FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

bash.org.pl

v3nd0r
bash.org.pl

Zaglada ktos z was na ta stronke? Kumpel kiedys mi ja polecil, naprrawde mozna ma znalezc ciekawe dowicipy, sytaucje Smile Zamieszcze sa tam raczej tylko te bardzo smieszne Smile

W sumie podoba mi sie ten humor ktory jest tam pokazany, ale niekiedy rece opadaj, jak slysze co ludzie pisza Smile

chca zabuic proces bezczynnosci bo to zabiera im 99% cpu Smile tragednia.
Adi666
Stara stonka ale niektore teskty sa naprawde dobijajace......smiechem ^^ Szkoda ze takie sytuacja zdarzaja sie nie za czesto dlatego ciezko znalesc swierza rozmowe lub tekst.
rohis
ta, chlopie z ta strona zerwales sie jak filip z konopii. www.bash.org www.pr0n.pl i jest zabawy na pare godzin nudy;D
draqo
Świetna też jest www.maxior.pl Dużo humoru.
rohis
draqo wrote:
Świetna też jest www.maxior.pl Dużo humoru.
zauwazyles tematyke naszych postow? po kiego sie wychylasz jak nic na temat nie piszesz. nabic sobie posta chciales... rozumiem.
Grey
rzeczywiście zebrałeś się późno, ale bash jest wspaniały, nei ma o czym gadać
[b]@draqo[/b] naucz się czytać i sprawdzać linki. tu chodzi o zupełnie inne wiadomości/sytuacje/humor
draqo
Po pierwsze postów mam dużo, a po drugie to wy nie umiecie czytać. Napisałem, że fajna jest też www.maxior.pl. Temat przecież dotyczy stron z dowcipami itp. Pozdro
_darcnet_
draqo wrote:
Po pierwsze postów mam dużo, a po drugie to wy nie umiecie czytać. Napisałem, że fajna jest też www.maxior.pl. Temat przecież dotyczy stron z dowcipami itp. Pozdro

nie. temat dotyczy stronek z dowcipami z irca - śmeisznymi sytuacjami a nie śmiesznymi stronkami ogólnie. to ty się naucz czytać Exclamation
vrooth
niektóre z nich są prześmieszne, a niektóre idiotyczne... ale jednak jest to rozrywka na godzine czy dwie... Laughing
Balcard
ja tam jednak wole www.joemonster.org - codzienne dostawy nowych tekstów i wogule dobre motywy na tej stronie są. Najbardziej można pośmiać z rodzynek z wykładów, poprostu niektóre to z krzesła zrzucają.
OKo-dhh
Ja o bash'u dowiedziałem sie z forum phpBB mod by Przemo
atomek
bash jest ciekawą stroną ale jak znajomy poleci jakiś ciekawy wpis Razz samemu mi sie niechce czytać wszystkiego
Arin
okej, starczy tych rozlegle-filozoficzno-dogłębnie-jednozdaniowych analiz bash.org.pl.

-close-
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.