FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Playstation2

Assasin
Ma ktos to cudo? ja używam od pół roku i kupiłem sobie Network Adaptera żeby dysk podlonczyć Very Happy Napiszcie jakie macie akcesoria Very Happy
atomek
Planuje kupno jednak waham sie pomiedzy PS a XBoxem. Zobaczymy. Jestem ciekaw co tu ludzie po piszą, moze któy tekst mnie przekona do lepszej maszyny. Obecnie uwazam bardziej sie oplaca kupic xboxa, ale moze sie myle. Mysle ze tak czy siak, fajna sprawa taka maszynka. W gierki mozna pokatowac, a dwa jaka jakosc jest tych gier Surprised (cos pieknego).
Calemb
Niestety ni mam Pleystation2 ani żadnej innej wersji Very Happy Grałem jednak u kolegi w jakieś wyścigi (nazwy nie prztocze, ponieważ nie pamiętam) i powiem, że nie jest to jakieś cudo nad cudami. Co nie znaczy, że jest to szmelc w moim przekonaniu.... po prostu fajna konsolka do gier i tyle..
darczeku
ja mialem playstation ale stare Razz
Z tego co wiem to lepiej poczeka na ps3 - nie bedzie takie drogie a mova przewyższy to co widzielismy na pc/konsolach.

Znajomy programista na ps2 twierdz ze dla ps3 NIE BEDZIE praktycznie limitu grafiki. A to co teraz widzimy w zwiastunach na ps3 to jakies 5-10% mocy.

Pozdrawiam
Timczak
darczeku wrote:
ja mialem playstation ale stare Razz
Z tego co wiem to lepiej poczeka na ps3 - nie bedzie takie drogie a mova przewyższy to co widzielismy na pc/konsolach.

Znajomy programista na ps2 twierdz ze dla ps3 NIE BEDZIE praktycznie limitu grafiki. A to co teraz widzimy w zwiastunach na ps3 to jakies 5-10% mocy.

Pozdrawiam

Co uważasz za limit grafiki? Bo limity (przynajmniej w moim przekonaniu) zawsze będą gdyż konsola sama musiał by sobie zwiększać taktowanie, i inne parametry. Będzie mieć poprostu bardzo dużo pamięci procesor też nie bylejaki i tyle. Ograniczenia będzie mieć, choćby po to żeby Sony mógł zarobić na PS4 które z pewnością się ukaże.

Pozdro
Timczak
darczeku
mam na myśli granice w ilościach wyświetlanych elementów. Wiadomo za pare ładnych lat oczywiście powstanie ps4 - w końcy czas "życia" konsol SONY to ok 5 lat.Tyle że ps3 bedzie mialo z tego co pamietam procesor głowny ponad 3GHz plus 5 takich jednostek wpsomoagajacych. WIec jest to naprawdę OGROMNY zapas mocy.

Z tego co słyszałem/słyszę/widzę to ps3 zmieżdży rynek. Razz
Kazdy bedzie mial w domu ps3 - pcty pewnie do pisania beda potrzebne

pozdrawiam
luxtu
no ps3 bedzie naprawde niezly ale cena ?? ja sluszalem cos o granicy 500$ ale czy tak bedzie to nie wiadomo. Co do nieograniczonych mozliwosci to chba jest innaczej Wink
Chemik
Niewiem co wy w tych konsolach widzicie :/
według mnie jest to bardzo nieopłacalne Wink
teraz gryafika idzie w takim tempie że to ps3 za jakieś 2 lata niczego nie uciagnie Smile
a w kompie przynajmniej mozesz zrobić mały updejt sprzętowy Razz Razz
Xaros
PS2 dla mnie jest to futurystyczna odmiana comodorki badz atari. Komputer jets THE BEST i takie byle co jak PS2 tej badziewiaskiej firmy jak SONY nie pobije.
OKo-dhh
Ja mam tą konsole nie nażekam bo na kompie mam za słabą karte graficzną i dlatego ps2 mam do grania ostatnio kupiłem gre SingStar(wraz z mikrofonami) bardzo lubię to konsole naprawde polecam
haNn
Ja mam PS2 od grudnia 2002 i jest bardzo zadowolony. Dotąd nic się nie popsuło. Z akcesorji? Mam oryginalny 2 joystick Smile kartę pamieci i Eye Toy. A z tą kamerką to niezła zabawaw wychodzi...
Czasem fajnie jest pograć na "czerniaku" z kumplami w Fifę Street albo Bernouta Twisted Evil
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.