FRIHOST • FORUMS • SEARCH • FAQ • TOS • BLOGS • DIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

To wlasnie my - Polacy

chorazy
Przedstawiajcie sie tutaj. Bedzie to cos w rodzaju rejestru.

------------------------------

Ja jestem Pluszaq vel Chorazy

z siedziba w Krakowie, zamieszkaly w Debicy - wiec pozdrawiam ziomkow znanych i nieznanych.

Zainteresowania przerozne, o nich wkrotce na www.chorazy.net

I jeszcze jedno: jestem moderatorem tego, polskiego forum.

Last edited by chorazy on Sat Jun 11, 2005 6:02 pm; edited 1 time in total
Cult
Mam na imie Michał. Mieszkam w małej wiosce pod Krakiem. Interesuje się grami komputerowymi (szczególnie seria FF) oraz informatyką.

Stawiam pierwsze kroki w programowaniu w C i Pascalu.
Ostatnio zajmuje się prowadzeniem forum klanowego na OGame. W najbliższym czasie mam zamiar przenieść je na ten właśnie serwer.

Po za tym interesuje się filmem, dobrą książką, sportem (raczej biernie Wink )

Pozdrawiam
Arcio
Witam. Nazywam się Arek mam 18lat mieszkam w Tychach.. (wiecie Browary Tyskie, FIAT itp Razz)
Dostałem się tu aby ubiegać się o dobry hosting, ale bardzo lubie pisać na forum więc jezeli sa tu ludzie z którymi idzie pogadac t napewno nie skoncze na 5 postach Razz

Ze stron internetowych narazie skonstruowalem 1 sklep internetowy oraz 3 fancluby zespołów muzycznych
Hosting chciałbym własnie przeznaczyć na zalozenie fanclubu jednego z nich. Posiadam rowniez wlasne forum

Pozdrawiam wszytskich! Hehe czuje sie Tu jak w jakiejs Polonii Very HappyVery Happy
matir
Cześć !!

Mam na imię Mateusz. Mam 14 lat i mieszkam w Sosnowcu. Interesuje się komputerami oraz sportem. Psa nie posiadam. Lubię grać w dobre gry, szczególnie wojenne. Ostatnio grywam w Call Of Duty. Nie mogę się doczekać 2 wersji gry. Te gry mnie fascynują. Od 2 miesięcy grywam sobie także w OGame. Jestem w klanie RL - Republica libera, którego zalożycielem jest Cult. Chciałbym na tym koncie zrobić jakąś super stronke tylko mam dylemat. Nie wiem jeszcze czego. Ale to się pomyśli. Jak narazie to chodzę do gimnazjum, w którym idzie mi nie najgorzej Smile
Pozdrawiam, Mateusz
Radarek
Radek vel Radarek Smile
Urodzony w Dębicy - obecnie wiekszosc czasu przebywam w Krakowie gdzie studiuje (jeszcze) na 3 roku informatyki (uczelnia AGH Smile). Po wakacjach bedzie pewnie 4 rok. Ostatnio interesuje sie php i mysql. Jak sie czasem zawezme to pisze rozne programy Wink. Ale tez bardzo duzo czasu marnuje graja w najlepsza symulacje pilki noznej na PC - Pro Evolution Soccer 4.

