FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Gry mmorpg w przegladarce

Ile czasu spedzasz codziennie przy grach mmorpg??
1 godzine
25%
 25%  [ 3 ]
2 godziny
16%
 16%  [ 2 ]
3-5 godzin
25%
 25%  [ 3 ]
6-10
0%
 0%  [ 0 ]
Ile tylko moge!
8%
 8%  [ 1 ]
Nie mam czasu!
25%
 25%  [ 3 ]
Total Votes : 12

slider19
Chciałbym się z wami podzielić grami w które gram i jeżeli lubicie fantasy elfy i dobry klimat, zapraszam na którąkolwiek!!

http://www.dragonlance.9o.pl Smocza lanca
http://nan-mithmir.pl Nan mithir
http://game.gaa.pl Raephisis
http://vallheru.intechion.com/index.php Matka tychże gier

A może grasz w jakąś o której nie wiem. Do zobaczenia na arenie walk!![/list]
Calemb
Nie lubie grać w więcej niż jedną gre mmorpg na raz. Ale zachęcam do gry w Redorana. www.redoran.net. Słyszałem równiez że powstaje nowa gra.
Kudlaty
hmmm powiem tak... zagrałbym... ale brak czasu... to tu to tam... i jakos brak czasu jest... Sad
moze jak będe mial wiecej czasu to będzie inaczej... Razz ale narazie muszę sobie to odpuścić...
SkorpioN
hmmm...... a ja polecam www.zanzahar.frih.net
Calemb
Jeszcze tej gry nie widziałem, ale mam nadzieje że jest pożądna. Bo większość ludzi zmienia tylko grafike i mówi że ma swoją gre....... Redoran jest pożądny i zdania nie zmienie chyba, że po wprowadzeniu nowej ery pan BeTon zrobi badziewne zmiany.....
Timczak
Tak średnio lubie takie gry. Wole rpg prawdiwe, spotykam si z kumplami i gramy z 6 godzin i to jest zabawa !
Calemb
O tak gra jest zupełnie inna niż vallheru. Gratuluje twórcy. widać że poświęcił troche czasu jej budowie....
ozyrys
Wielkie gratulacje dla Ciebie.
Udało Ci się postawić na tym serwerze naprawdę dobrą grę, czasem wpdne do Ciebie i pogram, ale w tej chwili musze zająć się swoim macierzystym serwisem i nie mam zbyt czasu na rózne gryprzez przeglądarke, ale wracając do tematu to moim zdaniem najlepsza gra to www.redoran tak jak juz ktos wcześniej wspomniał i gra Skorpiona.

Pozdrawiam
^^ozi
Calemb
Patrząc na inne gry dobrze, że przynajmniej mmorpg gry są bezpłatne....
Adi666
No nie wszystkie sa bezplatne...sprojrzmy chociarz na arene alibionu...oprocz tego ze trzeba uzywac Intenet Exploera to dodadkowo niektore funkcje sa platne po przez preminum sms.

Dobrym mmorpegiem jest www.thecrims.com jednak po 2 restarcie mi sie znudzil.
WMP
Ja ciągle pracuję nad Enarią ( www.enaria.be ). Dziwi mnei to że nikomu nie podawałem linku a ludize sie rejestrują. Gra jest dalej w wersji beta, wiec mogą być błędy. Prosze o ocenę.
Calemb
Bardzo mi się podoba(przynajmniej bez rejestracji) ale sądze że logo dałeś za duże i jak już ustawiłeś ten pasek to mogłeś go przedłużyć.... Kolorki niczego sobie...Tylko w zasadach masz "Kodeks raw Vallheru". A jakiej versji silnika uzyłeś?
WMP
jest to vallheru 1.0

Co do logo to zorbie do 800x600 i do 1024

Kodeks sie jeszcze zmieni. O jaki pasek ci chodiz? Ten pod logiem?
Calemb
Tak o ten pod logiem bo troche to dziwnie wygląda jak się tak nagle urywa.... Ale takto to ładnie, naprawde ładnie.. i fajnie że zrobiłeś historię swojej krainy...
WMP
heh, dzięki

radze zajrzeć jeszcze do środka, zorbiłem dużo zmian
oxwood
ja polecam Destination of Heroes (http://doh.pl)

Fajna gierka, tylko ma jeden minus, a mianowicie strasznie się wlecze nieraz Very Happy

Ale może będzie lepiej, bo niedługo ma się pojawić DoH 2 Very Happy
WMP
Ja narazie nie zapraszam na Enarię, gdyż leży wylącozna. Dzielę baze dnaych na kilka o boże masa roboty!
SkorpioN
ozyrys wrote:
Wielkie gratulacje dla Ciebie.
Udało Ci się postawić na tym serwerze naprawdę dobrą grę, czasem wpdne do Ciebie i pogram, ale w tej chwili musze zająć się swoim macierzystym serwisem i nie mam zbyt czasu na rózne gryprzez przeglądarke, ale wracając do tematu to moim zdaniem najlepsza gra to www.redoran tak jak juz ktos wcześniej wspomniał i gra Skorpiona.

