Zakończył sie plebiscyt na najlepszego sportowca.... no i wygrała Otylia Jedrzejczak... wygrała samochówd... bo pierwszy rozbiła :/. Dla mnie wybór jej jest porażką a jakie jest wasze zdanie??
Porazka.... Otylia....
ogolnie taki plebiscyt to porazka... a co do Otylii to szczerze nie wiem za co w tym roku dostala nagrode od ludzi, chyba tylko wspolczucie dalo jej wygrana.
Ale jakie zspółczuje?? Za jakie współczucie?? Za to że zabiła brata?? Za to że śpecjalnie, przez własna głupote narażała życie nietylko swoje ale też innej osoby pedziła i wyprzedzając na trzeciego?? NIe ma czego jej współczuć!!
Bizgrazer masz racje ale spróbuj postawić się w jej sytuacji.
Zabiła swojego brata ale przez głupote i jak się teraz czuje??
Zabiła swojego brata ale przez głupote i jak się teraz czuje??
| Bigrazer wrote: |
| Zakończył sie plebiscyt na najlepszego sportowca.... no i wygrała Otylia Jedrzejczak... wygrała samochówd... bo pierwszy rozbiła :/. Dla mnie wybór jej jest porażką a jakie jest wasze zdanie?? |
osiągnij choć jedną czwartą tego co ona, to wtedy pogadamy co tu jest porażką.
jeski, ile w was jest zawiści! ani krztyny współczucia! tak, jakby to co się stało ona sobie zaplanowała i z premedytacją zrobiła. i co z tego że wygrała? a niech i ma nawet fabryke aut, i tak jej brata to nie wróci. będzie z tym żyć przez reszte życia już. ale oczywiście, najlepiej wylać kubeł pomyj. to, jaki ogrom wysiłku i pracy włożyła w te medale już nikogo nie obchodzi. eeech, szkoda słów.
Arin.
http://www.frihost.com/forums/vp-169820.html#169820
Poseł zamienic na Otylia.
Poseł zamienic na Otylia.
| ChesterB wrote: |
| http://www.frihost.com/forums/vp-169820.html#169820
Poseł zamienic na Otylia. |
łomatko... a czy ja coś napisałem że ona ma nie odpowiadać za swoje czyny? nie wkładaj mi nic do buzi, dobrze? dziekuję.
to raz. dwa - żeby chociaż połowa polskich osłów miała takie zasługi jak ma ona to by ten kraj był naprawdę tygrysem europy. przestańcie się karmić tą Waszą przytęchłą zawiścią.
cheers,
Arin.
Łatwo kogoś skrytykować- teraz słucham, kogo byście wystawili jako sportowca roku?
Każdy praktycznie zaliczył tylko porażki. Ale słucham - kto wg was był najlepszy?
Dla mnie była Otylia. Za to, że przytrafił się jej wypadek. W pewien sposób sprowokowany tym wyprzedzaniem, ale zapytajmy się szczerze- czy wy zawsze przestrzegacie prawa? Nie chodzi mi tu tylko o samochód, ale i o rower i piechotą. Ile razy szliście na czerwonym? Ile razy szliście z kimś? Albo nie po pasach? I skoro tej drugiej osoby nie rozjechało- to macie szczęście - ona nie miała.
Ale to co przytrafiło się jej w życiu prywatnym nie umniejsza jej zasług dla sportu. Bo to nie chodzi o medale. Tu chodzi o kształtowanie społeczeństwa. Małysz ma o tyle gorzej, że mniej ludzi zacznie skakać z jego powodu. Ale Otylia sprawiła, że setki ludzi poszło pływać.
Pracuję w Pałacu Młodzieży, gdzie Otylia płyała. Tam większość przychodzi z dumą pływać do tego basenu. I dlatego by choć przez chwile poczuć się nią.
I dostała tez nagrodę dlatego, bo boryka się z wyrzutami sumienia. A człowiek, który zawinił i żałuje jest godzień nagrody.
A kara - karą.. zasługuje jak każdy, tylko nie każdy otrzymuje (czytaj: posłowanie nie otrzymują)
Amen
Każdy praktycznie zaliczył tylko porażki. Ale słucham - kto wg was był najlepszy?
