Znasz się na sprzęcie lub grach? Potrafisz pisać dobre artykuły? Złoś się do nas. Poszukujemy redaktorów na następujące stanowiska:
1.redaktor działu gry, Otwarty
2.redaktor działu sprzęt, Otwarty
Wejdź tutaj, zarejstruj się i wyślij prywatną wiadomość do admina. Możesz również skontaktować się z nami poprzez email: draqo@poczta.fm, lub gg:7089307. Zapraszamy. Pomóż nam stworzyć z tego serwisu, jedną z najlepszych stron o komputerach!
Na kompach się znam i raczej pomogę, ale strona ma dość dużo błędów np. Wylogowywanie gościa, żekomo działający download, ramki na siebie zachodzą. A co do redaktora o sprzęcie to chodzi Ci o nowinki ze świata czy pomoc w konfiguracji?
O co Ci chodzi z tym wylogowywaniem gościa, rzekomo działającym downloadem? Jakiej używasz przeglądarki?
hm fjany serwis, fajnie sie zapowiada... ale ta grafa i ta waga mnie przeraza....
Co do redaktora hm sam nie wiem ile mam tego czasu, ale napewno zajrze tu i zobacze czy sie cos z tego 'urodzi' Zawsze moge podac jakies fajne linki do free stuff only
Serwis chyba zaczyna dzialanosc tak?
Jesli moglbys powiedziec mniej wiecej czy to ma byc wszytsko naarz czy konkretny srwis.
Właściwie to serwis już działa, ale jednak ciągle coś zmieniam. Najpierw był to serwis o wszystkim, ale teraz już jest ukierunkowany na sprzęt, gry i internet. To są trzy główne działy. W najbliższych dniach przejdzie zmianą, pod względem wyglądu, jak i funkcjonalności. Niestety też mam mało czasu, wiec poszukuje redaktorów, którzy mi pomogą
Zapraszam i czekam na Wasza uwagi związane z serwisem 
Tak mam mozille. Jak wchodze to mi się pojawia Witaj gościu a obok wylogój, a download to już wogóle nie działa
Jesli mozna wiedziec napisz mi czy strona jest robiona ramkami czy tabelami.
A tak pozatym bajerancka tylko za ciemna co strasznie oczy meczy.
Z chcecia bym z Toba pogadal moje gg 4304130.
Pozdrawiam
Strona jest robiona tabelami. Myślę nad jakimś fajnym layouten, ale coś nie mam pomysłu. Znalazłem jeden fajny, ale kosztuje 50 EURO