FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Problem ze strona

Seba222
Ech... zachcialo mi sie wykupic wlasna domene *.info (Arin - to twoja wina Razz) i zamienic zamiast dotychczasowej *.be. Wszystko poszlo sprawnie, dziala jak nalezy, ale... nie dziala jedna z moich subdomen. Z jakiej przyczyny? Mam dwie subdomeny. Jedna dziala prawidlowo, a jak wpisze adres drugiej, to mi wypisuje, ze nie moze znalezc takiej strony. Katalog jest, pliki w nim tez, baza danych tez. Nie rozumiem, co sie moglo sypnac Sad Moze ma ktos z was jakis pomysl ?
A i jeszcze jedno, jak w DA wejde na subdomeny, to subdomena jest, ale USAGE LOGS i ERROR LOGS jak klikne, to jest pusta strona!

-----------------------------
Problem rozwiazalem - ale nie tak, jakbym chcial. Usunalem poddomene, ktora sie nie chciala otwierac, zostawiajac jednak jej katalog. Nastepnie zrobilem poddomene o innej nazwie a nazwe katalogu zmienilem na taka jak poddomeny. Dziala, ale jak zrobie z pierwotna nazwa poddomene, to dalej nie chce dzialac Sad
draqo
Mógłbyś napisać krok po kroku jak zmieniłeś doemenę? Bo ja też zamierzam, a mam złe wspomnienia z poprzednią domeną. Wink
Xaros
Zmiane domeny rowniez jak i subdomeny trzeba zmienic w bazie
Seba222
ale caly myk polega na tym, ze zmienilem wszystko. Po prostu wygladalo to tak, jakby nie widzial katalogu z podstrona, nie wiem tylko dlaczego z akurat ta jedna. Wystarczylo zmienic nawe katalogu i utworrzyc nowa subdomene i wszystko dziala.