FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

ICH TROJE NA EUROWIZJE

CZY Ich troje przyniesie zwycięstwo?
Tak, ich troje są najlepsi
5%
 5%  [ 1 ]
Może.....
10%
 10%  [ 2 ]
Nie, Oni są do niczego
85%
 85%  [ 17 ]
Total Votes : 20

Calemb
No nie robiłem sobie logo a tu nagle: "ICH TROJE WYGRYWA" - usłyszałem. Co wy sądzicie o tym zwycięstwie?
hawranek31
Lepsi oni niz ta co 2 miejsce miala, ale osobiscie kibicowalem tym na 3 the jet set czy jaos tak Razz

No ale mowi sie trudno kiedys juz byli i wyszlo im to nienajgorzej wiec moze jakos bedzie.
Camel
Ech spóźniłem się z tematem Urowizji Sad

Sam chciałem taką ankietke założyć, ale widać Calemb ma lepszy refleks :]

Ja powiem tylko tak: Boże drogi, kogo oni wybrali???
Tzn. to "my" wybraliśmy jako publiczność...
Ech, żenada - ja nawet nie wiem co to jest za gość co śpiewa na poczatku po angielsku, potem jest w miare, w miare ale jak zaczyna "śpiewać" Wiśniewski to aż szyby pękają w oknach...
Hehe z Ich Troje zrobiła się cała rodzinka (dziecko już w drodze).
Brakowało tylko Mandaryny.

Dla mnie to poza tym dużo było utworów tak chybionych że nie wiem po co Ci ludzie tam śpiewali...

A już dla mnie kompletną żenadą był występ Ewy Bem z playback'u...

Szkoda słów.
mtx
Trochę to nie sprawiedliwe, że wysyła się jeszcze raz tych samych wykonawców..

poza tym dobór kandydató jest cudowny..
a co z Kayah, Bajmem czy czymkolwiek co jest na rynu troszkę dłużej i do tego znane? I wiadomo, że śpiewa, a nie jakieś coś z czego chyba 90% tych zespołów nie znam?

TRAGEDIA!
draqo
Tragedia to mało powiedziane! Przecież w Polsce jest tyle dużo lepszych zespołów. A tu znowu ich troje...
Camel
draqo wrote:
Przecież w Polsce jest tyle dużo lepszych zespołów. A tu znowu ich troje...

Wiesz, tu nie chodzi czy są lepsze zespoły w ogóle (no pewnie że są, wg. mnie nawet Fasolki były lepsze od Ich Troje Cool ) tylko że konkurs eurowizji ma wyjatkową specyfikę.
Tam muszą być kawałki lekkie, przyjemne, ostatnio popularnością cieszyły się motywy egipskie (muzyka), dużo fajerwerków, ognia i ogólnie szoł.

Taki np. Maciek Silski - głos ma ok, kawałek był nawet, nawet (ten wczoraj w TV co grali) ale to się zupełnie na Eurowizje nie nadawało...

Poza tym to grecy chyba padną jak zobaczą Wiśniewskiego z czerwoną czupryną, jęczącego do mikrofonu. Very Happy
luxtu
to oni jeszcze istnieja, i znowu jada na eurowizje przeciez juz byli. Szkoda ze nie zostal wybrany kto inny chocby z tego wzgledu ze ich troje juz bylo i nic szczegolnego tam nie osciagneli
Camel
7 miejsce mieli...
To lepiej niż Blue Cafe (jak dla mnie Blue Cafe jest przynajmniej 2 razy lepsze od Ich Troje, ale to jest własnie Eurowizja).

Ja się ciesze że nie pojechał znowu Ivan i Delfin... Oni jak by pojechali to bym zwątpił we wszystko w co wierze Wink

A widzieliście wczoraj Leszczyńskiego jak się mądrzył?
Jak ja tego gościa nie lubie, wielki mi krytyk muzyczny i jeszcze wiekszy autorytet w sprawach muzycznych... Laughing
oxwood
normalnie no comment Wink

Powinien być ustęp w regulaminie zabraniajacy występowania tych samych zespołów / solistów po raz drugi.

Jakoś nie wierzę, że oni mogą tą piosenką coś zdziałać. Piosenka powinna wpadać w ucho i najlepiej żeby było po (h)angielku, żeby europejczycy rozumieli Smile

A po drugie, i tak wybory publiczności przez teleaudio są polityczne Smile Wierzy ktoś, że dostaniemy jakieś wysokie noty od Białorusi albo Rosji ?? Bo ja nie Wink
sl4sh
jak to powinna byc po angielsku ?? Bez sensu jak dla mnie :/ nie lubie czegos takiego ze polak spiewa po angielsku a w dodtaku w wiekszosci przypadkach wychodzi im to tak srednio, i to z playbacku. Jezeli przyjdzie co do czego i trza bedzie spiewac na "zywca" to wyjdzie tak jak nasza cudowna (?!) mandayna....

Swoja droga, jezeli chodzi o ich trocje, bo o tym watek, to uwazam ze to straszny blad :/
Moze i niektorym sie ten zespol i ich piosenki podobaja, ale ... jak juz tam ktos pisal nie wydaje mi sie zeby cokolwiek tym zdzialali.