Dla mnie była Otylia. Za to, że przytrafił się jej wypadek. W pewien sposób sprowokowany tym wyprzedzaniem, ale zapytajmy się szczerze- czy wy zawsze przestrzegacie prawa? Nie chodzi mi tu tylko o samochód, ale i o rower i piechotą. Ile razy szliście na czerwonym? Ile razy szliście z kimś? Albo nie po pasach? I skoro tej drugiej osoby nie rozjechało- to macie szczęście - ona nie miała.
Ale to co przytrafiło się jej w życiu prywatnym nie umniejsza jej zasług dla sportu. Bo to nie chodzi o medale. Tu chodzi o kształtowanie społeczeństwa. Małysz ma o tyle gorzej, że mniej ludzi zacznie skakać z jego powodu. Ale Otylia sprawiła, że setki ludzi poszło pływać.
Pracuję w Pałacu Młodzieży, gdzie Otylia płyała. Tam większość przychodzi z dumą pływać do tego basenu. I dlatego by choć przez chwile poczuć się nią.
I dostała tez nagrodę dlatego, bo boryka się z wyrzutami sumienia. A człowiek, który zawinił i żałuje jest godzień nagrody.
A kara - karą.. zasługuje jak każdy, tylko nie każdy otrzymuje (czytaj: posłowanie nie otrzymują)
Amen
| Bigrazer wrote: |
| Ale jakie zspółczuje?? Za jakie współczucie?? Za to że zabiła brata?? Za to że śpecjalnie, przez własna głupote narażała życie nietylko swoje ale też innej osoby pedziła i wyprzedzając na trzeciego?? NIe ma czego jej współczuć!! |
Jest jej czego współczuć. Fakt, że postapiła bezmyślnie wyprzedzając na trzeciego, ale trzeba umieć wybaczać. To, że wygrała może ją trochę pocieszyć, nie znamy jej na tyle, aby wiedzieć co czuje gdy jest przegraną. Ten samochód, który dostała, nie wróci życia bratu. Na pewno podle się czuje z tym co zrobiła i nie możemy jej teraz dobijac, w końcu to nasza gwiazda.
To może od dzisiaj każdego kierowce który spowodował wypadek będziemy uniewinniać? bo w końcu tyle przeszedł itp. Na nagrode zasłużyła bo w końcu sportowcem jest bardzo dobrym...
hmm.... przemyslająć co napisałem to jednak potrochu sie z wami zgodze.... jest czego jej współczuć.... niestety zabiła brata a to był ktos bliski z rodziny nbapewno bardzo ją to boli :/. No ale niewybacze jej takiej głupoty i bezmyślności.
Hmm.
Dziwna dyskusja,fakt faktem ze Otylia popelnila blad,zrobila cos czego nie powinna,ale z drugiej strony pomyslcie ile zrobila dla Polski.
Wiem ze popelnila blad i musi poniesc kare,ale opanujcie sie w krytykowaniu jej,wielka kara dla niej jest juz sam fakt ze zabila brata.
Pozdrawiam.
Dziwna dyskusja,fakt faktem ze Otylia popelnila blad,zrobila cos czego nie powinna,ale z drugiej strony pomyslcie ile zrobila dla Polski.
Wiem ze popelnila blad i musi poniesc kare,ale opanujcie sie w krytykowaniu jej,wielka kara dla niej jest juz sam fakt ze zabila brata.
Pozdrawiam.
No nietylko. Musi ponieść kare taka jak wszyscy inni. Jeżeli ona niezostałaby skazana za to, to ze wzgledu na to że jest sportowcem, że jest kims lepszym od zwykłego człowieka??
Ale czy ktoś, choć przez sekundę, powiedział, że powinna uniknąć kary z sądu?
Więc o czym jest ta rozmowa? Zarzuciliście, że nie nadaje się na sportowaca roku, po czym tłumaczymy wam z Arinem, że gadacie bzdury i czytam, że sportowcem jest, ale kary uniknąć nie może.
I Arin i ja powiedzieliśmy zgodnie- kara się należy jako kierowcy, nie sportowcu!
Więc O CO CHODZI?!
