nad dodawaniem nowych kont. Powoli robi się to nudne... Mam na mysli codzienny backup bazy danych i strony. Dobrze by było gdyby hoster zrobił coś ze stabilnością albo ludzie będą musieli szukać innego darmowego serwera
darczeku
Nie rozumiem Was:/
Jeśli Wam to przeszkadza to jak kiedys mowil Arin nikt tu nikogo nie trzyma...
W końcu hosting jest ostatnio taaaaki tani:)
Pozdrawiam
Xaros
A ja nie kumam ciebie, czy cie to nie denerwuje jak przez 48h twoja strona nie wchodzi i traci ogladalnosc, uzytkownikow itp?
darczeku
Nie denerwuje bo nie mam tu strony - a gdybym mial to za free nie wymagam wiecej:)
Arin
Droga wolna, nikt nikogo tutaj nie trzyma. W regulaminie macie jasno postawione warunki świadczenia usług przez Frihost i ja nie widzę w którym punkcie nastąpiło ich złamanie przez kogokolwiek z zespołu ludzi przy Frihoście pracujących.

A co widzę? Widzę bandę wiecznie niezadowolonych ludzi, którzy nonstop domagają się żeby wszystko było tylko dla nich i tylko za darmo, a jednocześnie od siebie dają nie więcej niż ohydne, pełne jadu posty na forum. I z taką samą obrazą, bo przecież "muszą" pisać.

Idźcie, droga wolna.

Cheers,
Arin.

-close-
Arin
Xaros wrote:
Jakim prawem zamknąłeś mój temat, o preblemach związanych z działaniem frihostu?? To się nazywa nadużywanie władzy. W każdym razie, jestem zmuszony stwierdzić, iż wyglądasz mi na surrealistycznego, kolesia, któremu brak jakiegokolwiek doświadczenia. :roll:
Domagam się odblokowania tematu.

Takim prawem, że ja tutaj omawiania problemów związanych z działaniem serwera nie widzę. Widzę natomiast to, o czym napisałem post wyżej, i co powiedział już w pierwszej odpowiedzi Calemb. Pomimo tego jednak temat trochę powisiał. I co? Od razu wujki dobra rada wyskakują z jakimiś zaproszeniami na inne hostingi.

Otworzę wątek. Najbardziej ze względu na to, że liczę, iż napisze mi tu ktoś w którym momencie dopuściłem się nadużycia władzy. Posty z reklamą innych hostingów będą kasowane, a frihsy spamerów zerowane :].

Cheers,
Arin.
Xaros
Na jakiej podstawie chcesz zrowac userom frih?? Frihost jets tak skonstruwany by utrzymac konto trzeba ze tak powiem spamowac i nabijac posty
-Dkt-
pomylily ci sie pojecia pkt. z frih'ami
to za pkt. jest utrzymywane wasze serwery
a frihy to to co ja mialem wyzerowane bo niewstawilem tekstu w cytacie Confused
Arin
Xaros wrote:
Na jakiej podstawie chcesz zrowac userom frih??

Na podstawie łamanego regulaminu i/lub netykiety.

Xaros wrote:
Frihost jets tak skonstruwany by utrzymac konto trzeba ze tak powiem spamowac i nabijac posty

Śmiem twierdzić inaczej. Spamowanie i nabijanie postów to najlepsza droga do usunięcia konta hostingowego, więc odradzam.

Nadal nie napisałeś w którym momencie nadużyłem władzy.

cheers,
Arin.
mtx
Każdemu teraz przyganię:
Nie jest miło tracić całą zawartość strony
i fajnie sobie gadać o tym, kiedy się jej nie straciło.
Frihost nie złamał żadnego pkt regulaminu i jeśli nie chcecie tracić danych albo się denerwować to zmieńcie serwis- nie ma innej rady, bo my nie mamy nic do powiedzenia adminowi.
Arin jest dobrym modem. Utrzymuje porządek, ale czasem zapomina o ogładzie i kulturze.
Nie ma punktu w regulaminie, że nie można zamieszczać reklam innych hostingów.
Dlatego proponuję dać sobie spokój z tym tematem.
Jest jak jest- nie zmienimy tego, czy serwer będzie działał. Trzeba się pogodzić i już
i przestać na siebie naskakiwać jak te DUPKI w rządzie Smile
fallco
Ludzie! przychodzac tu zakaceptowaliscie pewne zasady, na podsatwie ktorych ten darmowy hosting dziala. Na kazde narzekania mozna powiedziec, ze przeciez nikt was nie zmusza do korzystania z niego... Tak samo nie macie prawa miec pretensji ze np. serwer padl i straciliscie pliki, bo admini robili zapewne co mogli aby sie tak nie stalo, ale zarazem nie sa wam nic winni bo jednak macie swoje konta, za ktore im nie placicie...
co do Arina to jest tu modem i juz, a jak sie komus to nie podoba niech zglosi ten fakt do admina... ja tam nie narzekam bo jednak wprowadza on tu troche oglady i jakos tego balaganu pilnuje...
Arin
mtx wrote:
Arin jest dobrym modem. Utrzymuje porządek, ale czasem zapomina o ogładzie i kulturze.

Bo ja jestem prosty człowiek i nie jestem wszechwiedzący :]. Owszem, masz rację, że mnie ochrzaniasz. Czasem się mi zdarza przesadzić, ale naprawdę więcej niż jeden czynnik musi się na to złożyć :]. Ktoś się mógł poczuć obrażony treścią postów - przepraszam, ale ogólne przesłanie postów podtrzymuję. Nie godzę się na takie niesprawiedliwe ocenianie serwisu i wieszanie psów jak coś nie działa. Kiedy działało to było cacy, ale jak pojawił się wiatr w oczy, to już nawet pisanie postów przeszkadza - smutne.

mtx wrote:
Nie ma punktu w regulaminie, że nie można zamieszczać reklam innych hostingów.

Jest, tutaj. Dokładnie punkt 2, podpunkt g), a zaraz potem podpunkt h). Dla mnie jako dla moderatora reklamowanie innych darmowych hostingów jest spamem, dlatego z tym walczę. I nie jest to tylko moje zdanie - modkowie też mają swoje forum.

mtx wrote:
i przestać na siebie naskakiwać jak te DUPKI w rządzie :)

jes jes jes jes!

cheers,
Arin.
Xaros
Arin wrote:

Nadal nie napisałeś, w którym momencie nadużyłem władzy.

Np w tym jak zamknąłeś ten temat nie mając żadnych podstaw do tego czynu. A zrobiłeś to, bo ci się tak podobało... A nie na tym polega moderowanie forum by zamykać tematy te które ci się chce Rolling Eyes
mtx
tzn- ja nadal mam rację- nie masz do tego podstaw prawnych, ale masz podstawy dzięki interpretacji prawa

pod tą zasadę możesz podciągnąć co tylko zechcesz..

cieszę się, że się zrozumieliśmy i że kłótnia zostanie zakończona, prawda chłopcy?

Arin miał zły dzień, my potraciliśmy stronki, ludzie są tylko ludźmi i nikt się nie będzie na nikogo o to wkurzał..
Xaros
moze i mial zly dzien, nie wiem. Ale nie chce sie klucic
Calemb
Najlepiej to zamknac ten temat i tyle!
Arin
-close- i już teraz ostatecznie. nie mam zamiaru wycinać stąd więcej spamu i postów w stylu "zrzućmy się na serwer bo tu jest promocja".
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.