FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Jak pozbyc sie niechcianych plików

Ramelof
Quote:
Unable to delete files

Details

Unable to delete directory /domains/ramelof.frih.net/public_html/ViCchat. The directory /domains/ramelof.frih.net/public_html/ViCchat is not empty

Unable to delete directory /domains/ramelof.frih.net/public_html/gim1. The directory /domains/ramelof.frih.net/public_html/gim1 is not empty

Unable to delete directory /domains/ramelof.frih.net/public_html/victory. The directory /domains/ramelof.frih.net/public_html/victory is not empty

Co ma z tym zrobic bo te pliki nie chcą się ani przez Directaadmin cytat wyżej i przez ftp wywalić.
rohis
trza formata dyska serwerowni by ci pomoc synu Laughing
Ramelof
Tylko przez to stracę to co mam teraz, a tego nie chcę.
Postman
rohis wrote:
trza formata dyska serwerowni by ci pomoc synu Laughing

Ciekawa porada Laughing

Ramelof wrote:

Tylko przez to stracę to co mam teraz, a tego nie chcę.

Jeszcze lepsza ripsota porady. Nadaje się to na bash.org.pl. Laughing Laughing
Arin
to nie pliki tylko katalogi, których nie możesz usunąć, bo wewnątrz coś jest. skoro tego nie widzisz, to znaczy że wewnątrz będzie jeden lub kilka plików ukrytych. ukryte pliki w linuksach zaczynają się kropką. połącz się jakimś ftpem z kontem (tak żeby była linia komend, a nie widok z totalcmd) i użyj komendy 'ls -al' albo 'ls -a'. powinieneś zobaczyć te ukryte. potem tylko 'del xx' albo jaka tam komenda od kasowania w ftp jest :). stawiam, że te ukryte pliki to .htaccess =)

cheers,
Arin.
draqo
Też mam taki problem. Ale wydaje mi się, że DA widzi ukryte.
Ramelof
Arin wrote:
to nie pliki tylko katalogi, których nie możesz usunąć, bo wewnątrz coś jest. skoro tego nie widzisz, to znaczy że wewnątrz będzie jeden lub kilka plików ukrytych. ukryte pliki w linuksach zaczynają się kropką. połącz się jakimś ftpem z kontem (tak żeby była linia komend, a nie widok z totalcmd) i użyj komendy 'ls -al' albo 'ls -a'. powinieneś zobaczyć te ukryte. potem tylko 'del xx' albo jaka tam komenda od kasowania w ftp jest Smile. stawiam, że te ukryte pliki to .htaccess =)

cheers,
Arin.

no to zobacze jak tylko serwer ruszy
Kudlaty
a tak korzystając z okazji to jakie programy są z linią komend... bo mowa tu o takich... a ja nie wiem.... jestem lewy w tym temacie.. wiec prosze o przyblizenie mi takich o to programów... prosiłbym o pełną nazwę i czy są darmowe czy tez nie...
no i jeśli można to odnośniki do tych programów.. a raczej ich stron domowych... dzięki wielkie z góry...
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.