Pewnie taki temat byl juz poruszany ale ja nie znalazłem(słabo szukałem?)
Z chęcią zagram przez sieć [HAMACHI] w Most Wanted:]
Hamachi:
name: nfs_lan_pl haslo takie samo.
jak cos to pw to podaj moj numer gg
pozdrawiam
Ja bym chętnie zagrał, ale moja gra nie może się coś połączyć z serwerem. Nie wiem o co chodzi. Do wyjątków zapory systemu jest dodana. Może ktoś wie?
dziwne, próbowałem grac z kolega ale on mial black edition wiec myslalem ze tu tkwi problem...ale próbowałeś przez hamachi?
Mam problem z założeniem serwera. Zainstalowałem patcha i włączyłem odpowiedni plik, gra się uruchomiła, miałem 60 sekund na założenie serwera po czym gra wychodziła i znów się włączłyła. Jednak ja nie mogę założyć serwera. Pisze łączenie, a później, że utracono połączenie. Wie ktoś jak to zrobić?
Ja mam podobny problem - czy ja zaloze serwer czy kolega to serwer niby widac [mowie o serwerach w sieci hamachi] ale laczy sie dlugo a potem komunikat ze utracono polaczenie;/
Ech, ja bym sobie i chętnie w singla pograł, ale narazie nie mam skąd tego w ogóle wytrzasnąć. I u mnie chodziłoby na minimalnych detalach (256mb ram, geforce 2 64mb).
Hmm a czy wy macie orginały czy piraty? 
mam obrazy plyt na dysku - zrobione z plyt orginalnych kolegi, ale to tez jest chyba nielegalne

jeśli Ty nie posiadasz orginalnego pudełka i czegoś tam to to jest nielegalne... zostaje to uznane za piractwo
| Kudlaty wrote: |
| jeśli Ty nie posiadasz orginalnego pudełka i czegoś tam to to jest nielegalne... zostaje to uznane za piractwo |
z tym akurat sie nie gadzam - jak kupie gre za 129.99zł i zgubię pudelko to jest ona nielegalna??
Zawsze mozna grac przez hamachi
Przecież można wykonać kopię zapasową jakiejś gry, czy programu, a jeśli się wyrzuci pudełko, płytkę połamie CD-ROM (miałem tak
), a dowód zakupu (paragon) się zgubi, albo tusz się zetrze, pozostaniemy z kopią zapasową 
Wuiesz jak robisz obraz to w przypadku nowych gier (np splintelcella) to i tak bnie działa. Jak zajerestrował twój kumpel tom gre przez neta to tylko u niego będzie działać.
Ps. splintelcella kupiłem tuż po premieże za 69zł a teraz kosztuje 120 
Pamietaj ze zawsze sa sposoby na sposoby
i ze nie ma zadnej ochrony, ktorej nie mozna by bylo obejsc.
co do obrazu plyty na dysku to jest legalny tylko wtedy kiedy mozesz udowodnic ze dana gre nabyles legalnie i masz (miales) legalna kopie. A i przypominam ze pozyczanie gier kolegom takze jest nielegalne 
Policja nie przychodzi do prywatnych osób, jak już to nachodzi te, które sprzedają płytki na bazarach itp. Im szkoda czasu na pojedyńczych ludzi, kiedy mogą złapać całą szajkę.
Ja mam orginalnego NFS:MW i świetnie to wygląda na online - zmierzyć się z najlepszymi graczami świata
.
Jeżeli ktoś chce grać online to najlepiej wychodzi kupienie orginału.
Jeśli chodzi o to że policja nie przychodzi do prywatnych osób - nie zgadzam się mój kumpel miał ostatnio nalot i zapłacił niezłą sumkę. I wszystko przez to że miał kilka płyt pirackich które kumplowi pożyczył.
tak zgodze sie.. ale jeśli chodzi o legalność... musimy miec dowód ze kupiliśmy orginał... a najlepszym dowodem jest orginalna płytka lub opakowanie... płytka moze byc nawet połamana ale zeby była... 
Legalność... ciekawy jestem czy dzieci osob stojacych na strazy prawa sa takie uczciwe jak powinny byc, wymagajac uczciwosci sami powinnismy przestrzegac prawa.. a z tego co wiem przewaznie tak nie jest, niestety.
Ktos pisal o nalocie, na takie cos trzeba miec zgode zwierzchnikow i dobry powod by taki nalot zrobic.