FRIHOST • FORUMS • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Jak dowiedzielisce sie o FRIHOST?

Arcio
Ja juz mailem stycznosc 2 razy
1. weszlem przez wyszukiwarke darmowego hostingu ClickHereFree.com ale wylaczylem bo zobaczylem badziewne forum

2. Z forum phpbb2.pl - zobaczylem ze jest polski dział to sie zarejestrowalem
Cult
Frihost polecił mi znajomy.
matir
Ja sie dowiedzialem od Culta mojego kumpla z sojuszu Smile
chorazy
Ja po bardzo wielu godzinach przesiedzianych przed kompem z googlami i przemeczeniu i testowaniu "n" slownie "n" darmowych hostingow z koniecznoscia postowania i bez takiej koniecznosci, natrafilem w koncu na Frihost. Puscilem haslo w dziale Sugestions aby zalozyc Boardy w innych jezykach. Zaproponowalem ze moge byc moderatorem polskiego i admin sie zgodzil. Co wiecej UWAGA panowie: admin conieco zna polski wiec grzecznie mi tutaj bo odpowiadam za was Wink hehe
matir
To fajnie Smile Zapraszam admina do wspólnej rozmowy z nami na różne fajne tematy Smile
HunterMac
Z jakiegos forum na temat free i prawie free hostingu, jak sobie przypomne to wedytuje adres - ale mialem go z googla
remik09
ja dowiedzialem sie z polskiego forum o phpbb2 szukajac jakis darmowych hostingow dla forum
v3nd0r
ja znalazlem link do frihost na jakims forum... juz nawet nie pamieteam na jakim Razz
Radarek
ja znalazlem link na polskim forum o php http://forum.php.pl -> polecam
fallco
powiedzial mi znajomy, ktory mial tutaj konto do czasu kiedy sobie nie postawil serwa w domu, zachwalal ze jak na darmowy serwis to jest najlepszy wybor... wiec sie posluchaem Smile
Galar
Ja natomiast dowiedziałem się od znajomego, ten od swojego znajomego itd.
W każdym razie trafiłem tutaj i nie żałuje.
Very Happy
SLimiX
Mi frihost polecil dobry znajomy. Podobno warto sprobowac Wink
oxwood
ja dowiedziałem się z jakiegosforum o php, chyba phpbb.pl ale nie jestem pewien Wink
Fagno
Ja poznałem frihost w bardzo standardowy dla mnie sposób.

Wszedłem na strone kolegi, a następnie na forum. W jego adresie zobaczyłem www.nazwa.frihost.net . Byłem ciekawy co to za server i wpisałem adresik do strony głównej. Tak się wszystko zaczęło Smile
niedziel
Szukalem serverkow i sie nadzialem na ten
ibix
Frihost znalazłem na ClickHereFree.com jako jden z nawyzej ocenianych Very Happy
brqsl
a ja jestem w zastepstwie ...ale chyba sam zaloze sobie konto i zrezygnuje z platnego boo.pl Smile

POZDRO
spider89
Po pierwsze witam wszystkich Smile
Ja znalazłem się tutaj przez google, oczywiscie trzeba bylo dluugo szukac ale się opłacało Very Happy pozdro
jasiek
Ja na tej stronce Smile w top10 Smile

http://www.clickherefree.com
liber
ja sie dowiedzialem z http://forum.php.pl/. PZDR
Camel
Moja historia jest nieco dłuższa...

