FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Sukces polskiego forum

WMP
Wchodząc na str. główną forum patrze na dół(na forum polskie) i porównuję polaków z innymi narodami. Mamy się czym chwalić 8000 wiadomosci (najwięej ze wszytkich), ale za to 300 tematów(średnio). JAki z tego wniosek? Nieźle spamujemy Laughing Co w na te statystyki?
-Dkt-
duzo mowimy majac malo do powiedzenia
Laughing

"Polak potrafi"
Laughing
Calemb
Mamy dużo rożnych, ale równiez takich samych opini na jkiś temat. To wszystko, ale z naciskiem na dużo Very Happy MAło tematów do rozmowy o może też o czymś świadczyć...
Kudlaty
no wiec mamy niby te 300 tematów... ale w ilu z nich gadamy... Razz
mamy tyle postów... ale ile z nich sie nadaje do przeczytania...
przeciez wiekszosc sie zrobiła przez spam... bo wszyscy postowali tylko dla punktów zeby utrzymac stronke... i wcale nie ukrywam ze ja tez tak robiłem..

no wiec... teraz jedno pytanie... czy te wszystkie liczby są zdobyte uczciwie?? moim skromnym zdaniem to nie...
Chemik
ale tutaj nie ma co czym pisać :/
zresztą nasi zagraniczni koledzy też zakładają temety bezsensu tylko piszą w nich 1,2 posty Razz dlatego mają więcej tematów od nas Razz
i nie mów ze nie spamóją Razz
GKH
Chemik wrote:
ale tutaj nie ma co czym pisać :/
zresztą nasi zagraniczni koledzy też zakładają temety bezsensu tylko piszą w nich 1,2 posty Razz dlatego mają więcej tematów od nas Razz
i nie mów ze nie spamóją Razz

heh, kiedy to ja ostatnio pisałem w angielskim temacie OGAME mojego posta :>
Razz

Anglicy mało piszą Shocked

amy polacy lubimy szpamować jak i otrzymywać więcej pkt Very Happy

Wink
Arin
Kudlaty wrote:
no wiec... teraz jedno pytanie... czy te wszystkie liczby są zdobyte uczciwie?? moim skromnym zdaniem to nie...

policzcie posty/wątki od momentu kiedy zaczęliście mnie nie lubić za moje modowanie Twisted Evil

cheers,
Arin.
Timczak
Spam, spam , spam. Od tych 8000 odejmijcie 800 skoczka, i każdy (prawie) temat ma w sobie jakieś 40% spamu. Świadczy to o tym że część z użytkowników tego forum nie myśli co pisze- zależy im tylko na urzymaniu konta
Ramelof
Tak jak by się zastanowić piszemy najwięcej bo jest na tym forum zdecydowana większość polaków. Czemu? NO to jest zrozumiałe w polsce nikt by ci nie da hostnigu za free takiego dobrego jak tu.
Chemik
taakk tylko ja np potrzebuje tego konta a nie zawsze jest tutaj topic w którym mógłbym coś sensownego napisać :/
dlatego pisze głupoty Razz
rohis
a ja mysle, ze polacy to skapy narod, bo wola pisac pierdoly na jakims forum, niz zaplacic pare zloty za serwer i miec z glowy.
Chemik
z chęcią bym zapłaci te 10zł za server - tyle że na necie niczego ciekawego nie ma :/
te oferty są fatalne :/
jedyny frich jest znośny (a raczej Bdobry Very Happy)
i to za freee Razz
Grey
jest jak jest i lepiej nei będzie. dobrze, że w ogóle piszemy Very Happy i że frihost działa Very Happy
Arin
Grey wrote:
jest jak jest i lepiej nei będzie.

będzie albo lepiej albo -close-

cheers,
Arin.