Wchodząc na str. główną forum patrze na dół(na forum polskie) i porównuję polaków z innymi narodami. Mamy się czym chwalić 8000 wiadomosci (najwięej ze wszytkich), ale za to 300 tematów(średnio). JAki z tego wniosek? Nieźle spamujemy
Co w na te statystyki?
Sukces polskiego forum
duzo mowimy majac malo do powiedzenia
"Polak potrafi"

"Polak potrafi"
Mamy dużo rożnych, ale równiez takich samych opini na jkiś temat. To wszystko, ale z naciskiem na dużo
MAło tematów do rozmowy o może też o czymś świadczyć...
no wiec mamy niby te 300 tematów... ale w ilu z nich gadamy...
mamy tyle postów... ale ile z nich sie nadaje do przeczytania...
przeciez wiekszosc sie zrobiła przez spam... bo wszyscy postowali tylko dla punktów zeby utrzymac stronke... i wcale nie ukrywam ze ja tez tak robiłem..
no wiec... teraz jedno pytanie... czy te wszystkie liczby są zdobyte uczciwie?? moim skromnym zdaniem to nie...
mamy tyle postów... ale ile z nich sie nadaje do przeczytania...
przeciez wiekszosc sie zrobiła przez spam... bo wszyscy postowali tylko dla punktów zeby utrzymac stronke... i wcale nie ukrywam ze ja tez tak robiłem..
no wiec... teraz jedno pytanie... czy te wszystkie liczby są zdobyte uczciwie?? moim skromnym zdaniem to nie...
ale tutaj nie ma co czym pisać :/
zresztą nasi zagraniczni koledzy też zakładają temety bezsensu tylko piszą w nich 1,2 posty
dlatego mają więcej tematów od nas
i nie mów ze nie spamóją
zresztą nasi zagraniczni koledzy też zakładają temety bezsensu tylko piszą w nich 1,2 posty
i nie mów ze nie spamóją
| Chemik wrote: |
| ale tutaj nie ma co czym pisać :/
zresztą nasi zagraniczni koledzy też zakładają temety bezsensu tylko piszą w nich 1,2 posty i nie mów ze nie spamóją |
heh, kiedy to ja ostatnio pisałem w angielskim temacie OGAME mojego posta :>
Anglicy mało piszą
amy polacy lubimy szpamować jak i otrzymywać więcej pkt
| Kudlaty wrote: |
| no wiec... teraz jedno pytanie... czy te wszystkie liczby są zdobyte uczciwie?? moim skromnym zdaniem to nie... |
policzcie posty/wątki od momentu kiedy zaczęliście mnie nie lubić za moje modowanie
cheers,
Arin.
Spam, spam , spam. Od tych 8000 odejmijcie 800 skoczka, i każdy (prawie) temat ma w sobie jakieś 40% spamu. Świadczy to o tym że część z użytkowników tego forum nie myśli co pisze- zależy im tylko na urzymaniu konta
Tak jak by się zastanowić piszemy najwięcej bo jest na tym forum zdecydowana większość polaków. Czemu? NO to jest zrozumiałe w polsce nikt by ci nie da hostnigu za free takiego dobrego jak tu.
taakk tylko ja np potrzebuje tego konta a nie zawsze jest tutaj topic w którym mógłbym coś sensownego napisać :/
dlatego pisze głupoty
dlatego pisze głupoty
a ja mysle, ze polacy to skapy narod, bo wola pisac pierdoly na jakims forum, niz zaplacic pare zloty za serwer i miec z glowy.
z chęcią bym zapłaci te 10zł za server - tyle że na necie niczego ciekawego nie ma :/
te oferty są fatalne :/
jedyny frich jest znośny (a raczej Bdobry
)
i to za freee
te oferty są fatalne :/
jedyny frich jest znośny (a raczej Bdobry
i to za freee
jest jak jest i lepiej nei będzie. dobrze, że w ogóle piszemy
i że frihost działa 
| Grey wrote: |
| jest jak jest i lepiej nei będzie. |
będzie albo lepiej albo -close-