Pozdrawiam!
fallco
jestem sebastian z warszawy, studiuje sobie ekonomie i interesuje sie roznymi zagadnieniami komputerowymi ale nie tylko! lubie grac w siatkowke, kosza, pilke nozna i inne formy aktywnosci Smile
oxwood
Nazywam się Robert i jestem z Nowego Dworu Mazowieckiego, mieściny położonej 35 km na północ od Warszawy. Aktualnie studiuję na Politechnice Warszawskiej. Moje hobby to komputery. Lubie oglądać piłkę nożną i snooker'a Very Happy To drugie robi nieraz za genialnego usypiacza Very Happy
Galar
Mam na imię Andrzej i urodziłem się w Dębicy Very Happy
Mieszkam jednak w Pilźnie. Mam 27 lat. Smile
Pracuję ale również i studiuje w Rzeszowie.
Jestem fanem filmów. Swego czasu potrafiłem chodzic do kina nawet 20-25 razy w miesiącu Smile . Obecnie chodzę niestety dużo rzadziej. Sad
brqsl
Piotrek, 23 lata. mieszkam kolo Debicy jednak w najblizszym czasie planuje sie przeniesc do krakowa. Studiuje informatyke na rzeszowskim WSIiZ, zostal mi jeszcze roczek (mam nadzieje, bo w sumie jeszcze trwa sesja Smile). Hobby: ostatnio przede wszystkim Ogame. Lubie rowniez dobre filmy i ksiazku (Coben, Kava). Pozdrawiam wszystkich polskich frihosciarzy ;]
elektronik
Witam wszystkich to moj pierwszy post na tym forum. Mam na imie Darek, jestem z Wroclawia, interesuje sie elektronika i programowaniem. Wpadlem na ten host przypadkowo, czytaj inne forum PHP. Parametry oferowanego konta wygladaja bardzo obiecujaco, az trudno uwierzyc, ze to jest za darmo Smile
garbon
Witam. Mam na imie Jedrzej. Mieszkam w Goleniowie(miasteczko w zachodniopomorskim) mam 24 lata. Studiuje informatyke. Pozdrawiam
ibix
witam mam na imie Maciek mieszkam w Katowicach 18 lat, zamierzam stidiować informatyke (narazie liceum maturalna klasa)
Bigrazer
Siemka. Jestem Tomek i mieszkam w Siedlcach. Mam 17 lat i chodze do liceum "Królówka" (najlepsza szkoła w Polsce {oczywiście wedłuyg mnie Razz}). I co by tu jeszcze napisać. Jak przegądałem to forum to nawet sie zdziwiłem że jest dział po Polsku. Trza go rozruszać Razz.
luxtu
siema
jestem lukasz mieszkam w tarnowie chodze do liceum od wrzesnia bede w klasie maturalnej, az sie boje tej maturki Razz
no moze narazie tyle Wink
dPhoenix
Witam! Mam na imię Damian, jestem z Dąbrowy, mam 19 lat. Interesuję się programowaniem i elektroniką cyfrową. Właśnie zdałem maturę (tę nową) i wybieram się na studia informatyczne.
Na tą ciekawą stronę trafiłem przypadkiem i chciałbym umieścić tutaj w niedalekiej przyszłości moje programiki i inne dzieła.
Camel
Wita Was Kamillo vel Camel z Warszawy Twisted Evil
Miło zobaczyć polską społeczność na forum serwera zagranicznego Smile

No coś o mnie możę, znaczy tak gwoli prezentacji Wink
Lat 22, wesoły student (aktualnie po sesji), zapracowujący się na śmierć żeby tylko związać koniec z końcem Wink. No dobra, nie jest tak źle naprawde Smile Ogólnie to jest nawet lepiej niż się bym spodziewał Cool

Lubie pisać, więc sporo mnie będzie zapewne na forum (co innego że lenistwo czasem ze mnie wyłazi ogromne, umiemożliwiając podniesienie palca i naciśnięcie klawisza jednego nawet Very Happy)

Film, książki, muzyka, hmm aż ciężko to wszystko ogarnąć, sam po prostu mam mnogi gust i raczej rzadko są rzeczy za którymi bym nie przepadał... Ale są Twisted Evil

Tak czy inaczej - tyle mojej prezentacji (jak znajde chwile dopisze więcej możę Smile )

Pozdrawiam wszystkich made in Poland Wink i tych którzy poza Polską egzystują. Niezależnie jakiej narodowości są i jaką religię wyznają
Cool
Hello for all ya Very Happy

