FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

To dopiero malowanie ....

-Dkt-
KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

Shocked jestem pod wielkim wrazeniem Shocked
ciekawe ile koles sie uczyl takiego malowania Rolling Eyes
moze mi ktos takie cos namalowac w pokoju ? Razz

Ps. Witam wszystkich , nowy jestem Very Happy
Calemb
Nie no jak koleś był bardzo zdolny to mu mało czasu zeszło na jeden obrazek (tydzień może?) Ale sztuka wielka potrafić amlować) w elewizji lei czasami program o malowaniu, taki starszy pan maluje bardzo ładnie zresztą..
the_mariska
Słyszałam ze w Hiszpanii takie coś jest normalne, że wychodzą różni tacy na ulice i upiększają chodniki Very Happy szkoda ze u nas nikt niczego takiego nie wymyslił. Podziwiam gościa, dopiero na dwóch ostatnich rysunkach widać na jakiej zasadzie działa to wrażenie 'głębi' Shocked
draqo
Niezłe, widać ma talenta. Fajne obrazki. A ta duża coca-cola... Wink
hawranek31
Kurna normalnie zamorowalo mnie swietna robota, naprawde bardzo fajna rzecz.

Czego to ludzie nie wymysla.
-Dkt-
draqo wrote:
Niezłe, widać ma talenta. Fajne obrazki. A ta duża coca-cola... Wink

mi tez sie najbardziej coca-cola podoba Cool
ale to musi byc wielkie na tym chodniku Rolling Eyes (patrz. ostatnie zdjecie kolesiowy w basenie)

I pomyslec ze koles sie tak napracuje, zrobi zdjecie, pojdzie sobie i pozniej to ludzie zadeptaja ... Wink
sl4sh
nie no pelen wypas ! Very Happy Naprawde swietna robota, tez bym tak chcial. Gratki for this people =]
-Dkt-
NFS Most Wanted

Klik

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

KLIK

im wiecej tego widze to pod wiekszym wrazeniem jestem Razz
namaluje sobie na podworku pitbulla i bede ludzi straszyc Laughing
hawranek31
Kurde to dopiero po zdjeciu kuli ziemskiej widac na czym to polega jak to jest wydluzane itp.

Normalnie musze to kiedys na wlasne oczy zobaczyc masz info gdzie to jest?
-Dkt-
nie wiem, napewno nie w polsce Wink
ktos mi kiedys mowil (jak jeszcze nie widzialem tych zdjec) ze "jakis wariat robi takie malowidla na chodniku, w czechach albo gdzies "
ale dokladnie to nie wiem gdzie Rolling Eyes
Chemik
no wypas - pierwszy raz coś takiego widze Smile
nie dziwie sie że u nas czegoś takiego nie ma - zara by to graficiarze zamalowali - konkurencja RazzRazzRazz
mie to osobićsie wygląda na fotomontarz - te idealne oddania cieni i światła - napewno nie namalowałby cczegoś takiego w rumorze miejskim Very HappyRazz
grumman
gosciu ma nisamowite wyczucie przestrzeni. takiego rtalentu jedynie pozazdroscic. ja potrafie rysowac tylko przy pomocy linijki Razz albo w CAD-zie lol
Camel
Niesamowite Smile
Trzeba mieć przede wszytskim niebywałą wyobraźnie a potem bardzo dużo talentu żeby takie cacka zmontować.

Mi nawet przy linijce wychodzą krzywe kreski Confused
-Dkt-
Camel wrote:

Mi nawet przy linijce wychodzą krzywe kreski Confused

he he skad ja to znam ? Very Happy

no ale teraz juz lepiej jest i cos mi nawet wychodzi na zwyklej kartce (wole komputerowa grafike Razz )
luxtu
niesamowite Smile
tak krotko mozna te wszystkie fotki ocenic a co do osoby co to rysowala to ma niezwykly talent
Balcard
Mi osobiście Najbardziej spodobała się ten motyw z łódeczką Smile Taki fajny motyw Smile No i ten z batmanem też niczego sobie. A co do talentu to musi mieć go koleś naprawde dużo niemówiąc o zdolności zachowania symetrczności (zapomniałem jak to się nazywa w rysownictwie)
Timczak
Ładne ale czemu Nokia lub Cola? Natomiast to z NSF bardzo mi się to podoba.
Kudlaty
w sumie to bardzo mi siem podoba... najbardziej nfs i mucha... :p
takie dosc... sam nie wiem... ale bardzo fajne... :]
OKo-dhh
WOW Shocked ja nie moge co za piękne dzieło też tak chce Razz jestem totalnym beztalenciem co do rysowania Confused podziwiam malarza pozdro dla niego
haNn
Super! Shocked Shocked Fajnie to wygląda. Ten to naprawdę ma do tego talent. Świetna perspektywa. Chcę mieć takie coś w pokoju u siebie Smile Facet pewnie ma cały dom taki. Dobrze że mu na to pozwalają. Może się wciąż rozwijać Laughing
Chemik
Quote:
Dobrze że mu na to pozwalają. Może się wciąż rozwijać

pewnie to wandal poszukiwany listem gończym za niszczenie pięknego kolorku chodników i ulic Very Happy RazzRazz
snadii
ma gosciu talent + ten co robil te fotki jest mistrzem, wyszlo to bardzo ale to bardzo realistycznie, udalo mu sie mnie nabrac :]
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.