FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Zaproszenia do GMAIL (2GB)

chorazy
Jesli jestes zainteresowany kontem email o pojemnosci >2,2GB to mam do rozdania zaproszenia do programu GMail - jest to darmowa poczta serisu "google" - pojemnosc skrzynki ok 2,2GB i ciagle rosnie Wink

Skrzynke mozna zamienic na dysk wirtualny - jest do tego taki programik "gmailfs" - podpina wirtualny dysk w "moj komputer" - ograniczenie to chyba 20 MB na jeden plik (taki minus)

W kazdym razie chetnych zapraszam - chcecie to piszcie.
matir
Ja również się przyłączę : posiadam 50 zaproszeń a więc .... piszcie. Starczy dla wszystkich - www.gmail.com

Pocztę bardzo polecam jest czytelna i stabilna.

Pozdro Smile
Radarek
A ja wlasnie dzisiaj zalozylem sobie konto Smile. Szkoda ze nick 'radarek' jest juz zajety no ale co tam Wink. A samej obslugi/interfejsu poczty nie sprawdzalem jeszcze ale qmpel mowil ze jest spoko.
brqsl
to ja bym poprosil kolege chorazego o zaproszenie, a najlepiej 2 Smile jakby to nie sprawilo problemu. odezwe sie jeszcze na gg Smile, w niedziele albo w poniedzialek
Galar
W takim razie i ja proszę. Z chęci± zamienię na wirtualny dysk. Smile
Wła¶nie czego¶ takiego potrzebuję.
Galar
Wielkie dzięki wła¶nie uruchomiłem now± pocztę. Teraz tylko jak będę w domu muszę tym programikiem przerobic na wirtualny. Very Happy
oxwood
to i ja mogę komu¶ dać zaproszenie Smile Wystarczy wysłać mi PM z adresem mail, na który ma przyj¶ć zaproszenie.
brqsl
serdeczne dzieki za zaproszania Smile))
brqsl
hymmmm.....to na to potrzeba zaproszenie....kiedys kumpel mi mowil ze jest cos takiego...ale zeby zaproszenie...napewno skorzystam Smile
spider89
tutaj macie stronkę z zaproszeniami:
Code:
http://www.bytetest.com
Pozdro Very Happy
Bigrazer
A ja mam ten gMail i tak naprawdę ten wirtualny dysk do niczego mi sie nie przydaje.
luxtu
spider89
dzieki za stronke
spider89
Code:
https://www.google.com/accounts/NewAccount

to jest chyba jaki¶ "trik" że tak powiem bo jak się wejdzie na gmail.com to nie ma opcji New Account Razz Co o tym my¶licie ?
duki
moze i ma 2 GB ale mi sie dlugo otwiera Razz
krzychu
dzięki własnie założyłem sobie konto na gmail Smile)) wypróbujemy
matir
Cześć !!

Proszę pisać !!! Pozostało mi 48 zaproszeń!! Nie wiem, czy wiecie, ale poczta GMAIL zrobiła się polska !!!! TAK!!! Wszystkie menu , itp. itd. zostały spolszczone. Aby zmienić język wystarczy zmienić opcję w menu !!!
chorazy
o kurde - nareszcie - czekalem na ten dzien a tu prosze - nigdy nie wiadomo kiedy udezy grom - dzieki za info

Wciaz mam zaproszenia wiec do mnie tez walcie jak w dym.

wystarczy "pm" do mnie
ciotka
ja także mam 50 zaproszeń, jeśli ktoś chce prosze pisać PM z emailem.

ja wykorzystuje swoje konto jako download dzięki PhpGmailDrive

można też konto wykorzystać na galerię (nazywa się goolery czy jakoś tak) i inne takie pierdołki Very Happy
chorazy
widzisz -kolejny przydatny dodatek do Gmail - czujcie sie swobodnie w informowaniu nas w tym dziale o nowosciach w tej dziedzinie - mysle ze jeszcze duzo tego bedzie.
knieja
Moze bym i wzial, ale nie bede mogl sie przyzwyczaic do nowego adresu...
skoczek_2002
Ja to wykorzystam na download.
Timczak
Ja bym poprosił zaproszenie do Gmail
ciotka
wyslij mi PW z adresem email
katarn
Bardzo chętnie. Skorzystam z takiej okazji.
skoczek_2002
Ja mam 100 zaproszeń.
jasiek
wejdzcie se tu https://www.google.com/accounts/NewAccount
lub tu http://bytetest.com

tak jak poprzednicy pisali Wink
skoczek_2002
To jest nabijanie postów na Policje z nim!!!!!!!!!!!
jasiek
skoczek_2002 wrote:
To jest nabijanie postów na Policje z nim!!!!!!!!!!!

=

skoczek_2002 wrote:
Ja mam 100 zaproszeń.

:]
Zastanow sie nastepnym razem zanim cos napiszesz :]
skoczek_2002
No a co. Mam dwa konta in gmail.
gecko
Jakby co to też mam 50... e - nie - już 48 zaproszeń Razz . I ostatnio gmailfs nie działa Crying or Very sad Ale tak szczerze to mi sie jeszcze nie przydał
Timczak
Ja mam 100 zaproszeń jak co¶ to pisać na Pw
skoczek_2002
Zepsuł sie kiedy miałem zabezpieczyć pliki.
Chemik
też prosze o zaproszenie Smile
chemik-16@o2.pl
Bigrazer
A ja mam gmail i..... wogóle z niego nie korzystam... Po co ja go wogóle zakładałem???
oxwood
jo tyż mam gmaila i jak ktu¶ chce zaproszeni to niech mi wy¶le PW z mailem
WMP
Ja też sie podziele mojimi zaproszeniami, mam ich 49.

To mój pierwszy post, ciekawie sie zapowiada.
skoczek_2002
WMP Tu turgon... Najpierw się przywitaj!!
WMP
Lol, moe i masz racje.

Quote:
Napiszemy o naszym projekcie?
chorazy
No dobrze - skoro juz tylu mamy wprowadzajacych to zamykam ten watek - nie ma sensu go kontynuowac - Pozdrawiam wszystkich.
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.