FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Ktory CMS najlepszy?

kla_bor
Hej. Co sadzicie o CMS i ktory waszym zdaniem najlepszy?

Osobiscie zetknolem sie z Joomla, bylym Mambo i naprawde wywarlo na mnie duze wrazenie, a w szczegolnosci prostota z jaka sie z tego kozysta. Niestety jesli chodzi o dodatkowe componenty i moduly, to mimo sporej ich ilosci jest mnustwo bledow. Oczywiscie wiekszosc niedociagniec spowodowane jest ustawieniami serwera php na ktorym CMS tem dziala, ale dla mnie to nie jest wytlumaczenie bo programisci moim zdaniem powinni przykladac wiecej uwagi do uniwercalnosci pisanych skryptow, a nie ograniczali sie do jednolitych ustawien. Ale to moje zdanie.

Piszcie wasze spostrzezenia, na temat tego i innych CMS, moze wspolnie dojdziemy do jakichs wnioskow.
ChesterB
był już taki temat, "jaki portal php polecacie"
draqo
Wiesz co to jest WYSZUKIWARKA?!?! To jest takie coś na górze strony dzięki czemu przeszukujesz forum.Taki temat już był i jak mnie pamięć nie myli to kilka razy.
Timczak
Dobra przestancie ją "zjeżdżać" tylko dajcie pm do moda
Arin
po co od razu do moda? mod się tu pojawia każdego dnia. zamiast tego możecie w ciepły sposób przywitać nowego usera i pmką go skierować do odpowiedniego tematu, a nie pokazywać jacy to jesteście oblatani, bo umiecie z szukajki korzystać . . . dobra? no.

-close-
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.