Zal o mowic ale nadszedl czas aby opuscic Frihost. Moje wymagania hostingowe sa niewielkie ale nie mam czasu by sledzic watki na forum wiec postanowilem przerzucic sie na platny hosting (na szczescie bardzo tani). Tak wiec od nowego roku z wielkim zalem opuszczam "moje dziecko" - polskie forum na FRIHOST.
Zycze wszystkim milego pisania i dobrego przesylu na stronach www
Trzymajcie sie cieplo.
It's hard o say but it's the time to abandon Frihost. My needs for hosting are small but I haven't got too much time to follow topics so had decided to change my hosting provider to payable one (at least very cheap). That's the way from a new year begining I leave Frihost (and "my child" polish part of forum) with sorrow.
I wish all of frihosters a lot of pleasure from writing at forum and high performance bandtwidth at yours sites.
Bye.
Narazie Chorazy, będzie Cie tu Nam brakowało.
Trzymaj sie.
na razie, szkoda, że odchodzisz, ale cóż - każdego czas kiedyś najdeść musi 
No to trzymaj sie chlopie odwiedzaj nas czasami.
Pozdrawiam.
Podoba mi się kolega _darcnet_. Jest na forum od 28.12, Chorąży odchodzi dziś, a tu już takie ciepłe pożegnanie. Jak w ciągu 5 dni można poznać człowieka..
Nie mówiąc o tym, że ten temat powinen być zamknięty- bo coż można napisać pod takim postem? Szkoda nam, że tracimy moda? Przyjdzie następny. Twoja decyzja. Szczęść Ci Boże na nowej drodze życia 
Trzym sie zdrowo;D Może jeszcze kiedyś wrócisz? Miejmy nadzieję.
--------------------------------------------------------------------------------------
Galeria sygnaturek
Przesyłajcie na pw swoje buttony, zamieszczę
je na mojej stronie
Wszystkiego dobrego. Zawsze możesz wrócić =).
szkoda, ale coz takie jest zycie, niech Ci sie wiedzie jak najlepiej 
dzięki za wszystko

taa, ja dziekuję też za wszytko. Dzisiejszy dizeń mnie całkie dobił, najpierw komp zjebany, teraz ty odchodzisz
Trzymaj się. Moze kiedys walniesz jeszcze posta
Chorąży dzieki za wszystko!!!! Jesteś zajebistym gościem
Mi będzie Ciebie tu brakować najbardziej
Heh założyłes ten dział dla polaków na frihoscie, a zawsze przemądrzała mtx nie potafi tego docenic i nawet Cie pozegnac, tylko musi pokazywac jak bardzo jest cwana i niesympatyczna.
mam tylko jedno zastrzeżenie - dlaczego ten post to ogłoszenie 
Myślę ze będzie nam Cie brakowało... szkoda ze odchodzisz... ale w sumie rozumiem Cię... ja tez zabardzo nie mam ostatnio zbytnio czasu na to by tu wchodzić i pilnować tych punktów.. ale co zrobić... jakoś je trzeba trzymać.. bo ja nie mam kasy na utrzymywanie serwera... co prawda myślałem o postawieniu serwera na swoim kompie... ale jak sie ma neozdrade... to zabardzo to nie wchodzi w gre...
No cóż... żegnaj i dzięki Ci za dział polski tutaj...
mam nadzieje ze czasem nas odwiedzisz... 
Troche to spóźnione ale nie było mnie długo na kompie. Trzymaj sę stary! pamiętam początki tego działu ciężko było ale Ci się udało!
| Quote: |
| Heh założyłes ten dział dla polaków na frihoscie, a zawsze przemądrzała mtx nie potafi tego docenic i nawet Cie pozegnac, tylko musi pokazywac jak bardzo jest cwana i niesympatyczna. |
Cfana? a czym się cfaność przejawia? Tym, że ten topic jest spam? Każdy pisze to samo- papa, na kilka sposobów. Od tego jest pw- Chorąży mógł to ogłosić i koniec tematu- kto chce to się żegna.
A żegnają się z nim ludzie, którzy go w ogóle nie znają, bo są tu od niecałego tyg czy coś..
Szkoda, mimo że jestem tu nowy na pewno pełniłeś hardo swoją służbę, no, ale wszystko musi dobiec końca. Naprawdę szkoda, życzę ci powodzenia na nowym hostingu 
chorazy nie znałem Ciebie wcale ale uważam że będzie ciężko po Twoim odejściu.
Trzymaj się 
Charozy bedzie Cie nas tu brakowalo
.
Odwiedzaj czasami chociaz forum, gdy tylko znajdziesz czas 
Forum FriHosta używam rzadko, co innego odnośnie korzystania z servera, więc twojej działalności na forum nie zauważyłem, choć pewny jestem, że była wielka, w końcu nikt za nic nie dostaje pozycji moderatora. Tak, więc w imieniu raczej nie swoim, lecz innych - którzy naprawde zauważą twoje odejdzie, żegnam i życzę miłego hostingu gdzieś indziej