minelo 100 dni nowej wladzy - jakie dokonania?
studniowka rzadowa
Krótsza szkoła.i podpisanie paktu stabilizacyjnego wiecej nie pamieta. dokonania naszego sejmu są żałosne. ehh szkoda gadać
jakie dokonania? koniec wolnego slowa!!!! i takie dokonania! to bedzie zycie... wg regul radia maryja i tv trwam.
początek cenzury, zaczątek dzikiej lustracji (chociaż to może być ciekawe, bo większośc z kapusiów była z opozycji...), kompromitacja polityków w sejmie...
no i cyrk tworzenia koalicji... z tego bedzie się można dlugo śmiac... dopóki nam tego nie zakażą...
no i cyrk tworzenia koalicji... z tego bedzie się można dlugo śmiac... dopóki nam tego nie zakażą...
Smieszny i nie trwaly pakt trzech partii, kompromitacja poslow, rozwijajacy sie zalazek cenzury, demonstracia sily(kto z nami = dobry, kto przeciw = zly)
A co powiecie na naganne zachowanie jako sposób nie przepuszczania uczniów do następnej klasy? (ciakwe jak będzie wyglądała poprawka
różańcowe patrole w Łodzi modlące się za łódzkie szpitale i bezrobotnych
oraz samo podsumowanie studniówki przez rząd??
to dopiero ubaw
różańcowe patrole w Łodzi modlące się za łódzkie szpitale i bezrobotnych
oraz samo podsumowanie studniówki przez rząd??
to dopiero ubaw
Marcinkiewicz dużo gada i mądrze gada. Szczególnie podobała mi się propozycja skrócenia roku szkolnego oraz reforma programów nauczania
i służby zdrowa. Ale jeszcze nie zauważyłem żeby spełnił jakąś obietnicę. Pożyjemy zobaczymy
Oby tylko nie było jak w piosence "Gdy zostanę prozydentem" z Kariery Nikosia Dyzmy ;] - "Ludzie bajek są spragnieni - chłopi, kupcy, biznesmeni..."
Oby tylko nie było jak w piosence "Gdy zostanę prozydentem" z Kariery Nikosia Dyzmy ;] - "Ludzie bajek są spragnieni - chłopi, kupcy, biznesmeni..."
Mnie ostrtanio do łez rozbawił u Majewskiego (w Rozmowach w tłoku) text Marcinkiewicza.
Na pytanie: Jakie jest pana stanowisko?
padła odpowiedź: Jestem premierem.
Last edited by Camel on Fri Mar 24, 2006 1:03 am; edited 1 time in total
Na pytanie: Jakie jest pana stanowisko?
padła odpowiedź: Jestem premierem.
Last edited by Camel on Fri Mar 24, 2006 1:03 am; edited 1 time in total
to juz raczej ponad 100dni a szykuje sie koniec 
Jakie dokonania? Żadne!!! Totalne zero!!!
Kaczory zamiast się zabrać za naprawę państwa (jak to obiecywali w swojej kampanii) to tylko awanturują się z innymi... I pilnują tylko swojego interesu. I wspierają jedynie Rydzyka i jego Radio M. A zwykłych obywateli to mają tak samo w d..., jak poprzednia władza...
Tak sobie myślę, że dopóki te wszystkie stare komuchy nie pozdychają to nic w tej Polsce się nie poprawi...
Kaczory zamiast się zabrać za naprawę państwa (jak to obiecywali w swojej kampanii) to tylko awanturują się z innymi... I pilnują tylko swojego interesu. I wspierają jedynie Rydzyka i jego Radio M. A zwykłych obywateli to mają tak samo w d..., jak poprzednia władza...
Tak sobie myślę, że dopóki te wszystkie stare komuchy nie pozdychają to nic w tej Polsce się nie poprawi...
nic nie zrobili jedynie taxi dla rydza i gaz dla wassermanna.
Dużo PR(public Relations) i propagandy. IV RP to będzie powrót do komunizmu. Już nie wolno krytykować prezydenta bo za to grożą wysokie kary (jak na Białorusi)
Dużo PR(public Relations) i propagandy. IV RP to będzie powrót do komunizmu. Już nie wolno krytykować prezydenta bo za to grożą wysokie kary (jak na Białorusi)