Pewnie taki temat byl juz poruszany ale ja nie znalazłem(słabo szukałem?)
Z chęcią zagram przez sieć [HAMACHI] w Most Wanted:]
Hamachi:
name: nfs_lan_pl haslo takie samo.
jak cos to pw to podaj moj numer gg
pozdrawiam
Ja bym chętnie zagrał, ale moja gra nie może się coś połączyć z serwerem. Nie wiem o co chodzi. Do wyjątków zapory systemu jest dodana. Może ktoś wie?
dziwne, próbowałem grac z kolega ale on mial black edition wiec myslalem ze tu tkwi problem...ale próbowałeś przez hamachi?
Mam problem z założeniem serwera. Zainstalowałem patcha i włączyłem odpowiedni plik, gra się uruchomiła, miałem 60 sekund na założenie serwera po czym gra wychodziła i znów się włączłyła. Jednak ja nie mogę założyć serwera. Pisze łączenie, a później, że utracono połączenie. Wie ktoś jak to zrobić?
Ja mam podobny problem - czy ja zaloze serwer czy kolega to serwer niby widac [mowie o serwerach w sieci hamachi] ale laczy sie dlugo a potem komunikat ze utracono polaczenie;/
Ech, ja bym sobie i chętnie w singla pograł, ale narazie nie mam skąd tego w ogóle wytrzasnąć. I u mnie chodziłoby na minimalnych detalach (256mb ram, geforce 2 64mb).
jeśli Ty nie posiadasz orginalnego pudełka i czegoś tam to to jest nielegalne... zostaje to uznane za piractwo
Policja nie przychodzi do prywatnych osób, jak już to nachodzi te, które sprzedają płytki na bazarach itp. Im szkoda czasu na pojedyńczych ludzi, kiedy mogą złapać całą szajkę.
Legalność... ciekawy jestem czy dzieci osob stojacych na strazy prawa sa takie uczciwe jak powinny byc, wymagajac uczciwosci sami powinnismy przestrzegac prawa.. a z tego co wiem przewaznie tak nie jest, niestety.
Ktos pisal o nalocie, na takie cos trzeba miec zgode zwierzchnikow i dobry powod by taki nalot zrobic.