Jakiś tydzień temu wracając z pracy, padnięty z lekka i lekko nie za świerzy (umysłowo znaczy), spostrzegłem (poruszając się z prędkością 10 km/h, środkiem komunikacji miejskiej miasta stołecznego Warszawy) na plakacie jakis duży lekko niewyraźny napis. Ale że oczy nie te i szyby bródne - zbagatelizowałem całą sprawę i skupiłem się na wykonywaniu przerwanej, nader interesującej czynności. Obudziłem się akurat w okolicach swojego przystanku.
(ty troche skróce żeby Was nie zanudzać)
Wchodze do domu, idę do kuchni, otwieram lodówkę, a tam taka mała karteczka. Podnosze, patrze a tam napis "odwróć na drugą stronę". Czynnośc posłusznie wykonałem - a tam złoto, srebrnymi literami "Gorace kociaki, 24h dyskrecja gwar.." zaraz to nie ta opowieść...
Odwracam a tam "Zaloguj się - Frihost, najlepszy hosting".
I i w ten sposób dowiedziałem się właśnie o tej stronie Smile
duki
Ja podobnie jak Arcio znalazlem Frihost po przez ClickHereFree.com, tam kliknołem na link i wyskoczyła mi stronka www.frihost.com Smile
krzychu
ja znalazłem link na forum phpbb2 Smile a że potrzebuje jakiegoś dobrego konta to się zarejestrowałęm Smile
Black & White
wchodzę na google, szukam już któryś raz z kolei hostingu ( oczywiście za free bo jestem za młody żeby za to płacić ), znajduję jakąś listę 10 najlepszych, wchodzę na pozycję jeden ale, link się popsuł i się nie wgrywa.
Odpalam drugą, widzę, że trzeba mieć posty do hostingu, już myślę żeby stąd wyjść, kiedy niespodziewanie moim oczom ukazuje się napis Polish.
Gdyby frihost był kobietą to już bym miał orgazm Twisted Evil
knieja
Ja dwiedzialme sie z clickherefree.com polecam mozan znalezc mnostwo damrowych hotow. Zagladajcie tam jka najczesciej. Fri znajdwal sie na najwyzszym miejscu na liscie calego zbioru stron z calego swiata wiec pewnie warto tu zlaozyc konto Smile
mallorn
ja żeby coś napisać - powiem że info dostałem od kumpla z sojuszu na ogame.
marekdebowski
ja znam z ClickHereFree.com.
ciotka
Ja miałam identycznie jak Black&White oprócz ostatniej linijki B)
programmer
Dowiedzialem sie od znajomego.
scholarz
jest taki site-cik który wyszukuje darmowy hosting, mianowicie:

http://www.freewebspace.net/ - gdzie podajesz konkretnie co Cie interesuje.
Z całej puli adresów, to własnie Frihost oferuje bardzo atrakcyjne warunki Very Happy Jest jeszcze jeden serwerek, mianowicie: www.broadphase.com:
100MB - storage
2GB - bandwidth
PHP
baza danych MySQL
phpMyAdmin do administrowania bazkami
mozna równiez używać skryptów Perl-a
(http://www.broadphase.com/hosting/free.php)
Wszytko totalnie za free i śmiga całkiem rześko, jednak po kilku dniach użytkowania nagle serwer baz danych przestał działać Confused , następnie nie mozna sie zalogować na stonie aby np. dostać sie do statystyk stronki, phpMyAdmina-a etc. Jednie ftp działa ale tez z przerwami. Jedyny plus to ze moja stronka nadal tam lezy i działa.
Przypuszczam ze wprowadzają jakies zmiany (moze równiez rozbudowują serwery), jezeli wróci to ponownie do nowy to jest to równiez super miejsce na site-a.
Pozdro norbi
Kudlaty
szukałem hosta na stronke... bo poprzedni mi padł...
w google wyszukiwałem czegoś...
w sumie długo szukałem bo jakąś godzine mnie to zbawiło zanim znalazłem coś odpowiedniego... i to właśnie był ten hosting... na początku nawet nie wiedziałem że ma polski dział... dopiero po rejestracji dojrzałem ten dział... bardzo fajna sprawa z tym działem... to forum naprawdę mi się podoba...