Więc o czym jest ta rozmowa? Zarzuciliście, że nie nadaje się na sportowaca roku, po czym tłumaczymy wam z Arinem, że gadacie bzdury i czytam, że sportowcem jest, ale kary uniknąć nie może.
I Arin i ja powiedzieliśmy zgodnie- kara się należy jako kierowcy, nie sportowcu!
Więc O CO CHODZI?!
Nie mówię, że nie należy się jej kara i również się z wami zgadzam. Kara się należy. Jakby ją ułaskawiono, to inni by też chcieli, a to doprowadziłoby do chaosu.
to ona jeszcze jest na wolnosci?
i to ma byc POLSKA PRAWA I SPRAWIEDLIWA wg PISu?
Niewiem czy ona zasługuje na sportowca roku, bo nie śledzę notowań, ale myślę że ona najlepiej wyszła ze wszystkich sportowców. Na pewno dobrze że nie wybrali Adama Małysza który ostatnio jakiś taki głupek się zrobił i chyba niedługo go w kaftanik wezmą. Ale na pewno powinna odpowiedzieć za to co zrobiła - spowodowała śmierć swojego brata (no, nie kryjmy tego)
Last edited by votd on Thu Jan 12, 2006 5:43 pm; edited 2 times in total
Last edited by votd on Thu Jan 12, 2006 5:43 pm; edited 2 times in total
| rohis wrote: |
| to ona jeszcze jest na wolnosci? |
Tak! Zamknąć ją! Dożywocie! (Co za debil...
| votd wrote: |
| WTF? Niewiem czy ona zasługuje na sportowca roku, bo nie śledzę notowań, ale myślę że ona najlepiej wyszła ze wszystkich sportowców. Na pewno dobrze że nie wybrali Adama Małysza który ostatnio dostaje pie***** i chyba niedługo go w kaftanik wezmą. Ale na pewno powinna odpowiedzieć za to co zrobiła - zaj***** swojego brata popisując się możliwościami wozu. |
WTF? Następna seria mądrych postów. Adam Małysz? Pewnie, idiota! Dlaczego nie zdobywa dla nas medali?! Jak można być takim beznadziejnym? A teraz pomyśl, ile Ty zdobyłaś medali? Ile razy cała Polska cieszyła się z Twoich zwycięstw? I ile razy Ty starałaś się aby tę Polskę zadowolić? Małysz czy wygraywa czy nie, zawsze będzie wielkim sportowcem. Chociaż nie mówię, że powienien być sportowcem roku akurat teraz
Następny popis błyskotliwości umysłu - "zaj***** swojego brata popisując się możliwościami wozu.". Zaj****je się ludzi z premedytacją. W ogóle jak można użyć takiego słowa w takiej sprawie? Płacz i zgrzytanie zębów. Ona spowodaowała jego śmierć, zginął z jej powodu, owszem, ale trudno powiedzieć, że: "Otylja Jędrzejczak zaj****** swojego brata"...
Co do pozostałych spraw (nie tylko w tym temacie
Pzdr
Cáno
| Cano wrote: | ||
Tak! Zamknąć ją! Dożywocie! (Co za debil... |
twoj stary
a co ma byc wolna? to ze zdobyla pare medali usprawiedliwia ja? jest takim samym czlowiekiem jak ja i ty. nie ma rownych i rowniejszych. zrobila cos zlego, niech teraz odpowie za to. gdybym ja zabil w wypadku swojego brata, najpierw bym poszeld do szpitala (jesli by byla taka koniecznosc), pozenij wsadzili by mnie do aresztu (48h) a nastepnie zawiezli na prkurature, i moze moze dostalbym zwolnienie za poreczeniem majatkowym lub od razu sankcje. wiem bo co nieco znam sie na tym. a ta sobie na rozne gale smiga... parodia z naszego prawa i tyle
a nie zuwazyles ze ona to zrobila, w sumie niemozna powiedziec ze "ona to zrobila", to byl nieszczesliwy wypadek. zginal jej brat i ty niemozesz wiedziec co ona teraz czuje, to jest najwieksza kara dla niej. nic gorszego nie moze juz ja spotakc. wyobrazasz sobie zycie z przeswiadczeniem ze spowodowales smierc najblizszej tobie osoby ??
