FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

IPB - pytanie

Ramelof
Istniały kiedyś w necie darmowe wersje IPB. Gdy taką wersję posiadam mogę ją umieścić na frihoscie? W regulaminach jest tylko mowa o płatnych wersjach IPB. Czekam na odpowiedź.

Obecnie już mam ostatnio darmową wersję, ale czekam na odpowiedź z góry czy mogę ją umieścić.
draqo
Z tego co wiem to nie możesz jej umieścić. Liczy się, że teraz jest ona płatna, a to że masz ją z czasów kiedy było darmowe nie jest ważne. Poszukaj na forum, już kiedyś o to pytałem.

--------------------------------------------------------------------------------------

Galeria sygnaturek
pawelsz
Stara wersja dalej jest darmowa... Sprawdzalem nawet kiedys na oficjalnej stronie w pomocy, jest tam wyraznie napisane ze IPB1.0, 1.1, 1.2 oraz 1.3 mozna uzywac za darmo, natomiast 1.3.1 oraz 2.x.x są juz platne.
Arin
pawelsz wrote:
Stara wersja dalej jest darmowa... Sprawdzalem nawet kiedys na oficjalnej stronie w pomocy, jest tam wyraznie napisane ze IPB1.0, 1.1, 1.2 oraz 1.3 mozna uzywac za darmo, natomiast 1.3.1 oraz 2.x.x są juz platne.

Tutaj pierwszeństwo ma regulamin Frihosta, więc wszystko jest jasne.

Jeśli koniecznie ktoś chce się uprzeć i postawić IPB albo vBulletin - zgodę na coś takiego jest władny wydać tylko founder, czyli Bondings.

cheers,
Arin.

-close-