FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

moja strona na frihoscie

Fajna strona?
10/10
11%
 11%  [ 1 ]
8/10
11%
 11%  [ 1 ]
6/10
44%
 44%  [ 4 ]
5/10
22%
 22%  [ 2 ]
4/10
0%
 0%  [ 0 ]
2/10
11%
 11%  [ 1 ]
Total Votes : 9

rohis
http://rohis.frih.net/Portal/

moja i mojego ziomka stronka. w sumie nic specjalnego, ale zero umiejetnosc z php itp:/ wiec tak;] prosze o opinie i ewentualne porady.

aha i pytanie. polecacie jakas fajna domene? gdzie mozna zalozyc z fajna prosta nazwa, bez reklam itp?
draqo
Fajną domenę możesz znaleźć na www.ovh.pl. Tam masz tanie domeny. Np. domenę .info masz za 5 zł na rok.
Calemb
A podoba mi się stronka:) W ogóle lubuie strony takie na 3 podzielone:) Projekt okładki też fajny, jedak 10/10 tej stronce nie dałem bo coś tam jest nie tak....tylko za bardo ni umiem powiedzieć co....
rohis
niestety nazwa redsquare juz zajeta.

a jakies darmowe fajne domeny?
ChesterB
a co tu oceniac? JPortal na standardowej skorce, naprawde nie wysililes sie...
rohis
tak, na standardowej. a czemu nie na wlasnej lub nie na innej? na necie sa same gowniane skorki (darmowe) to raz. dwa, sam nie umiem ani zrobic skina ani tym bardziej pisac w php. trzy, podoba mi sie tak jak jest i jestem ciekaw innych opinii.
Sebciio
Z darmowych polecam www.bee.pl Prosta, bez reklam i bardzo funkcjonalna i miła w obsłudze. Same plusy Smile
Timczak
Ja dałem 0 za skórkę a 5 za treść i przykładanie się autorów do serwisu. Naprawde ciekawa strona. Mogłeś kożystać nie z j portlau bo jest mało rozbudowany
fallco
Prosta, przejrzysta, malo skomplikowana, czyli typowy sredniak w sieci Very Happy
i rzeczywscie mogliscie sprobowac z php-nuke lub php-fusion, ktore oferuja wiecej niz jportal. ale skolei jezeli spelnia on wasze wszystkie oczekiwania to po co zmieniac ;P
draqo
Ja polecałbym post-nuke. Jportal jest dla początkujących. Z czasem na pewno strona się rozwinie.
spider89
wszystkie grafiki masz w folderze default np.
i tak powoli bys zrobil sobie skorke Smile no ale jak kto woli, zobaczymy jak sie strona rozwinie narazie wstrzymam sie z ocena Wink
luxtu
jak dla mnie to po pierwsze zmien tego jportala Razz na cos co bylo polecane wczesniej (przynajmiej znajdziesz fajne skorki i darmowe) a co do tresci to stroa dopiero co powstala wiec nie ma tego duzo ale to co jest oceniam pozytywnie Smile
Black & White
Ja bym na Twomi miejscu nie zmieniał jportala, albo wgrał sobie Extreme Fusion.
Przy tak małej ilości materiałów na stronie nie warto się w nie bawić.
Poza tym, niewiem co ludzie widzą w post-nuke i php-nuke.

Co do skina, nie musisz znać żadnego php, do edycji skinówm używa się html'a i css.
To są proste języki i napewno sobie poradzisz.
draqo
Możesz pobrać jakiś ciekawy szablon, i go sobie przerobić. To nie jest trudne, a w sieci jest wiele bardzo dobrych i darmowych szablonów. Możesz napisać w marketplejs aby ktoś ci takowy wykonał.
SkorpioN
no, szkoda ze nie ma opcji 0, chłopie wysil sie nad nią a nie wrzucasz podstawowy jportal i mowisz ze to twoja wlasna, do czego ci tu PHP? chlopie jportal nie wymaga tej wiedzy.
rohis
SkorpioN wrote:
no, szkoda ze nie ma opcji 0, chłopie wysil sie nad nią a nie wrzucasz podstawowy jportal i mowisz ze to twoja wlasna, do czego ci tu PHP? chlopie jportal nie wymaga tej wiedzy.
gdzie napisalem ze to moja wlasna skorka panie wieli znawco? Shocked
-Dkt-
dla mnie taka srednia stronka 5/10
mi sie skorka podoba Rolling Eyes i moim zdaniem moze taka zostac (chyba ze znajdziesz lub zrobisz lepsza)
co do tresci to tylko doczytalem sie na stronie glownej
jak na sam poczatek to dobrze Wink

Ps. Ja niedlugo tez zaczne cos skrobac w php , ciekawy czy mi sie cos wogule uda Smile
Lochium
Stronka fajna. Estetyczzna skórka i logo. Co do treści to nie mi to oceniac, gdyż jestem całkowitym beginerem w fotografowaniu. Jak myslisz od czego moge zaczac swoja przygode z tym hobby. Jakies linki na temat technik i sprzetu dla poczatkujacego ?
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.