Poszukuje osób, które pomogły by mi tworzyć stronę na temat programów. Osoby zajmowały by się pisaniem artykułów na temat programów.
News | Quote: |
Wszyscy zainteresowanie są proszenie pisać do mnie na PM. Nie zapomnijcie podać co byście chcieli tu robić.
Wymagania:
Znajomośc obsługi programów.
Oczekujący
brak
Przyjęci
brak
Odrzuceni
brak |
http://ramelof.frih.net http://ramelof.dl.pl
Nie wiem chce się najpierw zorientować gdzie będzie najwięcej osób do pisania.
| Adi666 wrote: |
| Dla jakiego OSu? |
Jakie to ma znaczenie? wiekszosc programow ma swoje odpoiwedniki na linuxie:)
Ja ostatnio korzusyam z linuca i jestem zadowolony:P
Ale nie ma sensu mysleć o wiekszym serwisie bez wlasnej domeny + porzadnego serwera.
Pozdrawiam
myślałem najpierw o tym żeby strona jako tako ruszyła a gdy frihost stanie się za mały to będę zastanawiał się nad czymś lepszym
Odpowiednik nie zawsze musi byc identyczny z orginalem. Bym mogl dolaczyc ale dopiero za 3 miesiace. Moge testowac programy pod linuxem
Życzę powodzenia w prowadzeniu tej stronki. Sam bym się chętnie zgłosił ale nie posiadam za duże wiedzę na ten temat. Cóź
Do przodu panowie 
W sumie to ja chętnie pomoge
. Mógłbym coś tam nagryzmolić o jakiś programach. Chodzi ci o artykóły w stylu tych www.cedar.prv.pl czy jakie?? Napisz bo niewiem czy się nadaje.
Na początku interesowało by mnie Tamat Bezpieczeństwo, Ochrona i Porządki Komputera. Mogło by to być w formie recenzji na temat takich programów, dalej porównania programów (jako artykuł).
-------------------------------------
edit:
W ramach wyjątku mogę zmienić lub rozszerzyć temat. W sumie to chciałbym napisać o wszystkim, ale nie chciałbym żeby się zrobił wileki bałagan, bo im więcej tematów do zrobienia tym robią się większe problemy z odpowiednim przypasowaniem
Może na początku byś dał dobry przykład i sam coś zaczoł pisać i tworzyć? Wszedłem na tą twoją strnę ale tam nic nie ma. Więc jak mam zostać redaktorem serwisu którego wartość mertoryczna jest równa zero.
Najpierw coś zrób, zacznij pisać newsy, artykuły, a dopiero pozniej daj info że chcesz zbódować zespół redakcyjny.
atomek zgadzam się z tobą chce zrobić ekipe redakcyjną a sam nic nie zrobił chętnie bym sie przyłączyl tylko tak jak mówił atomek na czym to ma polegać i wyglądać. czasami lubie coś napisać lecz musze wiedzieć jak to ma wygladać
Pozdrawiam
OKo
Jak juz szukasz ludzi do pisania artów to sprawdz czy strona nie zawierz błędów i czy wygląda atrakcyjnie, bo twoja raczej nie wygląda . Ten tekst z dału z ikonkami wstwam w infopage i daj tylko link na dole to podniesie estetykę strony, popracuj na d logiej i ogółnym wyglądem/ themem do PostNuke'a, a dopiero potem myśl nad rozwojem serwisu pod kontem naboru do ekipy piszącej arty o progsach.
Pozdrawiam
^^ozi
Ozyrys jak by ci tu powiedzieć styl można zrobić nowy, ale jest problem nawet dwa. Nie umiem robić stylów bazujących na AT(Autotheme) po drugie nie jestem uzdolniony graficznie. Mogę też jeszcze przejżeć style, które posiadam i zobaczyć czy nędzie coś lepszego od tego co jest.
Znam sie bardzo dobrze na post-nuke i w razie problemów mogę pomóc.
Draqo ja też się znam na Post-nuke, ale teraz mamy wątek na temat stworzenia stylu jakiegoś na stronkę to umiałbyś takie coś zrobić.
No pewnie. Tylko powiedz jak dokładnie ma to wyglądać.
MStrona ma być o tematyca programowej. Np. wykorzystać ikonki programów do stworzenia loga w logu oczywiście nazwa strony Ramelof 4ever. Do budowy też można jakieś ikonki lub co ci fajnego do głowy przyjdzie.
Napisz co sądzisz o tym ->
Jeżeli Cię to interesuje to moge to dostosować pod Twoje widzimisie
i zaportować do postnuke
sorry moze sie czepiam ale, skoro artykuly beda pisac inni za Ramelofa, skoro design ma byc zaprojektowany przez kogos innego, skoro wlasne konto na www moze miec praktycznie kazdy, to od czego w tym interesie bedzie sam Ramelof?
...i tytuł serwisu "Ramelof 4ever" :>
jaki interes w tym wszystkim beda mieli autorzy artykulow?
artykulow, czyli tresci - czegos co jest niezbedne do tego zeby strona zaistniala w sieci
Hm........ Styl nawt mógłby być, ale poczekamy co draqa zrobi.
MOldar co do ciebie. Strona jak na razie jest w projekcie i można w każdej chwili wszystko zmienić.
I najnowsza nowinka jest forum http://ramelof.frih.net/forum/ teraz czekamy na styl i ruszamy z pisaniem tekstów