byle tylko panowała tu fajna atmosfera... i nie robiono z tego forum czatu... jeśli wiecie o co mi chodzi...
Coyote~
A mnie poinformował kolega z forum elektroda.pl, żebym sie już nie skarżył na brak darmowego hostingu...
cirrus
A ja się dowiedziałem z jakiejś stonki, chyba www.webhelp.pl - tam byl spis stron z darmowym hostingiem
skoczek_2002
Na Webhelpie nie ma. Sam tam szukałem. Same śmieci.
Slimagh
Ja go znalazłem w wyszukiwarce darmowych hostingów. Gorąco zresztą tą wyszukiwarkę polecam:
http://www.clickherefree.com/
pokemon
Ja dlugo szukalem na www.google.pl
Nie moglem znalesc niczego ciekawego ale znalazlem w koncu odpowiednia oferte Very Happy
pokemon
Ja dlugo szukalem na "googlach"
Nie moglem znalesc niczego ciekawego ale znalazlem w koncu odpowiednia oferte Very Happy
pokemon
Ja dlugo szukalem na "googlach"

Kudlaty
Pokemon proponuje nie robić tutaj śmietniska przez robienie kilka razy postów z tą samą treścią... spamu chyba nikt nie lubi...
cirrus
a ja nie znalazlem w ogole Wink
kers
ja z nim mialem stycznosc 2 razy
1) przez przypadek wlaczylem w wyszukiwarce wyskoczylo lecz szybko zamknolem bo nie tego szukalem
2)kolega mi polecil
Bluszczyk
Mi polecił kolega. Chciałam założyć stronke i ogólnie pogadać na forum. no i spytalam kumpla, on poradził mi właśnie to forum. więc weszłam zalogowałam się no i jak widać juz sie zadomowilam Smile

podoba mi się tu Smile
skoczek_2002
Rzeczywiście, tylko pisz częściej... To większe zaufanko zdobędziesz u adminów...
Kudlaty
wiecie co... troche to dziwne... bo nie wiem jak moze zależeć zaufanie admina od ilości postów...
skoczek_2002
Chodzi o Frih$ to twoja reputacja... Im więcej tym więcej zaufania...
gecko
wróćmy do tematu.

ja poznałem frihost szukając darmowych serwerów. ale dałem sobie tymczasowy spokój... aż pewnego dnia na innym forum (powinni mi dać za to bana: "ZDRADA!" Razz ) ktoś zamieścił obrazek. A że obrazek był na serwerze frihost... Sprawdziłem, zarejestrowałem sie, zadomowiłem. Czy można chcieć czegoś więcej?
skoczek_2002
No ja podobnie znalazłem Frihosta... Tylko prze czyjąś stronkę i jak widać zadomowiłem się...
Kudlaty
heh... mi sie wydaje ze sie zadomowiłem ale nie wiem do końca... Razz
Stypens
dowiedziałem sie o frihost z netu z jakies stroki lub forum...
wolny77
ze strony Post Nuke Wink
skoczek_2002
POST - NUKE ?? KTO TO TAM WSTAWIŁ ??
WMP
na post-nuke.pl jest dużo o free hostingach.

Ja sie dowiedziałem od skoczka.
skoczek_2002
Lub inaczej zwanego Turgonem...
GKH
ja sie dowiedziałem od kolegi Very Happy
GKH
zapomnailem wpisac kto mi polecil frihost Smile

v3nd0r Very Happy
Ramelof
ja się dowiedziałem z innego forum

Last edited by Ramelof on Thu Oct 13, 2005 5:36 pm; edited 1 time in total
skoczek_2002
KTO TO TAM NAPISAŁ ??
WMP
Nie wiem...
Kudlaty
moze UFO... Razz
skoczek_2002
Wiem.... TA KACZKA... Ja jej łeb urżnę za to... JAJA Wyrwę i usmażę w oleju... ZABIJE!!!
WMP
YYY? Kaczyński?