Mieszkam we Wrocku, interesuje się komputerami, grami RPG, dobra muzyką i ... dzieczynami Razz Mam 18 lat i to nie jest ogłoszenie matrymonialne :]
Od paru lat robie stronki w HTML'u ale od paru dni stawiam pierwsze kroki w PHP i narazie bardzo mi się podoba Very Happy
Oprucz robienia stronek i grania na OGAME (gram na 19 uni pod ksywka carax) interesuje się Visual Basic'iem i C++ ale nie pytajcie mnie o pomoc bo znam te programy tylko na swoje własne potrzeby ... Lecz jeśli ktoś bedzie nalegał to chętnie pomoge - o ile bede mógł Smile
Jeśli ktoś chce się ze mna skontaktować to pisać na GG - 1072228
Podro dla wszystkich których znam i nie Razz Narqa
Black & White
Kamil jestem
Kamil z okolic Łodzi
Interesuje się wszystkim, ale szczególnie psychologią, poezją, informatyką i ( jeśli to można nazwać zainteresowaniem ) kobietami.
Z html-em zetknąłem się po raz pierwszy kiedy zobaczyłem pierwszą stronę www.
Wtedy nie wiedziałem, że to są takie dziwne literki i cyferki.
Strony piszę od 2 lat, głównie w html ( z dodatkami innych języków ).
Miałem stycznosć z takimi systemami jak phpBB, Php - Nuke, Mambo ( mój ulubiony system CMS ), IPB, jPortal, Blue Dragon CMS.
Obecnie w sieci jest tylko jedna moja stronka ( link w podpisie pod moim postem ).
krzychu
dostałem konto !!! nareszcie Smile))

to tak jestem krzysiek, mieszkam w człuchowie woj. pomorskie
17 lat, zainteresowania manga, fantasy, php, html, mugen, rpgi mmorpg lineage 2 Smile i jeszce coś by się znalazło Smile aha muzyka :] i gitarka
ciotka
Urodzona w czasie ostatniego z prawdziwego zdarzenia pochodu pierwszomajowego, w zagłębiowskim mieście Dąbrowa Górnicza, podczas świętego dnia: niedzieli, co wyjaśnia wrodzoną pilność i pracowitość. We wczesnej młodości przejawiała skłonności do sportu, co zaowocowało kilkunastoma medalami, dyplomami, statuetkami i pracą (charytatywną) w serwisach internetowych traktujących o piłce ręcznej. Obecenie niechętna jakiemukolwiek wysiłkowi fizycznemu ponad zajęciami W-F w I LO w Kielcach. Charakter: wg. typologii Hipokratesa: choleryczka. Obrotna, sympatyczna, wytrwała, posiadająca ogromną siłę woli, oszczędna, pewna siebie, o prawym usposobieniu, także matrymonialnym. Wady: złośliwa i zawzięta, gdy się ją rozgniewa. Zdonlości: praktyczne, organizacyjne, konstrukcyjne. Miłośniczka jedzenia, mocnych trunków, Lecha Janerki i Jaruzelskiego. Niechęć do: prawicy, młodzieżowych oddziałów szpitali psychiatrycznych, soku marchwiowego, lata z radiem, technogrzmotów. Języki: polski (biegle), angielski (przyzwoicie), niemiecki i hiszpański (szczątkowo). Wygląd: 169cm, 50kg, szatynka
skoczek_2002
Jam jest Turgon von skoczek_2002.
Mieszkam w wiosce Pod Krakowem. Kamienicą lub Nowym (Sraczem) Sączem zwaną.
Witam wszystkich ziomków znanych i nieznanych. I nic po za tym.
Pavcio
Witam wszystkich Laughing Mam na imię Pawelł (jak łatwo się domyślić) mieszkam w wiosce pod Konstancinem zwaną Warszawą. Interesuje się przede wszystkim komputerami i internetem, lubie słuchac klubowej muzy i robić strony, dlatego właśnie trafiłem na frihost w poszukiwaniu serwera, ale myśle, że jak go dostane to i tak będe dużo pisał Cool
knieja
Witam wszystkich! To konto, to tak naprawde konto trzech osob.. Spike'a, Fredwyma i Koali... Ja jestem Koala Very Happy

