Otóż, dla wszystkich fanów gier strategicznych firma StormRegion (www.stormregion.com) udostepnila ZA DARMO swoja gre S.W.I.N.E.
Nie jest to moze jakas wybitna gierka, ale za "taka cene" naprawde niezla zabawa. Gre mozna sciagnac z ich strony - zajmuje 716 MB, jest to plik zip.
Taki miły prezent na Swieta 
wydaje mi sie ze ta gierka byla kilka lat temu w jakims czasopismie z grami za 20-30 zł;]
milo ze ktos ja podarowal graczom, skoro wczesniej byla sprzedawana:D
Najpierw ylo wydanie pudelkowe, pozniej gazetowe, jeszcze pozniej dodawano ja w PC World, a teraz jest za darmo na święta. Ot właśnie taki mały prezent na święta.
Wystarczy tylko popatrzeć na ilość ściągnięć tej gry, żeby zobaczyć, że taki mały to on nie jest.
No b. fajna gierka grałem w wersje na Play Station z kumplami (jeden przynosił do drugiego konsolke
) i było... że tak powiem.... lolaśnie
Idealna gierka do ćwiczenia mysli strategicznych
Heh parę dni przed publikacją tego postu na stronie mojego wortalu pokazała się taka nowinka ze świata gier
Co do gry to polecam ją grałem kiedyśjeszcze u szwagra
a dla innych to dobra rozrywka w czasie przerwy pomiędzy światem webmasteringu 
mi osobiście sie ta gra niepodobala:P
Dla mnie to średnia gra. Nie za bardzo mi się podoba. A zamiast ściągać 700 MB, to moge ją sobie pożyczyć od kolegi, albo kupić za parę złociszy. Mam neostradę i każdy mg się liczy

Bardzo stara gra i w dodatku szybko sie nudzi, a dla mnie takie gry sa bez sensu. Ja kocham strategie ale cos w tylu The Settlers V, CaCG Zero Hour itp
Mi też ta gra nie pasi :/
jakaś taka bezsensowna :/ nic ciekawego