sad moze odebrac jej prawo jazdy ale gdyby skazal ja na kare wiezienia to by byla juz przesada.
dajcie juz dziewczynie spokoj
sad moze odebrac jej prawo jazdy ale gdyby skazal ja na kare wiezienia to by byla juz przesada.
dajcie juz dziewczynie spokoj
| grumman wrote: |
| a nie zuwazyles ze ona to zrobila, w sumie niemozna powiedziec ze "ona to zrobila", to byl nieszczesliwy wypadek. zginal jej brat i ty niemozesz wiedziec co ona teraz czuje, to jest najwieksza kara dla niej. nic gorszego nie moze juz ja spotakc. wyobrazasz sobie zycie z przeswiadczeniem ze spowodowales smierc najblizszej tobie osoby ??
sad moze odebrac jej prawo jazdy ale gdyby skazal ja na kare wiezienia to by byla juz przesada. dajcie juz dziewczynie spokoj |
pozatym nieumyslne spowodowanie smierci to tez przestepstwo. to tak samo jakbys potracil zupelnie obcego ci czlowieka. pozatym za glupote trzeba placic. 180km/h w takich warunkach??!?!?!?! do wiezenia z nia i tyle, odsiedzi, pomysli a nie pokazuje teraz jak jej zle jak jej zal. trzebabylo najpierw myslec pozniej robic!!!
obroncy sie ^$^&$^@! znalezli....
ja rozumiem ze ona podlega pod jakis paragraf. teraz Otylia i tak ma pozamiatane ale wsadac ja teraz do wiezienia to glupota. nie powinna zajmowac miejsca osoba ktore na to zasluguja. malo chodzi po ulicach przestepcow ktorym odsiadke odroczono z powodu braku miejsca ?? za ta jazde z duza predkoscia sama sobie wymierzyla kare i nie powinnismy sie juz pastwic nad tym tematem. bo to sie chore zaczyna robic.
| ja rozumiem ze ona podlega pod jakis paragraf. teraz Otylia i tak ma pozamiatane ale wsadac ja teraz do wiezienia to glupota. nie powinna zajmowac miejsca osoba ktore na to zasluguja. malo chodzi po ulicach przestepcow ktorym odsiadke odroczono z powodu braku miejsca ?? za ta jazde z duza predkoscia sama sobie wymierzyla kare i nie powinnismy sie juz pastwic nad tym tematem. bo to sie chore zaczyna robic. |
powiem tak, moze zrozumiesz ocb. moj kolega chcial popelnic samobojstwo. napil sie na odwage, wsiadl do auta, wyjechal za miasto, przywalil w drzewo. celowo. byl sam, bylo pusto na drodze, siebie samego chcial usmiercic. i co teraz ma? ciaganie po sadach... otylia w wypadku (nie celowym, ale biorac pod uwage okolicznosci wypadku, nastepuje zaostrzenie zarzutow) zabila brata, sama przezyla. i bedzie wolna? czyli co? zycie brata to co to jest? nie jest na tyle wazne zeby nie byla ukarana za to? a takie pieprzenie ze sama smeirc brata jest dla niej kara... to nie jest kara, przeciez sama go zabila. przedewszystkim za kompletny brak odpowiedzialnosci powinna dozywotnio stracic prawo jazdy
jakby podeszla do swojego brata przystawila mu pistolet do glowy i go zastrzelila to rozumiem ale wsadzac ja do wiezienia za ten wypadek to niporozumienie. niepodlega watpliwosci ze jest winna i podlega karze ale nie powinna isc do wiezienia co najwyzej wyrok w zawieszeniu plus sankcjie dotyczace prowadzenia pojazdow.
gratuluje znajomosci. nastepnym razem pomoz koledze. bedzie mial z glowy sady, procesy. mowisz ze byl sam i nikogo nie narazal. sam fakt ze po glebszym wsiadl do auta swiadczy ze narazal innych uczestnikow ruchu a ze nikomu innemu nic sie nie stalo swiadczy ze mial wiecej szczescia niz otylia. jak by wykazal sie praktycznym mysleniem to poszedl by do lekarza po co sie od razu zabijac. jezeli w ostatecznosci juz musial by sie zabi to jest masa skuteczniejszych i bezpieczniejszych (o ironio) sposobow na pozbawienie siebie zycia.