Razem tworzymy stronke o fantastyce i dlatego kazdy z nas w wolnej chwili daje posty na forum.... Wszyscy mieszkamy w stolicy Wielkopolski, tzn. Spike w Puszczykowie, ale to pawie jak Poznan Razz
W imieniu nas trzech witam wszystkich, w szczegolnosci Polakow, bo i tak nikt inny raczej na to forum nie wejdzie
skoczek_2002
Nieźle. Ty tez robisz stronke o Fantasy.
knieja
A co, Ty tez??
skoczek_2002
Tak a konkretnie z naszym własnym TXT RPGiem. Obecnie stronka w przygotowaniu. Niedługo z tego konta też będą pisały trzy osoby, bo reszta teamu jest zwolniona.
Timczak
Cześć mam na imię Michał!
Interesuję się informatyką szczegulnie sprzentem php, my sql i troche dephi.
Mżecie mnie szukać w Ogame na Uni 8, Enemy Territory. Wink
skoczek_2002
I pasowałoby troche popracować nad ortografią i gramatyką Cool
Timczak
skoczek_2002 wrote:
I pasowałoby troche popracować nad ortografią i gramatyką Cool
Pracuję ale nie jestem orłem z humana
skoczek_2002
Ja też. Ale umiem pisać po polsku.
ciotka
eee tam skoczek czepiasz się .Cool zawsze można skorzystać z Worda Microsoftu. Znam kilku dysortografików, którzy taką metodę stosują Laughing i piszą poprawnie
knieja
W takim razie skoczek zapraszam Cie na nasz stronke: www.knieja.kom.pl , byc moze jak juz skonczycie to nawiazemy jakas wspolprace... W kazdym razie daj znac jak juz stronka bedzie ....
MaKu23
Jestem sobie Maciek mieszkam w nienadowej i normalnie lubie HH szczegolnie 52 debiec i gram sobie jeszcze w pileczke i gram sobie w klubie Cool
katarn
Arcio, ja też mieszkam w Tychach! Coż za niefart... Very Happy Podaj jeszcze adres, to Cię nakryję. Może się poznamy?
skoczek_2002
Dlaczego nie fart ??
programmer
Mieszkam w Jasle, tworze strony internetowe.
Umiem bardzo dobrze pisac w HTML'u, XHTML'u, ASP, ASP.NET i troche w PHP. Oprócz tego piszę programy w Visual Basic 5/6, niedawno zacząłem bawić się Visual C++ 6.
Dawniej bawiłem się też Turbo Pascalem, a jeszcze wcześniej QuickBasicem.
Aktualnie zajmuje sie tłumaczeniem gry Uplink na jezyk polski.
skoczek_2002
Nieźle. A umiesz najlepszy język świata C++ ??
Coyote~
Witam wszystkich, jestem Bartek, lat 20, student Politechniki Warszawskiej. Interesuję się robotyką i chciałem wreszcie umieścić trochę fotek moich prac w necie. Dziś mnie kolega poinformował o frihost i może niedługo będę mógł coś na serwerek wrzucić.

Pozdrawiam wszystkich !!

Last edited by Coyote~ on Tue Oct 11, 2005 8:41 pm; edited 1 time in total
Kudlaty
Witam!!!
Na imie mam Karol...
mieszkam niedaleko Olkusza...
interesuje się grafiką i animacją 3D... jestem w sumie początkujący(od roku) bo nigdy nie mam czasu... prace które do teraz wykonałem, wciąż mi się wydaje że czegoś w nich brakuje i jakieś takie dziwne są...
no ale cóż jestem "początkującym"... Very Happy

mam 18 lat i chodzę do Krakowa do szkoły... teraz 3 klasa technikum... Smile
GKH
Witam wszystkich. Mam na imię Grzegorz. 17 lat, mieszkam w Sosnowcu. Interesuje się informatyka,

Reinsatluje systemy, konfiguruje sieci, składam komputery Very Happy. itp. co do informatyki.
zdzichu2005
część jestem zdzichu. Moja strona mówi wszystko o mnie więc nie będe się o sobie rozpisywał.
skoczek_2002
Chciałbym dodać, że jestem nowym Language Moderatorem subforum Polish.
I będę bezwzględny wobec spamu, warez itp. itd.
WMP
Terz kolej na mnie...