Uważam ze to było UFO!
collector
A ja długo, gługo szukałem jakiegoś serwera i wreszcie postanowiłem dać ogłoszenie na Allegro. Było kilka odpowiedzi i w końcu znalazłem ...
Normalnie cieszyłem się jak dziecko ... Very Happy
P.S.
Wydaje mi się, że serwer jest nawet ok Smile
Kudlaty
no powinno Ci sie nie wydawać bo to naprawde dobry swerwer... Smile
WMP
ja się czuję jak na płatnym Smile
skoczek_2002
Ja też i odkryłem dlaczego nowe konta nie mają Cpanela... Gdyż na nowym
serwie nima go... Na próżno go szukać... Mają dwa serwy!!
computerman
Jakoś przypadkowo tutaj trafiłem mam nadziejęże dostanę konto Smile
cos
ja się dowiedziałem z www.freewebspace.com
Kudlaty
jeśli sie postaracie to napewno dostaniecie swe konta... Very Happy
ChesterB
ja sie dowiedzialem na forum allegro Smile i sie z tego powodu bardzo ciesze chociaz czekam na swoje konto Confused
Kudlaty
hmmm na allegro o tym... ciekawe... no za bardzo sie rozchodzi o tym serwie... ale moze to i dobrze... Smile
Kawka
Co sądze o Frihost ?
no zobaczymy pózniej, dopiero sie zarejstrowałem.

FRIHOST MI POLECIŁ GKH
Cool

[/list]
xardas102
No więc mój stary serw padł a potrzebowałem szybko serwera napisałem sobie taki opis nagg i któryś z kolegów wysłał mi link do niego.
marines
a ja znalazłem frihost na forum serwisu którego jestem moderatorem. pewien user dał ten adres w darmowych serwerach.
skoczek_2002
Gdzie ??
marines
http://viruscenter.pl
http://forum.viruscenter.pl
Kawka
Skoczek nieżle nabijasz posty Smile i pkt Smile
skoczek_2002
Zęby szczękają, w okropnej złości... Chce chwycić za swój młot...
cos
skoczek_2002 wrote:
Zęby szczękają, w okropnej złości... Chce chwycić za swój młot...
tak, chwyć. i pierdolnij się nim w głowę, ok? aż żal się robi, gdy czyta się twoje wypociny Exclamation Exclamation Exclamation Evil or Very Mad
skoczek_2002
To nie moje wypociny, tylko łatwizna dla ogromnego umysłu...
cos
skoczek_2002 wrote:
To nie moje wypociny, tylko łatwizna dla ogromnego umysłu...

jakiego ty nie posiadasz.... spamerze....
mazurek
spokojnie bez klotni... ja dowiedzialem sie ze clickforfree czy jakos tak..a znalazlem tamten adres na www.free.xp.pl Smile
mp2006
ja dowiedzialem sie z tej strony http://www.freewebspace.net Smile
cos
mp2006 wrote:
ja dowiedzialem sie z tej strony http://www.freewebspace.net Smile

to tak jak ja Exclamation Very Happy Smile a skąd miałeś adres do freewebspace Question nie przypadkiem z forum by przema Question
skoczek_2002
To dobra wyszukiwarka...
mtx
ja trafiłam przez zupełny przepadek jakiejś 70 którejś wyszukiwarki darmowego hostingu..
PaLa
dowiedziałam się od kolegi Smile
rohis
ha! u mnie zupelny przypadek:D ogladalem na filmweb.pl jakas recke niepamietam nawet jakiego filmu;] no i tam na dole sa wypowiedzi ludzi na jego temat, ktore mnie najbardziej interesuja. byla jedna wypowiedz, ze jest forum o tej produkcji, wiec kliknalem i znalzlem sie na jakims martwym w sumie forum;] ale zadziwila mnie szybkosc serwera na ktorym bylo;) no i klik klik i znalazlem sie dokladnie tutaj! hehehe
whistler
z google, szukajac darmowego serwera Wink
skoczek_2002
Rohis, ja w identyczny sposób, ale z trochę inną stroną...
cos
skoczek_2002 wrote:
Rohis, ja w identyczny sposób, ale z trochę inną stroną...

