To dopiero malowanie ....
Nie no jak koleś był bardzo zdolny to mu mało czasu zeszło na jeden obrazek (tydzień może?) Ale sztuka wielka potrafić amlować) w elewizji lei czasami program o malowaniu, taki starszy pan maluje bardzo ładnie zresztą..
Słyszałam ze w Hiszpanii takie coś jest normalne, że wychodzą różni tacy na ulice i upiększają chodniki
szkoda ze u nas nikt niczego takiego nie wymyslił. Podziwiam gościa, dopiero na dwóch ostatnich rysunkach widać na jakiej zasadzie działa to wrażenie 'głębi' 
Niezłe, widać ma talenta. Fajne obrazki. A ta duża coca-cola... 
Kurna normalnie zamorowalo mnie swietna robota, naprawde bardzo fajna rzecz.
Czego to ludzie nie wymysla.
Czego to ludzie nie wymysla.
| draqo wrote: |
| Niezłe, widać ma talenta. Fajne obrazki. A ta duża coca-cola... |
mi tez sie najbardziej coca-cola podoba
ale to musi byc wielkie na tym chodniku
I pomyslec ze koles sie tak napracuje, zrobi zdjecie, pojdzie sobie i pozniej to ludzie zadeptaja ...
nie no pelen wypas !
Naprawde swietna robota, tez bym tak chcial. Gratki for this people =]
Kurde to dopiero po zdjeciu kuli ziemskiej widac na czym to polega jak to jest wydluzane itp.
Normalnie musze to kiedys na wlasne oczy zobaczyc masz info gdzie to jest?
Normalnie musze to kiedys na wlasne oczy zobaczyc masz info gdzie to jest?
nie wiem, napewno nie w polsce
ktos mi kiedys mowil (jak jeszcze nie widzialem tych zdjec) ze "jakis wariat robi takie malowidla na chodniku, w czechach albo gdzies "
ale dokladnie to nie wiem gdzie
ktos mi kiedys mowil (jak jeszcze nie widzialem tych zdjec) ze "jakis wariat robi takie malowidla na chodniku, w czechach albo gdzies "
ale dokladnie to nie wiem gdzie
no wypas - pierwszy raz coś takiego widze
nie dziwie sie że u nas czegoś takiego nie ma - zara by to graficiarze zamalowali - konkurencja

mie to osobićsie wygląda na fotomontarz - te idealne oddania cieni i światła - napewno nie namalowałby cczegoś takiego w rumorze miejskim

nie dziwie sie że u nas czegoś takiego nie ma - zara by to graficiarze zamalowali - konkurencja
mie to osobićsie wygląda na fotomontarz - te idealne oddania cieni i światła - napewno nie namalowałby cczegoś takiego w rumorze miejskim
gosciu ma nisamowite wyczucie przestrzeni. takiego rtalentu jedynie pozazdroscic. ja potrafie rysowac tylko przy pomocy linijki
albo w CAD-zie lol
Niesamowite
Trzeba mieć przede wszytskim niebywałą wyobraźnie a potem bardzo dużo talentu żeby takie cacka zmontować.
Mi nawet przy linijce wychodzą krzywe kreski
Trzeba mieć przede wszytskim niebywałą wyobraźnie a potem bardzo dużo talentu żeby takie cacka zmontować.
Mi nawet przy linijce wychodzą krzywe kreski
| Camel wrote: |
|
Mi nawet przy linijce wychodzą krzywe kreski |
he he skad ja to znam ?
no ale teraz juz lepiej jest i cos mi nawet wychodzi na zwyklej kartce (wole komputerowa grafike
niesamowite
tak krotko mozna te wszystkie fotki ocenic a co do osoby co to rysowala to ma niezwykly talent
tak krotko mozna te wszystkie fotki ocenic a co do osoby co to rysowala to ma niezwykly talent
Mi osobiście Najbardziej spodobała się ten motyw z łódeczką
Taki fajny motyw
No i ten z batmanem też niczego sobie. A co do talentu to musi mieć go koleś naprawde dużo niemówiąc o zdolności zachowania symetrczności (zapomniałem jak to się nazywa w rysownictwie)
Ładne ale czemu Nokia lub Cola? Natomiast to z NSF bardzo mi się to podoba.
w sumie to bardzo mi siem podoba... najbardziej nfs i mucha... :p
takie dosc... sam nie wiem... ale bardzo fajne... :]
takie dosc... sam nie wiem... ale bardzo fajne... :]
WOW
ja nie moge co za piękne dzieło też tak chce
jestem totalnym beztalenciem co do rysowania
podziwiam malarza pozdro dla niego
Super!
Fajnie to wygląda. Ten to naprawdę ma do tego talent. Świetna perspektywa. Chcę mieć takie coś w pokoju u siebie
Facet pewnie ma cały dom taki. Dobrze że mu na to pozwalają. Może się wciąż rozwijać 
| Quote: |
| Dobrze że mu na to pozwalają. Może się wciąż rozwijać |
pewnie to wandal poszukiwany listem gończym za niszczenie pięknego kolorku chodników i ulic
ma gosciu talent + ten co robil te fotki jest mistrzem, wyszlo to bardzo ale to bardzo realistycznie, udalo mu sie mnie nabrac :]