FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Wesolych Swiat!

Cano
Jadę dzisiaj do dziadków na święta, więc chciałbym Wam dzisiaj życzyć wesołych świąt, szampańskiego sylwestra i wielu postów na frihost Razz w nowym roku.

http://kartki.onet.pl/_i/d/PierwszaGwiazdka.swf

Pzdr
Cáno
draqo
Ja również chciałbym Wam życzyć wesoly, pogodnych i szczęśliwych Świąt Bożego Narodzenia, wystrzałowego sylwestra i dobrego nadchodzącego roku 2006. http://img.interia.pl/kartki/nimg/ka37753.swf
vrooth
wszystkiego najlepszego
Timczak
Zdrowia, szczęścia, pomyślności, szampańskiej zabawy i samych udanych projektów www Smile
GKH
Zyce wszystkim Wesolych Swiat ;]
100 choinek w lesie, prezentow tyle ile Mikolaj
uniesie, balwana ze sniegu, tyle radosci ile Karp ma osci:) 100 zyczen na dodatek, by smacniejszy byl Oplatek Very Happy

No i udanego Sylwestra Smile

00.ooo i jeszcze dla tych co graja w OGame Wink
pelnych reckow !!!!!
hawranek31
Ja rowniez Wam zycze wszystkiego naj,naj,naj.

Tego by to co zaczynacie, doprowadziliscie do konca, by zycie bylo prostrze, by w Waszym zyciu goscilo dobro i milosc,no i zdrowka.

A na sylwestra szampanskiej zabawy.
mtx
życzenia

tu BYŁY życzenia Smile

zapomniałam, że jak się odbierze, to wysiadają Razz

to będą inne

Last edited by mtx on Fri Dec 23, 2005 1:35 am; edited 1 time in total
ChesterB
mtx wrote:
życzenia

Quote:
Sorry, no postcard matches your postcard number. You may have mistyped the postcard's ID, or your postcard may be too old and has already been erased from the system.

Wzruszające... Smile

Również życze wszystkim wesołych i spokojnych świąt i mokrego dyngusa! Laughing
Lucek
Też życzę wam wszystkiego najlepszego w nadchodzącym nowym roku 2006. Dużo zdrowia itp, itd oraz etc .
votd
Wszystkiego najlepszego, wesołych świąt, bogatego mikołaja, szampańskiego sylewstra wszystkim!!
This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.