daj mi adres tej strony to adminów tego czegoś chyba rozwalę. przez nich tutaj jesteś... w sumie to ludzie popełniają błędy
skoczek_2002
Ten gościu co robił Knieje Cieni...
MaTiPL
Google. Od jakiegoś czasu chodze szukam serwera na którym mógł bym urchomić system darmowych aliasów i umieścić swoją stronke. No i wkoncu znalazłem Smile
Frost
a ja sie dowiedzialem od kolegi Wink
WMP
To podziękuj koledze za to ze sie podzielł taką informacją Smile
Frost
WMP wrote:
To podziękuj koledze za to ze sie podzielł taką informacją Smile

no jestem mu wdzieczny Smile
chalszczok
A ja dowiedziałem się od Pluszaka Smile
FantiZ
Mój przypadek jest chyba troszke inny od zaprezentowanych, a to zewzgledu na fakt, ze musiałem coś znaleźć. Moje obecne forum jest na płatnej stronie i od 12.11 chca mnie skasować 25 PLN za 60 dni. Zaznacze, że wczesniej było darmowe, ze wzgledu na fakt, że włascicielem była osoba, która współpracowała ze mną w sojuszu na OGame. Niestety łamała prawa obowiązujące w sojuszu, wiec została poproszona o wyjścia z niego. Na drugi dzień właśnie zawitała opłata. Niestety przy ograniczonym budżecie studenta, to wysoka kwota, wiec mój administrator,zaproponował, że należałoby poszukac możliwego forum za darmo i tak zaczęły się poszukiwania. Ja znalazłem chyba z 10 stron, ale kazda to niewypał, prócz jednej, której nie mogłem sprawdzić, ze względu na serwis jej. Jednak dziś mój Administrator powiedział mi o FriHost. Sadziłem, ze za wszelką cene admin będzie chciał kasę, a tu niespodzianka i zobaczym, czy jego pomysł wypalił. Ja jestem dobrej mysli, on tez, wiec musi się udać Very Happy
Jakub
Od moderatora Razz
dobryman
Czesc
Moje szukanie było bardzo proste. W googlu wpisałem free+web+hosting
znalazłem jakiś ranking a z tabelką. Zależało mi by nie było reklam.
No i ciach, jestem z Wami.
Ceasar
Mi osobiscie o tym serwisie powiedział kumpel. Akurat szukalismy darmowego, dobrego serwera, noi chyba udało się Very Happy . Dobrze przynajmniej, ze tutaj powstała ta mała polonia, bo by było kiepsciutko Smile z tym pisaniem postów.

Pozdrawiam...
Lucek
Ja znalazłem ten hosting w necie. Nie wiedziałem cozeba zrobić to sobie odpuściłem, ale mój kumpel zaczoł tutaj coś robić i dostał konto to teraz idę w jego ślady, bo hosting jest naprawdę full wypad Very Happy
prezes87
Ja się dowiedziałem z Forum.Kompz.Org. Bardzo pożyteczne forum, można dużo znaleźć ciekawych rzeczy. Sama strona prezentuje najświeższe informacje na temat sprzętu komputerowego, nowinek technicznych itp. Jest także dział download w którym troszkę można znaleźć. Forum cechuje się tym, że doslownie na kazde pytanie znajdziemy odpowiedź. Cokolwiek by to dało, jaki temat, zawsze ktoś nam odpowie. To czyni Forum Kompz potężnym i pożytecznym na skalę polskiego internetu, bo wersji angielskiej wciąż nie ma Very Happy Serdecznie zapraszam na tą stronę bo naprawdę jest co oglądać i od kogo się uczyćVery Happy
Seba222
O Prezes 87 Smile Witaj na tym forum Smile Jest juz nas tu 2 z kompz.org Smile - po avatarze poznasz ktom ja.
Grey
Mi kolega polecił, darcnet być może znacie, fajnie tu i nie żałuje, że tu jestem, ale tak naprawde myśle jeszcze nad tematyką stronki Razz
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.