Co sądzicie o zagrywkach PiS?
Będą nowe wybory? A może koalicja? Z kim? Co sądzicie o tym wszystkim??
Będą nowe wybory? A może koalicja? Z kim? Co sądzicie o tym wszystkim??
| Quote: |
| Kogo niosą na swych rękach
Czyje wykrzykują imię Czy to jakaś nowa rewolucja Na kogo cześć i w imię czyje Czy to bohater pozytywny Czy to bohater negatywny Kogo niosą na swych rękach Po co ta udręka dlaczego ta piosenka Wszyscy politycy dziennikarze Wszyscy policjanci piłkarze Każda ręka i noga Cały mój świat potrzebuje psychologa Jestem ekonomistą myślę bystro Za parę lat zmienię wszystko Przezwisko też zmienię Powpycham w kieszenie kamienie Bo tu wszyscy studenci chodzą spięci Zapięci pod szyję Mnie to nie kręci Ja żyję Wszyscy politycy dziennikarze Wszyscy policjanci piłkarze Każda ręka i noga Cały mój świat potrzebuje psychologa Mamo nie wiem czy ty wiesz Że nie martwi mnie niskie PKB Mamo nie wiem czy wiesz że nie martwi mnie Wysoka stopa inflacji Odwieczny problem alokacji Migracji ludności przemysłowej Zdolności kredytowej Ja sobie sam poradzę Mam dosyć twoich marzeń Wszyscy politycy dziennikarze Wszyscy policjanci piłkarze Każda ręka i noga Cały mój świat potrzebuje psychologa Happysad - [2004] Wszystko Jedno - Psychologa!!! |
| Quote: |
|
Bracia, pora zbierać się Bracia, bo inaczej nie Będzie szukać, czego tam Bracia, ja Was bracia znam Bracia, pora jechać już Bracia, bo inaczej kurz Będzie, tylko kiedy tam Bracia, ja Wam bracia dam Przez cały dzień, przez całą noc Na ulicach mego miasta jest patroli moc O naukę i kulturę społeczeństwo dba Wszyscy w telewizji oglądają Studio 2 Bracia, pora zbierać się Bracia, bo inaczej nie Będzie szukać, czego tam Bracia, ja Was bracia znam Przez cały dzień, przez całą noc Na ulicach mego miasta jest patroli moc O naukę i kulturę społeczeństwo dba Wszyscy w telewizji oglądają Studio 2 Bracie, gdzie jesteś, gdzie się schowałeś? Czemu mi nic o tym nie powiedziałeś? Bracie gdzie jesteś, gdzie się schowałeś? Wszystko, co miałeś posprzedawałeś! Bracie, co z Tobą, o czym myślałeś? Kiedy swą matkę okradałeś! Bracie, co z Tobą, kim Ty się stałeś? Czemu mnie sobą ukarałeś? (...) Miasto płonie i rotunda też Miasto płonie, płonie cały kraj Miasto płonie, płonie pierwszy maj Miasto płonie, ach jak ciepło nam Miasto płonie, a ja na to sram Miasto płonie, ja wam teraz dam Miasto płonie, zaprawdę dam (...) "Bracia" z płyty Poligono Industial z repertuaru zespołu KULT |