FRIHOST FORUMS SEARCH FAQ TOS BLOGS COMPETITIONS
You are invited to Log in or Register a free Frihost Account!


Sound in Solaris 10





Nyizsa
Hi all,
I have installed Solaris 10 recently, and I can't get any sound from it. I have a Compaq Presario computer with AC97 sound. I found the driver for Solaris 10, I installed it, and at restart it says something like it uses an invalid interrupt (255). I checked its interrupt in both WinXP and Linux, and it's 22. Is it possible that Solaris can't handle interrupts above 15?
Or the only thing I have to do is modifying a file? Which one then?
Or any other ideas? ...anybody...?
gonzo
here's your problem:

Nyizsa wrote:
Compaq Presario ?



its onboard sound isn't it?
Nyizsa
Yes, it is. But on Sun's website I found it in the Hardware Compatibility List, so I expected that it will work. I installed the driver they recommended, but as I wrote, it assigns IRQ 255 instead of 22. And I have no idea how I could fix it.
Related topics
Major Solaris features slip to 2006
Windows Service Pack 3 Preview, 100+ hotfixes
Windows XP the best?
[help] making Solaris 10 DVD
Windows or Linux
How to install two OSs on one computer?
Configuring Linux / Windows Dual Boot
counter strike scource: how to code a door
Problem with linux fedora core 4
Sun Solaris
Java Has Failed!
DVDs do Solaris 10 Gratuito!!!
solaris 10 x86 in a vmware 6 on Windows vista
Open Solaris
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Computers -> Computer Problems and Support

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2011 Frihost, forums powered by phpBB.