FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Awstats not working after subdomain change.





Slammer
Yup another post in the support forums! I have time today to post, so mayaswell get everything sorted. I got my subdomain changed a while ago. Eversince my Awstats dont work! I get some error saying that it cant find the config file, but its looking for my old domains one or something.

Not really a big deal, but i would like to be able to view my stats lol


Thanks
Daniel15
You'll need to go into your cPanel and choose 'Statistics Software Configuration'. Then, you need to tick 'AWStats' for your subdomain.

There's also the "messy method". Go into your FTP client, and browse to /tmp/awstats. Rename the 'awstats.[oldsubdomain].frihost.net.conf' file to 'awstats.[newsubdomain].frihost.net.conf'. Next, open that file and change all references from the old subdomain to the new one. Save it, and it should now work.
Slammer
Thank you very much! That fixed it perfectly.

much appriciated.
Twisted Evil

Slammer
Related topics
Can someone help me ? Com domain setup?
FOR WAR OR NOT
.Com domain
phpBB Not Working
[RESOLVED] Awstats Error
Domain question
Web/Ftp Statistics have errors
Install PHPbb2 after or before subdomain change?
Subdomain change requests form ready
Problem with changing subdomain name<lol>
Subdomain Change Request cancel?
Webalizer not working
Subdomain change request
subdomain change
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Support and Web Hosting -> Web Hosting Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.