FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Co to jest liero?? Worms 2d deathmatch !!!

Fragnatic
Tak tak to prawda ktoś wymyślił że powinny być wormsy ffa no i bum mamy liero.

Plusy:
+brak tur
+niezły zasób broni
+gra przez net i LAN
+liczne mapy
+edytor map (trzeba ściągnąć osobno)
+MODY!!!

minusy:
-5 broni które możemy mieć jednocześnie
-słaba grafa (przecierpie to:D)
-mody mają niekiedy kiepskie wykonanie

No cuż nic tylko grać.
Ale liero proponuje nam możliwość gry na jednym komputerze z drugą osobą (szkoda że tylko z "drugą" bo więcej sie nie da)
TUTAJ mamy link do tej gierki a TO ogólny link do downloadu.

Miłej gry!
darczeku
Widać ze koncepcja punktów i ich nabijania dziala na Ciebie Cool Twisted Evil
Fragnatic
ale sie czepiasz Razz akórat tego nie widziałem nigdzie a chciałem żeby sie ta gierka rozpowszechniła
fallco
ta gierka byla popularna juz jakis czas temu Smile
potem wszedl soldat a teraz to juz nie wiem co jest popularne Very Happy moze nfs most wanted ? Razz
vrooth
liero było dawno... super się gralo, najlepszy był brak tur Wink grafika... czego my wymagamy Wink
SkorpioN
Ściągłem sobie wczoraj tą gre i musze przyznać, że naprawde jest godna uwagi.

Grafika mogłaby być lepsza, aczkolwiek nie musi.

W grze jest fajny klimat i to powinno nam wystarczyć do radości.
mtx
Quote:
akórat tego
proponuję sie zaopatrzyć w słownik- bo literówki, literówkami, ale takie błędy to w oczy kolą..

a spamowanie w tym topicu a propo Liero, to już naprawdę dno! Jeśli chcesz zareklamować koniecznie tę grę, to weź sobie walnij to u siebie na str, albo pod jakimś tematem o grach, a nie cały topic o starociu, który należy do gier 'wrzuć-na-dyskietkę-i-zachowaj-dla-potomnych', żeby zobaczyli czym się grało na IMBie, Amidze itp kompach...
żałosne..
fallco
hmmmm, wiesz nie wiem jak ty ale ja uwazam ze czasem warto wspomniec o takim tytule, zwlaszcza ze duzo osob nie mialo z nia stycznosci a jest ona przykladem gry, gdzie nie liczy sie super grafika, muzyka czy inne bajery ale sam pomysl na gre i grywalnosc. Nie zapominaj ze ludzie szybko zapominaja o grach z super bajerami graficzo-muzycznymi a pamietaja te nietypowe, ktore sie wyroznily grywalnoscia wlasnie.
Kwaki
Sciagnalem sobie, pogralem chwile no i nawet mi sie spodobalo Smile Tak sie zastanaawiam jakie sa najlepsze bronie wedlug was. Troche ich jest i na razie nie mialem czasu zeby je wszystkie sprawdzic, ale jak na razie podoba mi sie laser Razz

Fragnatic wrote:

minusy:
-5 broni które możemy mieć jednocześnie

Nie zgodze sie z tym. Przeciez mozna w opcjach ustawic ile broni max Very Happy
fallco
z tego co pamietam to rzeczywiscie laser byl niezla bronia dalekiego zasiegu Very Happy
_darcnet_
super gra Very Happy nie zgadzam się z mtx. fallco ma rację, że gry, które mają świetną grywalność z reguły wygrywają z grami, które grywalność mają gorszą, a lepszą jedynie grafę. gra, która mi bardzo w pamięć zapadła to knights and merchants, a jest to gra z grafą niezbyt dobrą, nie ma też zbyt wielu opcji ale za to grywalność ma wspaniałą Very Happy
Molius
Gra jest extra ale ja bardziej polecam soldat

www.soldat.pl

extra gierka polaczenie komandosow z slynna gra "liero"
rohis
oj liero to stara gra jak swiat, juz pare lat temu z kumplami upalalismy sie i pykalismy dedmecze;] to byly czasy ;] teraz juz czegos takiego nei ma;] POLECAM!!

a soldat sux...................................
Balcard
Och ach aż się łezka w oczu kręci jak się przypomina ile to się w tą gre na grało. A ile klawiatur z kumplami zdemolowałem tą grą(Te emocje). Gierka jest bardzo dobra. Faktycznie jest szata graficzna niepowala ale do takiej gierki chyba w zupełności wystarczy. Jest tak wciągająca jak Icy Tower. Tą gre też powinniście kojarzyć.
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.