tak wogole jak mozna porownywac obie sprawy.
gratuluje znajomosci. nastepnym razem pomoz koledze. bedzie mial z glowy sady, procesy. mowisz ze byl sam i nikogo nie narazal. sam fakt ze po glebszym wsiadl do auta swiadczy ze narazal innych uczestnikow ruchu a ze nikomu innemu nic sie nie stalo swiadczy ze mial wiecej szczescia niz otylia. jak by wykazal sie praktycznym mysleniem to poszedl by do lekarza po co sie od razu zabijac. jezeli w ostatecznosci juz musial by sie zabi to jest masa skuteczniejszych i bezpieczniejszych (o ironio) sposobow na pozbawienie siebie zycia.
tak wogole jak mozna porownywac obie sprawy.
| jakby podeszla do swojego brata przystawila mu pistolet do glowy i go zastrzelila to rozumiem ale wsadzac ja do wiezienia za ten wypadek to niporozumienie. niepodlega watpliwosci ze jest winna i podlega karze ale nie powinna isc do wiezienia co najwyzej wyrok w zawieszeniu plus sankcjie dotyczace prowadzenia pojazdow.
gratuluje znajomosci. nastepnym razem pomoz koledze. bedzie mial z glowy sady, procesy. mowisz ze byl sam i nikogo nie narazal. sam fakt ze po glebszym wsiadl do auta swiadczy ze narazal innych uczestnikow ruchu a ze nikomu innemu nic sie nie stalo swiadczy ze mial wiecej szczescia niz otylia. jak by wykazal sie praktycznym mysleniem to poszedl by do lekarza po co sie od razu zabijac. jezeli w ostatecznosci juz musial by sie zabi to jest masa skuteczniejszych i bezpieczniejszych (o ironio) sposobow na pozbawienie siebie zycia. tak wogole jak mozna porownywac obie sprawy. |
a czy otylia jadac 180 w ciemnosciach w deszczu i wogole, nie narazala innych? narazala przede wszystkim siebie i brata.
mysle ze gdybym ja mial taka sytuacje co ona, to bys inaqczej mowil, nie bronilbys mnie tylko kazal mi odsiedziec swoje jako kara. wlasnie ta cala sytuacja dowodzi tylko temu ze sa ludzie rowni i rowniejsi...
potrafie czytac tekst ze zrozumieniem i zalapalem ze on nikogo nie zabil. ale jechal z zamiarem samobojstwa a pozatym po kielichu. to ze otylia jechala 180 i w trudnych warunkach (chociaz ja tam nie bylem i niewiem jak to sie odbylo moze ty wiesz lepiej) nie zmienia faktu ze jest niewinna (ja nie pisalem ze ona jest bez winy i ze nie podlega karze) mowie tylko ze nie powinna isc do wiezienia. ten twoj znajomy dostal wyrok ?? pewnie sie przyznal ze chcial sie zabic i ze swiadomie wypil przed zdazeniem "na odwage" ??
zazdroscisz jej ze zostala wybrana sportowcem roku i ze dostaje samochody??
powizej juz pisali, dojdz w swoim zyciu do tego co otylia, zdobadz medale olimpijskie to bedziesz w nagrode dostawal samochody, domy.
wypadek a sukces w sporcie to dwie inne sprawy.
tak wogole czy ta spawa zostala juz zakonczona?? nieznamy jeszcze wyroku sadu. kara napewno bedzie ale nie wiezienie ewentualnie w zawiasach.
Last edited by grumman on Thu Jan 12, 2006 12:21 pm; edited 1 time in total
zazdroscisz jej ze zostala wybrana sportowcem roku i ze dostaje samochody??
powizej juz pisali, dojdz w swoim zyciu do tego co otylia, zdobadz medale olimpijskie to bedziesz w nagrode dostawal samochody, domy.
wypadek a sukces w sporcie to dwie inne sprawy.
tak wogole czy ta spawa zostala juz zakonczona?? nieznamy jeszcze wyroku sadu. kara napewno bedzie ale nie wiezienie ewentualnie w zawiasach.
