Tak tak to prawda ktoś wymyślił że powinny być wormsy ffa no i bum mamy liero.
Plusy:
+brak tur
+niezły zasób broni
+gra przez net i LAN
+liczne mapy
+edytor map (trzeba ściągnąć osobno)
+MODY!!!
minusy:
-5 broni które możemy mieć jednocześnie
-słaba grafa (przecierpie to:D)
-mody mają niekiedy kiepskie wykonanie
No cuż nic tylko grać.
Ale liero proponuje nam możliwość gry na jednym komputerze z drugą osobą (szkoda że tylko z "drugą" bo więcej sie nie da)
TUTAJ mamy link do tej gierki a TO ogólny link do downloadu.
Miłej gry!
Widać ze koncepcja punktów i ich nabijania dziala na Ciebie

ale sie czepiasz
akórat tego nie widziałem nigdzie a chciałem żeby sie ta gierka rozpowszechniła
ta gierka byla popularna juz jakis czas temu
potem wszedl soldat a teraz to juz nie wiem co jest popularne
moze nfs most wanted ? 
liero było dawno... super się gralo, najlepszy był brak tur
grafika... czego my wymagamy 
Ściągłem sobie wczoraj tą gre i musze przyznać, że naprawde jest godna uwagi.
Grafika mogłaby być lepsza, aczkolwiek nie musi.
W grze jest fajny klimat i to powinno nam wystarczyć do radości.
proponuję sie zaopatrzyć w słownik- bo literówki, literówkami, ale takie błędy to w oczy kolą..
a spamowanie w tym topicu a propo Liero, to już naprawdę dno! Jeśli chcesz zareklamować koniecznie tę grę, to weź sobie walnij to u siebie na str, albo pod jakimś tematem o grach, a nie cały topic o starociu, który należy do gier 'wrzuć-na-dyskietkę-i-zachowaj-dla-potomnych', żeby zobaczyli czym się grało na IMBie, Amidze itp kompach...
żałosne..
hmmmm, wiesz nie wiem jak ty ale ja uwazam ze czasem warto wspomniec o takim tytule, zwlaszcza ze duzo osob nie mialo z nia stycznosci a jest ona przykladem gry, gdzie nie liczy sie super grafika, muzyka czy inne bajery ale sam pomysl na gre i grywalnosc. Nie zapominaj ze ludzie szybko zapominaja o grach z super bajerami graficzo-muzycznymi a pamietaja te nietypowe, ktore sie wyroznily grywalnoscia wlasnie.
Sciagnalem sobie, pogralem chwile no i nawet mi sie spodobalo
Tak sie zastanaawiam jakie sa najlepsze bronie wedlug was. Troche ich jest i na razie nie mialem czasu zeby je wszystkie sprawdzic, ale jak na razie podoba mi sie laser
| Fragnatic wrote: |
minusy:
-5 broni które możemy mieć jednocześnie
|
Nie zgodze sie z tym. Przeciez mozna w opcjach ustawic ile broni max 
z tego co pamietam to rzeczywiscie laser byl niezla bronia dalekiego zasiegu 
super gra
nie zgadzam się z mtx. fallco ma rację, że gry, które mają świetną grywalność z reguły wygrywają z grami, które grywalność mają gorszą, a lepszą jedynie grafę. gra, która mi bardzo w pamięć zapadła to knights and merchants, a jest to gra z grafą niezbyt dobrą, nie ma też zbyt wielu opcji ale za to grywalność ma wspaniałą 
Gra jest extra ale ja bardziej polecam soldat
www.soldat.pl
extra gierka polaczenie komandosow z slynna gra "liero"
oj liero to stara gra jak swiat, juz pare lat temu z kumplami upalalismy sie i pykalismy dedmecze;] to byly czasy ;] teraz juz czegos takiego nei ma;] POLECAM!!
a soldat sux...................................
Och ach aż się łezka w oczu kręci jak się przypomina ile to się w tą gre na grało. A ile klawiatur z kumplami zdemolowałem tą grą(Te emocje). Gierka jest bardzo dobra. Faktycznie jest szata graficzna niepowala ale do takiej gierki chyba w zupełności wystarczy. Jest tak wciągająca jak Icy Tower. Tą gre też powinniście kojarzyć.