Nie ogladalem tego w TV, nie slyszalem nawet piosenki ktora ich troje prezentowalo, poniewaz nie lubie tego zespolu, i staram sie unikac ich tworczosci.
Ale i tak nie wydaje mi sie zeby oni z glosem wisniewskiego cos wskurali na eurowizji.
draqo
Kiedyś Ich troje było popularne, ale teraz już tak nie jest. Inni wykonawcy na pewno mają w swoim repertuarze piosenki lepsze od Ich troje. Zobaczymy co to będzie...
gecko
powiem tylko tyle: o boże

to tylko potwierdza jak nasz naród jest ułomny. najpierw kaczor na prezydenta, do tego PiS rządzi a teraz ich troje? no bez jaj...

wydaje sie że wypowiadają sie jedni, głosują drudzy. no bo jak inaczej wytłumaczyć fakt "żałoby przedkaczej"? jak wytłumaczyc powstawanie dowcipów i obrazków na ten temat?

tylko dlaczego mam wrażenie że ci "drudzy" mają klapki na oczach? fakt - nawet oni potrafią sie zorientować że ktoś źle śpiewa ale tylko po jakimś mega-dennym występie (czytaj: mandaryna)?

jednym zdaniem: It's a great grandfatherhood (w bardzo wolnym tłumaczeniu: To wielkie dziadostwo Mr. Green )
fallco
hmmm czemu mi sie wydawalo ze jak ktos juz byl na eurowizji to nie mzoe wystapic po raz drugi...

Wybor jak wybor, zobaczymy co osiagna i wtedy dopiero przyjdzie czas oceniania czy byl to sluszny wybor, osobiscie nie przepadam za nimi i ich piosenki mnie nie ruszaja, ale moze sa w europie dziwni ludzie i na nich to zadziala Very Happy
Calemb
Moim zdaniem nikt z grona występujących się nie nadawał idealnie an Eurowizje! Tam trzeba jakieś rytmy poządne strzelić, a tu większość coś z pokroju DiscoPolo śpiewa! To jest nie do pomyślenia...., a żeby Ich troje znowu wybrać to już totalna klapa !
the_mariska
Eurowizja sama w sobie nie grzeszy ambitnymi piosenkami. Niestety zarówno Ich troje jak i Iwan i wieloryb nie dorastają nawet do tego niezbyt wyszukanego poziomu Confused Trudno sie mówi, jesteśmy krajem o kretyńskim guście, pozostaje nam tylko cieszyć się ze zdarzają się wyjątki (takie jak my tutaj na tym forum Wink)

Last edited by the_mariska on Tue Jan 31, 2006 4:36 pm; edited 1 time in total
cirrus
Uważam, że jest to dobry zespół jak na poziom Eurowizji - Ich troje wpasuje się doskonale w klimat tego festiwalu i ma duże szanse na zwycięstwo. Będę trzymał kciuki pomimo tego, że osobiście nie jestem ich funem. Fajnie gdyby im się udało.
mtx
Edyta Górniak nie pasowała do Eurowizji. Dlatego tak wysoko zaszła. Anna Maria Jopek też jest ponad. Zdobyła 7 miejsce..
Ich Troje nie wygra..
Sebciio
I znowu nic nie zwojujemy.... Rolling Eyes Pamiętajcie, że to sie musi podobać całej Europie a z tym może być różnie... Confused
Calemb
Widze, że mamy na forum przynajmniej jednego zwolennika ich troje, albo osobe, która chciała sie wyłamać. Jeden głos na Ich troje (że niby najlepsi są!)to troche mało:/ Ale cóz każdy słucha tego co lubi. Poza tym trzeba sie przyjżeć! Jakie piosenki wygrywaj? No na pewno nie takie jak te co wystawiamy! Może warto by stworzyć piosenke specjalnie na eurowizję?
-Dkt-
nie wygramy Confused
znow zaspiewaja jakies keine klenze (czy jakos tak nei znam niemeickiego Confused )
powinni wystawic jakichs dobrych artystow czy cus Rolling Eyes
jedynie co ich troje moze wygrac to chyba nagroda darwina Laughing
marekdebowski
Z początku nie wiedziałem czy się śmiać czy płakać... Ale patrząc na to tak obiektywnie to może i mają jakąś szansę na zdobycie wysokiego miejsca (nie mówię o wygranej Razz). Ludzie kierują się oryginalnością, nie prawdziwym artyzmem. A większość Europejczyków nie zna Ich Troje tak dobrze.
Kudlaty
hmmm... moim zdaniem to dzieki im nas wysmieją...
nie wiem poprostu jak mogli ich wybrac...
moze nidługo przywrócą jeszcze disco polo...
jak dla mnie to to sie nie miesci w głowie... mówcie co chcecie... ale to juz przesada... kto jak kto ale oni?? cos nie tak...
Xaros
Wiecie juz bym wolal mandaryne i tej jej playback ale przynajmiej ma muze club to ludzie beda sie bawic, a nie jak ich szejscu bedzie spiewac pisenke w trzech jezykach. Oni sa psychiczni.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.