Last edited by grumman on Thu Jan 12, 2006 12:21 pm; edited 1 time in total
|
dojdz w swoim zyciu do tego co otylia, zdobadz medale olimpijskie to bedziesz w nagrode dostawal samochody, domy. |
nie odpowiedziales mi na pyt. o twoj sad w stasunku do mnie, gdybym mial taka sama syt co otylia:>
jak bys stana w takiej samej sytuacji to otylia a niebyl bys tak znany jak ona podejzewa ze postapil bym podobnie (jak bym postawil sie w roli sedzego) dostal bys kare dotyczaca kierowania pojazdow ( zabrane prawo jazdy na jakis okres albo na zawsze zalezy od okolicznosci) i pewnie kare wiezienia ale w zawieszeniu (domyslam sie ze w przypadku otylii bedzie podobnie) ale moge cie zapewnic ze do wiezienia bys bezposrednio za to nie trafil. pozwolil bym ci zyc na wolnosci z przeswiadczeniem ze zabiles swojego brata czy siostre niewazne kogo wazne ze zabiles. jezeli jednak bys chcial sie zabic i dazyl do tego to bym zamkna w wiezieniu albo w zakladzie dla chorych psychicznie. ona spowodowala zagrozenie dla innych podobnie jak ten twoj kolega ale ona tego nie zrobi ponownie tego jestem prawie pewien. natomiast taka osoba ktora probowala popelnic samobojstwo w 90% bedzie probowac ponownie. takie jednostki nalezy leczyc a jezeli to nie pomaga to izolowac od spoleczenstwa na stale.
niechce sie zaglebiac w to czy byla swiadoma czy nie bo wsiadajac za kierownice po kilelichu czy pedzac 180 w nieodpowiednich warunkach trzeba byc swiadomym tego ze stwarza sie zagrozenie i to nie podlega dyskusji. kara bedzie ale w zawieszeniu.
niechce sie zaglebiac w to czy byla swiadoma czy nie bo wsiadajac za kierownice po kilelichu czy pedzac 180 w nieodpowiednich warunkach trzeba byc swiadomym tego ze stwarza sie zagrozenie i to nie podlega dyskusji. kara bedzie ale w zawieszeniu.
@rohis w pełni się z Tobą zgadzam, dostała karę za śmierć brata? owszem ale jakim kosztem! a teraz chodzi sobie po wolności i dostaje samochody, a 180km/h to przesada, @grumman nie sądze żebyś postąpił tak samo w przypadku nieznajomej Ci osoby. Fakt zdobywała medale, ale czy to ją usprawiedliwia i pozwala (nieumyślnie a jednak umyślnie [180km/h]) zabijać? bez jaj ludzie...
ZA GLUPOTE TRZEBA PLACIC
Rohis ale Otyli jest postawiony zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci.
Pozatym toczy się postępowanie wiec nie wiem o co tyle krzyku,a pozatym i tak zostanie ułaskawiona jesli zostanie skazana.
A niektórzy powinni sie zastanowic co pisza.
Pozatym toczy się postępowanie wiec nie wiem o co tyle krzyku,a pozatym i tak zostanie ułaskawiona jesli zostanie skazana.
A niektórzy powinni sie zastanowic co pisza.
| hawranek31 wrote: |
| Rohis ale Otyli jest postawiony zarzut nieumyślnego spowodowania śmierci.
Pozatym toczy się postępowanie wiec nie wiem o co tyle krzyku,a pozatym i tak zostanie ułaskawiona jesli zostanie skazana. A niektórzy powinni sie zastanowic co pisza. |
ty bys zrobil to co ona, siedzialbys w wiezieniu.
| ... @grumman nie sądze żebyś postąpił tak samo w przypadku nieznajomej Ci osoby. Fakt zdobywała medale, ale czy to ją usprawiedliwia i pozwala (nieumyślnie a jednak umyślnie [180km/h]) zabijać? bez jaj ludzie... |
dlacze nie ? Otylie znam w takim samym stopniu jak ROHIS i jego kolege. dlatego moge sie wypowiedziec w miare bezstronie. Otylie szanuje za to co osiagnela ale jej nie faworyzuje.