(Ale mam treme, taka publiczność ) Laughing

Jak widizcie jestem WMP (co to oznacza nie będe mówił), interesuję sie informatyką( ale nie grami jak inni omyślą tylko programowaniem). Można powiedzieć ze "ucze informatyki na lekcjach informatyki", bo nauczyciele sie nei znają. Mam 13 lat.

Języki które umiem: HTML, PHP(slabo) + MySql.

Oprócz tych całych kompów to jeżdze 40 km/h rowerkiem Laughing i czasami prześladuje mnei radiowóz policyjny jak jesem na rowerze Laughing
Kudlaty
witam na forum... co do tego to masz racje... nauczyciele są za ciency dla nas... kazdy z nas chyba ma tu jakies lepsze wykształcenie w danym kierunku z infy... Smile
Thoro
Witam

Moj nick to Thoro interesuje się informatyka, grafika oraz troche sredniowieczem.

Rowniez umiem programowac w : HTML, PHP, Sql (troszeczke). XHTML oraz troszke w paru innych...

Mam 16lat...
Kudlaty
dobra dobra... wszyscy mówicie ze programujecie w Html??!! ale w tym sie pisze a nie programuje...

Witaj
GKH
skoczek_2002 wrote:
Chciałbym dodać, że jestem nowym Language Moderatorem subforum Polish.
I będę bezwzględny wobec spamu, warez itp. itd.

piszesz o spamie?

sam przecież spamujesz Shocked

chyba co dwa posty znajdują sie twoje Shocked same spamy.

bezsensowne pytania Very Happy . i odpowiedzi Wink
ramzes707
jestem znany jako ramzes707 jeden z lepszych ogamowcow ponoc. polecam gre online http://ogame.pl
ramzes707
WMP wrote:
Terz kolej na mnie...

(Ale mam treme, taka publiczność ) Laughing

Jak widizcie jestem WMP (co to oznacza nie będe mówił), interesuję sie informatyką( ale nie grami jak inni omyślą tylko programowaniem). Można powiedzieć ze "ucze informatyki na lekcjach informatyki", bo nauczyciele sie nei znają. Mam 13 lat.

Języki które umiem: HTML, PHP(slabo) + MySql.

Oprócz tych całych kompów to jeżdze 40 km/h rowerkiem Laughing i czasami prześladuje mnei radiowóz policyjny jak jesem na rowerze Laughing

mam prosbe- nie pisz polskich liter!!! taki madry jestes a nie wiesz ze to forum nie obsluguje polskich znakow???
WMP
u mnie obsługuje,
Kudlaty
nie wiem... ale chyba wszystkim obsługuje polskie znaki... a przynajmniej większości... Razz
Ramelof
Witam jestem Mateusz. Moje pseudo to Ramelof. Interesuje się grami strategicznymi takimi jak warcraft III. No oprócz tego gram czasami w counter-strike. Znam się bardzo dobrze na cms-ach i na języku html.
Kudlaty
heh... musze odrazu uprzedzić ze jakoś tak nie lubie imienia Mateusz... mam poprostu uraz do niego...
będe mówił z nicka... bo no bo no...

w kazdym razie witaj... Smile

[ten post nie ma na zadaniu kogokolwiek urazić...]
WMP
Ja też, witam i życzę dobrago spamowania Smile (tzn nie wolno spamowac ale nabijania postów)
collector
MAteusz Smile
Lublin Smile
Birofilistyka i Nurkowanie ...
Cóż więcej o sobie pisać Smile ...
WMP
collector wrote:
MAteusz Smile
Lublin Smile
Birofilistyka i Nurkowanie ...
Cóż więcej o sobie pisać Smile ...

