Witam. Mam mały problem z Turgonem(skoczkiem 2000). Otóż był adminem na www.sfon.be, ale z racji ze nie zasługuje na tą rangę i rozwala mi stronę(looknijsie posty turgona) zbanowałem go. Sprawa jest taka że on wymyślił nazwe(Secret Files of Network). Żeby nie łamać praw zminiłem ją po zbanowaniu jego na Search Files of Network. Lecz Turgon grozi mi ze jak go zbanuje napisze do admina Frihost że złamałem prawa autorskie(i tak miałm już sprawę u admina, chodizło o plik Serials 2005
). Proszę o pomoc, jak Turgon napisze do Admina Frihosta.
WMP
| Quote: |
| Otóż był adminem na www.sfon.be, ale z racji ze nie zasługuje na tą rangę i rozwala mi stronę(looknijsie posty turgona) zbanowałem go |
To po jaką cholerę zaczynałeś z nim współpracę, skoro nie byl tego godny?
Sorki ale nie wiem ile istnieje Twoja strona ale jakoś wcześniej z nim egzystowałeś...Oczywiście skoro zmieniłeś nazwę strony, nie ma on prawa posądzić Ciebie o złamanie praw autorskich(wg. mnie)...
pozdrawiam
| WMP wrote: |
| Sprawa jest taka że on wymyślił nazwe(Secret Files of Network). Żeby nie łamać praw zminiłem ją po zbanowaniu jego na Search Files of Network. Lecz Turgon grozi mi ze jak go zbanuje napisze do admina Frihost że złamałem prawa autorskie |
o lol :).
wróć sobie do starej nazwy. co to jest, jakaś wirtualna polska? żebyś musiał się z nazwy rozliczać? o loool. jak znam życie to nie macie żadnej umowy na piśmie =). a nawet jakbyście mieli, to ja już widzę te sądy polskie, które będą się taką, za przeproszeniem, duperelą zajmować.
skoczek do admina? niech pisze, śmieszny człowieczek. po tym jakie szoł dał tutaj, i po tym steku bzdur jakie powypisywał na forum post-nuke.pl - mówiąc kolokwialnie - on Ci może naskoczyć :).
wywal go ze swojej ekipy i po kłopocie. na drugi raz myśl przy doborze współpracowników.
cheers,
Arin.
| Arin wrote: |
skoczek do admina? niech pisze, śmieszny człowieczek. po tym jakie szoł dał tutaj, i po tym steku bzdur jakie powypisywał na forum post-nuke.pl - mówiąc kolokwialnie - on Ci może naskoczyć .
wywal go ze swojej ekipy i po kłopocie. na drugi raz myśl przy doborze współpracowników.
cheers,
Arin. |
Skoczek nawet wlasciwy nick sobie wybral
Powtorze
| Ain wrote: |
on Ci może naskoczyć . |

hehe, nie wiem po co zawarłem z nim współprace. Wydawał mi się normalny. Też uważam ze jak napisze do admina to go wyśmieją. Co do nazwy to narazie będzie Search ... potem pomyślimy...
Uszka do góry WMP- załatwimy to.
Turgon nie udowodni Ci, że to on wymiślił nazwę.
Denerwuje mnie tylko, że tacy ludzie jak Skoczek, Serwismix itd po kilka razy dostają się na forum i zachowują.. tu cenzura...
Ale wiem, nic się z tym nie da zrobić
PS- kiedy będzie str WMP?
Skoczkiem to ty sie nie przejmuj - jest wielu takich, co duzo gadaja, a niewiele robia (krowa, ktora duzo ryczy, malo mleka daje). A najwyzej, to podjedziesz do sacza (stamtad jest skoczek ponoc) i mu wklepiesz (czytaj: wyjasnicie sobie roznice zdan recznie)
A tak swoja droga - wytlumacz, co to sa pliki sekretne?
pliki sekratne, takie plikiktóre tródno odszukać w necie.
Mtx: strona już jest, niestety nic się nie udało z połączeniem
Niby jakim prawem ubiega się o prawa do nazwy?? Nawet jeśli wymyślił to "podarował" on ją tej stronie a więc i głównemu adminowi czyli tobie. Może ci naSkoczyć 
olej go po prostu, nie majac niczego na pismie moze Ci naskoczyc, a admini i tak nie beda go sluchac... wiec mozesz sobie spac spokojnie i nie przejmowac sie takimi typkami 
Olałem już go
Gdyby chciał się kłucic dostał bym juz pw pewnie od Admina.
A tak nawaistem looknijcie jak udało mi sie www wypozycjonować. Wpiszcie w google unikalne pliki
| WMP wrote: |
pliki sekratne, takie plikiktóre tródno odszukać w necie.
|
Sekret, to inaczej tajemnica (przynajmniej tak mnie sie wydaje). A jezeli cos jest TRUDNO odszukac, to jest to unikalne, trudno osiągalne, ale na pewno nie SEKRETNE. Sekretne moze byc np. miejsce, czyli takie, o ktorym nikt nie wie.
okej, zamykam temat, bo coś nas zaczęło znosić na offtopik =).
zainteresowanych szczegółami, bądź pociągnięciem tej dyskusji odsyłam na forum strony wymienionej w pierwszym poście.
-close-