Przeglądając forum natrafiłem na bardzo dużo głosów niechęci i wrogości wobec Otyli.
Nie kwestionuje tego, że za kierownicą zachowywała się kompletnie nieodpowiedzialnie. Ale poniosła tego koszmarne konsekwencje w postaci śmierci brata.
Nie wielu mamy złotych medalistów - uszanujmy proszę Otylię
Nie kwestionuje tego, że za kierownicą zachowywała się kompletnie nieodpowiedzialnie. Ale poniosła tego koszmarne konsekwencje w postaci śmierci brata.
Nie wielu mamy złotych medalistów - uszanujmy proszę Otylię
| b2bw wrote: |
| Przeglądając forum natrafiłem na bardzo dużo głosów niechęci i wrogości wobec Otyli.
Nie kwestionuje tego, że za kierownicą zachowywała się kompletnie nieodpowiedzialnie. Ale poniosła tego koszmarne konsekwencje w postaci śmierci brata. Nie wielu mamy złotych medalistów - uszanujmy proszę Otylię |
| rohis wrote: |
| ZA GLUPOTE TRZEBA PLACIC |
w takim razie dziwię się, że Ty jeszcze nie zapłaciłeś.
zadałem sobie trud przeczytania tego, co powypisywałeś w swoich postach w tym wątku. jesteś po prostu zazdrosny, totalnie barkuje Ci wyobraźni. Chesterowi tak samo.
padło stwierdzenie że "co z tego że zdobyła parę medali". parę medali to będziesz mieć jak sobie staniesz na podium w zawodach szczebla gminy pierdowice dolne. popracuj chociaż przez rok na treningach tak jak pracuje ona, a potem zdądź najwyższe możliwe laury i jeszcze zalicz rekord świata. wtedy będziesz jej równy.
piszecie od rzeczy jakby Wam ząbki szły. kumpel się chciał zabić autem, i wypił sobie na odwagę? a mnie to wygląda tak, że po pijaku wsiadł za kierownicę, wjechał w drzewo, złapali go, więc zmyślił sobie bajeczkę którą nie sposób obalić. rohis, ten Twój przykład pasuje jak wół do karety.
czuję się jakbym patrzył na jakieś sępy. bo mistrzyni, bo ma kasy jak lodu, bo ja mam źle w życiu a ona nie. ha, potknęła się to skopać, zniszczyć, dożywocie! ręce opadają!!
jeśli dostałaby wyrok więzienia będę pierwszym który uruchomi ogólnopolską akcję pisania petycji do prezydenta z prośbą o jej ułaskawienie. bo ona sobie całym swoim dotychczasowym życiem na to zapracowała!
jesteście śmieszni. chcecie się bawić w inkwizytorów to idźcie do sejmu. tam macie ponad czterystu umocznonych idiotów. tam się możecie wyżyć.
jeśli raz jeszcze zobacze jakieś "debil - twój stary" gdziekolwiek - zetnę frih$
cheers,
Arin.
Zapracowała sobie na prawo jazdy 180km/s ?! a także na zabicie brata?! (wiem, wiem nie umyślnie ale jednak) ludzie, człowiek nie żyje! co z tego że ma medale? czy to daje jej prawo do wszystkiego?
| Zapracowała sobie na prawo jazdy 180km/s ?! a także na zabicie brata?! (wiem, wiem nie umyślnie ale jednak) ludzie, człowiek nie żyje! co z tego że ma medale? czy to daje jej prawo do wszystkiego? |
ależ weźżesz przecztaj to, co było napisane! niech jej zabronią prowadzić samochod dożywotnio, niech jej władują grzywnę - whatever. ale żeby żądać zamknięcia jej w więzieniu to jakaś bzdura totalna. to jest jakaś aferzystka? nakradła? z zimną krwią zaplanowała morderstwo? bredzisz! gwałciciele i pedofile dostają wyroki w zawiasach, a taką wybitną sportsmenkę do więzienia chcecie wsadzić. piszesz jakbyś był jakoś z lepperem spokrewniony. on "balcerowicz musi odejść", a Ty "jędrzejczak do więzienia". klapki na oczy i wio. zero myślenia. ZERO. słów brak.