Npisz z której jesteś dzielnicy mozę sie okarze ze cie znam! Lublinianie rządzą!
collector
No to dokładnie jestem z Ponigwody Razz
Ulica Porzeczkowa XX/YY Very Happy
No właśnie:
"Lublin moim miastem, TŻ moim klubem"
"Motor Lublin Rlz"
Very Happy
Kudlaty
witamy na forum .... Very Happy
cos
siema. nazywam się kacper i pochodzę z brodów. jest to taka większa wieś sąsiadująca z kalwarią zebrzydowską - chyba wszyscy wiecie gdzie to Wink
Kudlaty
witaj... no ja wiem nie wiem jak tam inni... ale jak co to mozesz ich uświadomić... Razz
hawranek31
Witam.

Nazywam sie Krzysztof i pochodze z Gorzyc, koło Wodzisławia Ślaskiego.

Jestem studentem 3 roku fizyki-informatycznej,w tym roku pisze prace licencjacka,no i zamierzam stworzyc stronke internetowa.

To chyba tyle.
cos
po pierwsze: witajcie panie hawranek. po drugie: kalwaria zebrzydowska znajduje się niedaleko krakowa (ok.30 km.) a do wado(wic) mam 15 kilosów. chyba oświeciłem "niektórych". siema Wink[/img]
Kawka
YOYO all Laughing

Mam na imię Emil.
Mam 15 lat.
Mieszkam w Sosnowcu.
Interesuję się grami komputerowymi i internetem.

Pozdrawiam wszystkich Wink
WMP
Witam! Dopilnuję abyna tym forum dobrze się przyją Smile

Życzymy miłego spamowania Użytkownicy Frohost.com Poland
Kudlaty
witamy na forum frihost... Very Happy
GKH
No ja też nabije posta Smile

Witaj Kawko na frihost Very Happy
Cult
Nie ma to jak spam Very Happy
Witaj zycze miłego pisania/spamowania i korzystania z dóbr frihost Razz
cos
Kawka wrote:
YOYO all Laughing

Mam na imię Emil.
Mam 15 lat.
Mieszkam w Sosnowcu.
Interesuję się grami komputerowymi i internetem.

Pozdrawiam wszystkich Wink

Kawka, na początku podziękuję ci za możliwość nabicia posta, bo mam z deka mało pkt. Wink Laughing na końcu powiem ci, że bardzo mi miło, że tutaj zawitałeś i że mam nadzieję, że bdzie nam się dobrze współpracowało Wink Laughing
marines
siema, jestem marines. możliwe że ktoś mnie może znać ( Very Happy )
mam 15 lat i interesuję się komputerami w specjalizacji tworzenia stron www. pozdro 4all Very Happy
Kudlaty
witaj! moze Cie ktos zna... ale powiedz skąd jesteś to moze będzie łatwiej nam skojarzyć Cie.... Smile

zapewne szybko sie tu zaklimatyzujesz.... Very Happy
cos
marines wrote:
siema, jestem marines. możliwe że ktoś mnie może znać ( Very Happy )
mam 15 lat i interesuję się komputerami w specjalizacji tworzenia stron www. pozdro 4all Very Happy

forum.viruscenter.pl Question
marines
cos wrote:

rajt Very Happy a skąd wiesz?
cos
marines wrote:
cos wrote:

rajt Very Happy a skąd wiesz?

bo mam tam nick darcnet Wink Laughing
Laz
Yeah some very heavy langues spoken their.
Ill just stick to the good old aussie laugue. Embarassed
Marcin_K
Laz wrote:
Yeah some very heavy langues spoken their.
Ill just stick to the good old aussie laugue.

Yeah... hard and heavy Very Happy

a ten sie skad urwal? Smile pozdro z Lodzi w srodku Polski dla wszystkich w promieniu 400km ode mnie Wink
mtx
Z tej strony Monika z Katowic.. Smile

licealistka (już nie długo)
WMP
Witam, wszytkich których jeszcze nei powitałem!
mtx
dziękuję w imieniu własnym i cudzmy, tych, którzy ci jeszcze nie podziękowali Smile
WMP
Nie ma za co Smile
ChesterB
dobra, nazywam się Daniel i jestem z Bytomia |KROPKA|

