FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Projekt Kultura

designprojekt
Co sądzicie o moimprojekcie?
www.projektkultura.com/test.html
Black & White
W dziale kontakt, adres mail ma nieodpowiednią czcionkę, zoptymalizuj ją do reszty strony.

Oferujecie pozycjonowanie, a znacznik <title> obu stron przez was stworzonych jest bardzo ubogi.
Samymi meta tagami nic nie zdziałacie.

Ogólnie jednak szata graficzna waszej strony jak i witryny produkty przyciągają ogyginalnością i pomysłem.

Ps. Ale menu na wszystkich stronach jakieś takie podobne do siebie
Calemb
Bardzo mi się stronka podoba. Ruchome menu Smile muzyczka spoko Smile
luxtu
napisze tylko o wygladzie Smile ktory zreszta bardzo mi sie podoba, dobrze dobrana kolorystyka i wykonanie we flashu sa mocnymi stronami tej witryny
WMP
Mi sie bardzo podoba. Sam robiłeś tą grafkę? Jakiprogrma oprócz macromedia flash?
rohis
w portfolio bym zrobil tak zeby strony ktorymi sie chwalisz otwieraly sie w nowym okienku Smile
Postman
Zwykła wizytówka firmy jakich wiele w sieci. To nic złego a wręcz wskazane. Mogę życzyć tylko wielu klientów. Laughing
designprojekt
Jeśli chodzi o sprawę pozycjonowania mojej strony, to tego oczywiście nie zrobię, bo nie potrzebuję.
Pozdrawiam
mtx
Akurat obejrzałam intro tego klubu- jest fajne, ale widać rękę amatora, bo są penwe klatki, które są be senu (jak obracanie jednego napisu, czy tylko refleks innego). Ale znając technikę flash gratuluję Ci dobrze wykonanej roboty. Po prostu mniej bajerów- więcej prostoty..