Ludzie fantastyczna sprawa - swietny program znowu od googla (moze znacie - ja nie znalem ale sie normalnie zakochalem)
zadne tam acdsee - tylko i wylacznie Picasa2 i jej rozwiniecie "hello" - swietny program do przegladania, prostej obrobki i udostepniania zdjec.
http://www.picasa.com
po prostu super
Trzeba przyznać że to bardzo ciekawy program. Prosty w obsłudze przejżysty. Szybko się włacza i łatwo można wprowadzić zmiany do zdjęć.
Aktualnie poszukuje jakiego¶ dobrego programu do poczty. Outlook mi się znudził i troche muli kompa. Co s±dzicie o Mozilli Thunderbird ??
Je¶li ma kto¶ jaki¶ dobry program do poczty to będe wdzięczny za cynk.
Pozdrawiam
Ja kiedys chcialem zainstalowac Thunderbirda ale nie wiedziec czemu nie otwieral mi maili - kiedy indziej dzialal - a jak zmienilem system od nowa to znowu nie dziala wiec dzialam dalej w Outlooku bo najwygodniej przechowuje wiadomosci (w jednym pliku pod haslem) i w razie awarii partycji wiem gdzie co mam i ze tego nie strace - a i backup jest bardzo prosty i automatyczny. Tak wiec Outlook.
a według mnie to The Bat! jest najlepszym programem do poczty, najbardziej przejrzysty i najprostszy w obsłudze, szczerze polecam bo sam używam i nie mam żadnych problemów, ¶miga aż miło...
Hehe, chorazy wiesz jak wesoło się łapie virusy/trojany przez "wspaniałego" Outlooka
Spróbuj The Bat, jak nie idzie Ci Thunderbird to i tak bedzie bardzo dobra alternatywa dla Outlooka.
IncrediMail albo The Bat! sam używam tego pierwszego
pozdro
Ja używam klienta poczty zaimplementowanego w Oprece... operka jest siuper...
The Bat jest liderem jezeli chodzi o programy do maili szybki prosty bezpieczny, a opera to mercedes w¶ród przegl±darek, ale z klienta w operze nie korzystam
Tak - i tym sposobem zeszlismy z tematu - dlatego zamykam go.