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ps. mam 16 lat LaughingLaughingLaughing
mtx
a to a propos czego? Smile

wcześniejszy wątek czy mi się wydaje? (nie mam czasu do końca czytać..)

ale fajnie, bo Bytom to tam koło mnie Smile
PaLa
Imie: Paula [nie Paulina!]
Zainteresowania: Karate, seriale, kompy,filmy, muza
Skad: Piotrków Trybunalski
karas
Paweł
15 lat
z Elbląga
interesuje się php
kochanek
Imie : Paweł
lat : wystarczy ze powiem jestem żonaty
zaiteresowania : elektonika(informatyka) ,i to co w podpisie
Zkad : Alikante (SPAIN)
Kudlaty
Witam was wszystkich.... Smile
Seba222
Witam!

Nick: SEBA222 lub SEBA!!!
Skąd: Olkusz - Kraków - Nowy Sącz (mieszkam - studiowałem - urodziłem się)
Co robię: Pracuję, bo niestety czasy studenckie dawno się skończyły
Czego słucham: wszystkiego od poważnej do metalu (nie trawie rapu, hip hopu techno i takich tam)
Zainteresowania: komputery (a jakże by inaczej), fotografia
Zawód: teoretycznie elektryk (ale kilka oczek wyżej niż były prezydent)[/i]
WMP
Witam. Miłego spamowania Smile
ze4lot
A ja jestem Maciek aka Ze4loT z wioski pod Krakowem. Byłem współtwórcą q4.imro.pl, które zostało połączone z q3arena.gry.imro.pl, teraz jestem na q3+q4 redaktorem i siedzie na downloadzie, trickingu oraz mappingu. Czego chce od FriHost? Hostingu pod stronę klasową.
PZDR.
NEO-GRYOK
Witam wszystkich jestem tutaj nowy i pragnę dostać konto Smile Chyba jak wszyscy Wink . Mam na imię Darek mam 14 lat i pracuje nad rozwojem wortalu GRY OK. Umiem HTML, My SQL i PHP. Pochodzę z wioski niedaleko Nowego Saczą. 2 razy z rzędu utraciłem swoje dane z powodu rozpadu serwera, na którym były i myślę ze tym razem wreszcie znalazłem cos stabilnego Confused .
bOmBeL^
Ello,
Jestem Damian interesuję sie grami i po troszku programowaniem, php i htm. Mam nadzieję że hosting ten zasługuje na to co mówą o nim inni l Very Happy
kochanek
Code:
Mam nadzieję że hosting ten zasługuje na to co mówą o nim inni l :D

a zasluguje zasluguje na wielkie pochwały
kr3tu
Jestem Adam, w tym roku kończę 16 lat... parę minut temu zarejestrowałem się na frihost z nadzieją otrzymania dobrego hostingu... interesuję się open tibia serverem, potrzeba hostingu jest właśnie z tym związana Smile
Lucek
Hej !! Mam na imię Dawid i mieszkam 30 km od Poznania. Interesuje się różnymi grami mmorpg (teskstowe w necie). Próbuję nauczyć się PHP, bo mysql już prawie opanowałem dzięki grom tekstowym z neta. Pozdro
atomek
Czesc wszystkim. Mysle ze milo spedzimy czas Very Happy
Grey
Siema jestem Grey Razz mieszkam niedaleko Krakowa, lubie gry rpg (gothic, elder scrolls: morrowind), strategie (rome: total war. twierdza)i co po niektóre strzelanki (medal of honor, call of duty, COUNTER-STRIKE!!!)i skradanki (Splinter Cell, Gorky 0) jestem Polakiem jak każdy w tym otoczeniu i jestem z tego dumny i myśle, że razem miło będzie się nam spamować Wink Pozdro
polo85
Witam mam na imię Paweł i jestem ze stolicy Polski Smile
"Warszawa" Smile mam 20 lat.
Kocham fotografie, fotografuje kobiety, zwierzeta oraz wszystko co zobacze.
votd
Yo, zapisujcie kolejnego polaka... z samych SuwałkSmile