FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Aktywacja konta

sl4sh
Witam, byc moze byl juz ten post - ewentualnie moderator go usunie.
Jestem tu w sumie 2dzien, w faq jest napisane ze dostep do konta www uzyskam gdy napisze 5postow/10punktow czy jakos tak.
No ile punktow mam to widac, postow tez pare zarzucilem i to wydaje mi sie ze raczej spam nie byl (no moze ten), i wchodze sobie pelen radosci a ACCOUNT a tam pisze ze moje konto oczekuje na akceptacje itd itd. numer 2287 ! Wiec sie pytam... kiedy bede mial wreszcie swoje konto ? kiedy bede mogl wrzucic strone ?
Kudlaty
wiec jest teraz pytanie postowałeś po polsku w tym dziale... czy tez w dziale głównym po angielsku??

jeśli po polsku to moze to troche potrwać... bo najpierw polski moderator musi sprawdzic Twoje posty... potem powiedziec adminowi całego forum i dopiero on rozważy to co napisał mu polski moderator i jaka jego będzie decyzja to założy lub nie...
moze tez byc tak ze muszą sie ugadać tam w kilku i dopiero... ja czekałem na swoje konto 2 dni... ale nie żałuje... bardzo sie opłacało... tylko czasem wkurzające są te zrzuty... ale to co oferują za postowanie to naprawde sie opłaca... no i pierwszy serwis w którym mam tak długo stronke i forum...
Kwaki
Ja postuje caly czas po polsku, tydzien czekam na dostep do konta i nadal nic :/ wydaje mi sie ze juz byly 2 takie tematy i tam ludzie pisali ze czekali po kilka godzin Razz
sl4sh
no ja takze postyje tylko i wolncznie po polsku bo po angielsku to jeszcze tak sprawnie nie wladam jezykiem zeby swobodnie cos tam pisac.
Ehh... mam nadzieje ze nastapi to jak najszybciej, no i ze w ogogle ! bo juz domene kupilem :/
draqo
Musisz pisać, dużo i treściwie, pomagać ludziom i nie pisać, aby pisać. Wink Takie staranie zostanie docenione. Ja nie zwracam uwagi na to, że musze pisać aby utrzymać konto, piszę aby pomagać innym, wymieniać sie zdaniem. Forum bardzo mi się podoba, bo panuje na nim świetna atmosfera.
pawelsz
Ja czekam na konto juz bardzo dlugo... Podanie napisalem jeszcze w 2005 roku, czyli z pewnoscia minal ponad tydzien od tego czasu. A serwera jak nie mialem tak nie mam (na razie stronka stoi na jakims free servie, ktory mnie denerwuje [ choc gdybym mogl, uzyl bym tu nieco innego slowa Mr. Green ] miedzy innymi przez tony reklam)... Kolega mowil ze on jak zglosil jednego dnia wieczorem to nastepnego dnia rano juz bylo.
sl4sh
draqo staram sie pisac tresciwie i na temat, a co najwazniejsze wnosic cos do tematu. Jednak ze wiele tematow jest dla mnie bezsensownych i niepotrzebynch, rozumiem jedna ze sa one zeby "o czyms gadac" i nie tracic punktow.
Co do pomagania ludziom - to w czym mam pomagac ? Neutral Tematyka na forum jest raczej ogólna a ja udzielam sie staram sie pomoc a forach na ktorych tematy mnie interesuja i sa skierowane na jeden temat np. programowanie - 4programmers.net . Kupile juz domene i tylko czekam na aktywacje konta, nie sadzilem ze bedzie to tyle trwalo, choc nie powiem jak na darmowy serwer to jest on bardzo dobry ! I jeszcze poczekam jezeli bedzie trzeba bo na razie nie stac mnie na platny serwer :/ a dotychczasowe darmowki okazaly sie bezuzyteczne :/ Tony reklam, wolny transfer, czeste pady serwera itd. :/ Zreszta co tu pisac - chyba kazdy sie z czyms takim spotkal :/
draqo
Dokładnie tak. Wszystkie inne darmowe serwery nie mogą sie równać frihostowi. Moja strona była na wielu darmowych, ale nahdłużej na frihost.
Calemb
A właśnie draqo, widze właśnie że pomocny jesteś gość więcmam jeszcze pytanie. Napisłem ponad 5 postów, mam ponad 10 pkt. Ale sl4sh napisał że już kupił domene.... zmartwiło mnie to troche... Czy moge w takim razie mieć tu konto, niczego nie kupując i mieć zwykły adres: mój_adres.frih.net ? Wiem że może i spamuje, ale na szukaniu darmowego serwera spędziłem ponad tydzień i wreszcie trafiłem na coś pożądnego jak frihost.
Arin
Calemb wrote:
A właśnie draqo, widze właśnie że pomocny jesteś gość więcmam jeszcze pytanie. Napisłem ponad 5 postów, mam ponad 10 pkt. Ale sl4sh napisał że już kupił domene.... zmartwiło mnie to troche... Czy moge w takim razie mieć tu konto, niczego nie kupując i mieć zwykły adres: mój_adres.frih.net ? Wiem że może i spamuje, ale na szukaniu darmowego serwera spędziłem ponad tydzień i wreszcie trafiłem na coś pożądnego jak frihost.

własna domena TLD jest opcjonalna. każdy użytkownik dostaje na wejściu po przyznaniu hostingu domenę *.frih.net, więc nie masz się o co martwić.

cheers,
Arin.
draqo
Dokładnie. Domenę .frih.net masz za darmo i na jak długo chcesz. Jeśli nazwa Ci nie odpowiada możesz zmienić na inne. Poczytaj forum .info, tam pisze o domenie .info za 5 zł na rok. Możesz również skorzystać z aliasów np. www.nazwa.kom.pl, www.nazwa.xt.pl itd. Poszukaj w google.
Calemb
Jedyne forum na którym pomagają...Czyli następny plus frihosta... A *frih.net mi pasuje. Na płatną nawet najtańszą niestety się nie zdecyduje:) A wie ktos może jak długo trzeba czekać na konto bo jedni piszą że czekali dawno temu 30 min inni obecnie czekają ok. tygodnia... Więc jak z tym jest ?
Kudlaty
to zależy...
jeśli masz te 5 postów... dobrych... w sensie ze zrobiłeś je naprawde dobre i cos one wniosły w to forum lub komus pomogłeś i są one po Angielsku na części angielskiej tego forum to poczekasz jeden dzień góra...
natomiast jesli Twoje posty były do niczego, którkie nic nie wnoszące to nie dostaniesz konta...
jesli postowałeś tylko na polskim to myslę ze to moze potrwac do 4 dni...

skrajne przypadki trwają tydzień... ale tydzien to najdłuższy czas oczekiwania na ostateczną decyzję... (a przynajmniej tak napisali... Razz )
Calemb
Super mam juz konto! Zrobione w niedługim czasie od mojego ostatniego wysłanego zgłoszenia Smile
Timczak
Ja jakoś nie mam domeny frish niewiem czemu. Bardzo mi to nie przeszadza ale chciał bym znac powód
Kudlaty
a składałeś podanie o domenke albo cos?? bo tak za założenia konta na forum to nie dostaniesz domeny...
mozesz sie postarac na forum postując o tą domene...

powiedz co i jak to moze cos powiemy bo tak bez niczego to tez nikt nic nie powie... to tak jaky sie zapytać czemu nie mam tego kamienia... niewiadomo skąd po co i dlaczego ten kamien...
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.