Pozdrawiam
^^ozi

Calemb wrote:
O tak gra jest zupełnie inna niż vallheru. Gratuluje twórcy. widać że poświęcił troche czasu jej budowie....

Dzięki za pochwałe mojej gry Smile Niestety ja sie na nią nie zaloguje jak narazie bo mam problemy z komputerem Smile

Jeśli ktoś widzi jakieś błędy proszę zgłaszać albop na forum gry, albo na moje gg:3998098
Calemb
No nieźle nieźle:) A nic się nie chwaliłeś. a ja tymczasem swoją gre zainstalowałem jeszcze kilka zmian i będzie spoko Smile Tylko ma problem bo niewiem jak znaki polskie wlepiać..... zazwyczaj kodowanie ISO-8859-2 starczało,a teraz w mojej gierce ani to ani Windows-1250 nie działa bo dalej są krzaczki...
WMP
Calemb, wklej ten kod na poczatku includes/head.php

Code:
<?php header("Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-2"); ?>

Czyli plik będize wygladał tak:
Code:
<?php header("Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-2"); ?>
<?php
/**
 *   File functions:
 *   Main file of game, compress site, get information about player from database and more
 *
 *   @name                 : head.php                           
 *   @copyright            : (C) 2004-2005 Vallheru Team based on Gamers-Fusion ver 2.5
 *   @author               : thindil <thindil@users.sourceforge.net>
 *   @version              : 1.0 rc1
 *   @since                : 06.12.2005
 *
 */

//
//
//       This program is free software; you can redistribute it and/or modify
//   it under the terms of the GNU General Public License as published by
//   the Free Software Foundation; either version 2 of the License, or
//   (at your option) any later version.
//
//   This program is distributed in the hope that it will be useful,
//   but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of
//   MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE.  See the
//   GNU General Public License for more details.
//
//   You should have received a copy of the GNU General Public License
//   along with this program; if not, write to the Free Software
//   Foundation, Inc., 59 Temple Place, Suite 330, Boston, MA  02111-1307  USA
//
//

$do_gzip_compress = FALSE;
$compress = FALSE;
$phpver = phpversion();
$useragent = (isset($_SERVER["HTTP_USER_AGENT"]) ) ? $_SERVER["HTTP_USER_AGENT"] : $HTTP_USER_AGENT;
if ( $phpver >= '4.0.4pl1' && ( strstr($useragent,'compatible') || strstr($useragent,'Gecko') ) )
{
Calemb
Dzięki za pomoc Smile A wiesz co może byc nie tak z rejestracją? No bo jak kolega zapełnia wszyskie pola i kika rejestruj to jest tylko biały ekran i nic więcej :/
Siwy
Ja bym pogral ale nie bardzo mam w co... chociaz dawniej sporo gralem w Gothica przeszedlem 1,2 i dodatek noc kruka aktualnie jestem w fazie oczekiwania czesci 3. Gra wymiata wedlug mnie Wink
Adi666
Po piersze to offtopic po drugie Ghotic jest beznadziejna gra...jest strasznie liniowa(w przeciwienstwie do starego dobrego fallouta) po trzecie www.albion.gra24h.pl jest w miare dobrym MMORPGiem o ile czasem sie zaplaci autorowi.
Balcard
A grał ktoś z was w Gre Avathar - Legenda Zielonego Smoka ?? Jak nie to polecam. Śmieszna gierka z nutką klimatu (Piwo - Smok in the fog) itp.
Adres : gra.avathar.info/
SkorpioN
Calemb wrote:
Dzięki za pomoc Smile A wiesz co może byc nie tak z rejestracją? No bo jak kolega zapełnia wszyskie pola i kika rejestruj to jest tylko biały ekran i nic więcej :/

Daj adres swojej gry, to może coś poradze :/
-Dkt-
Ja polecam gre:
http://www.darkthrone.com/
spedzilem przy niej wiele czasu Wink
niestety musialem zrezygnowac z dalszej gry Sad

Gra toczy sie w sredniowieczu, wybieramy klase itp. I posiadamy krolestwo, rozbudowywujemy je, dobudowywujemy amie i wyruszamy na lowy ... Twisted Evil
moj opis moze i jest troche denny ale gra jest naprawde fajna. Polecam zarejestrowac sie, pograc troche .... jak zalapiecie klimat to gwarantuje ze sie nieoderwiecie od komputera Very Happy
Calemb
Mam wielki problem! Do wczoraj cała strona działała jak należy, a dzis wchodze i za każdym razem wywala mi Sesja zakończona. Jak to zobaczyłem to aż w biórko trzasnołem!! Jesli wiecie co może być nie tak to piszcie bardzo was prosze!
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.