Znajdzie się tutaj jakiś przeciętniak co by nie zechciał walnoąć partyjki w starcrafcika na poslkim netcrafcie?? Jak ktos nie wie jak sie do tego podłączyć to pisać, stworzę krótki przewodnik HOWTO
Partyjka Starcrafta
Ja moge...nie gralem w prawdzie od 3 lat ale zawsze mozna sie pobawic w przegrywanie ^^
A czemu starcrafta, jakos mi sie ten tytul juz znudzil. Co prawda gra ma klimat, ale grafika juz razi. Gdyby ktos zdecydowal sie zagrac w cos innego
C & C Generals, albo chociaz Warcrafta III to bylbym chetny. Nie jestem w sumie wyjadaczem ale chlopcem do bicia tez nie.
Podalem te dwa tytuly, bo wiecej mi do glowy nie przychodzi z takich kultowych i dobrych gierek - taka zacma w glowie - ale jak macie jakies dobre gierki i ochote wieczorkiem zagrac to ja wchodze. A gierke nawet jak niemam to jest to kwestia gora 2 dni, aby zalatwic.
C & C Generals, albo chociaz Warcrafta III to bylbym chetny. Nie jestem w sumie wyjadaczem ale chlopcem do bicia tez nie.
Podalem te dwa tytuly, bo wiecej mi do glowy nie przychodzi z takich kultowych i dobrych gierek - taka zacma w glowie - ale jak macie jakies dobre gierki i ochote wieczorkiem zagrac to ja wchodze. A gierke nawet jak niemam to jest to kwestia gora 2 dni, aby zalatwic.
Tu chodzi o kwestie grywalnosci a nie grafiki....kiedys trzeba bylo sie nameczyc zeby gre sworzyc (np. w starcrafcie stworzono 3 kompletnie rozniace sie od siebie rady oraz owineli to w intryge polityczno-przygodowa).
Teraz wystarczy napakowac gre realistyczna grafa i sprzedaje sie jak swierze buleczki...w krainie gier zaczyna panowac bezmozgowie....niestety.
Teraz wystarczy napakowac gre realistyczna grafa i sprzedaje sie jak swierze buleczki...w krainie gier zaczyna panowac bezmozgowie....niestety.
Ano racja
Kiedyś było jakoś tak więcej strategii i jakieś takie były bardziej nastawione ne myslenie niż na fajerwerki graficzne.
Pamietam jak przechodziłem Command&Conquer i Red Alert'a
Było jeszcze KKND no i oczywiście nieśmiertelny Starcraft...
Ach to były czasy
Kiedyś było jakoś tak więcej strategii i jakieś takie były bardziej nastawione ne myslenie niż na fajerwerki graficzne.
Pamietam jak przechodziłem Command&Conquer i Red Alert'a
Było jeszcze KKND no i oczywiście nieśmiertelny Starcraft...
Ach to były czasy
Starcraft ja juz zapomniałem o tej grze ... ale bym sobie pyknal .. ale to tego jest potrzebny urlop