FRIHOSTFORUMSFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Jak zainstalowac? - Pomocy!!!

draqo
Dopiero co mam konto i jak wgrałem już pilki z post-nuke, pokazała mi się jakaś informacja o tym, że apache został pomyślnie zainstalowany na tym serwerze. Więc jak trzeb dopisuję do adresu: install.php i enter i.. nic. Nie ma takiej strony, a gdy wejdę na moją stronę to cały czas jest ta onformacja o apache.

19.12.05 21:07 A teraz to w ogóle nie mogę się dostać do panalu admina, gdy chcę wejśc na stronę panaelu to nie ma takiej strony!
darczeku
zmieniałeś domenę?
może bana dostełeś? Wink
NEO-GRYOK
Jak zmieniałeś domenę na .be to teraz Direct Admin jest pod adresem tej domeny, czyli www.twojanazwa.be:2222 i tak się logujesz, co do PHP Nuke to nie wiem ja polecam ci PHP Fusion + Extreme Pack.

PS: Bana za co? Prawie każdy tutaj ma domenę .be . Więc cię nie rozumiem.
A widzę, że nawet twoje strona ma tą domenę "battlemonster.be".
darczeku
chodzi o to że może bana dostał za co innego i teraz nie może sie zalogować Very Happy
A zreszta każdy ma małe grzeszki...... Twisted Evil
draqo
Nie wiem co robić. Bana nie dostałem bo piszę ten post. Nawet do panelu admina nie da się wejść. Gdy chcę się połączyć z serwerem poprzez FileZilla to pisze, że jest złe hasło, a jest dobre na bank. Wejdźcie sami:www.komp.frih.net. Pomóżcie!! Błagam.

Dam dużo frih$ za pomoc, ale warunkiem jest to, że musi zadziałać. Tak sie cieszyłem z konta, a teraz nie wiem co się stało.
draqo
Teraz udało mi się dostać do panelu admina. Ale nadal do strony nie mogę się dostać. Znalazłem coś na http://www.frihost.com/forums/viewforum.php?f=8 po angielsku, ale nie zabardzo to czaje. Byłbym wdzięczny za pomoc w przetłumaczeniu tego co tam pisze, a jeszcze bardziej za pomoc w rozwiązaniu problemu.
Arin
O jaką domenę wnioskowałeś?? komp.frih.net? i jak się łączysz z internetem - neostrada? kablówka?
draqo
komp.frih.net. Mam neostradę. Nie wiem co robić. Może się powtarzam, ale tak się wczoraj cieszyłem.
Ramelof
Można byłoby się tu jeszcez pokusić na wymiane plików. Być może został jakiś uszkodzony.
draqo
Nie wiem co się mogło stać. A Wy musieliście czekać aż wam zaakceptują konto? Bo wczoraj wgrałem pilki post-nuke i pisało, że apache jest pomyślnie zainstalowany. A dziś już w ogóle nie działa. Ktoś miał już taki problem, pisał o tym na angielskich forum (link na samej górze) ale nic konkretnego się nie dowiedziałem. Tylko to, że trzeba czekać, albo poprosić o jakiś reset.
ChesterB
http://216.32.85.170:2222 <- Panel
http://216.32.85.170/~twójlogin <- Twoja strona

Pzdr
draqo
no tak wchodzi:D Ale poprzez adres "normalny" nie. I klientem ftp też się nie da połączyćSad thx
ChesterB
jest to problem ze wszystkimi nowymi kontami, po zmianie domeny prowadzi ona do strony testowej apacha, a czasem uszkodza się przy tym config i nie możesz już nic zrobić, rada -> napisz do Bondingsa

Ps. przez IP 216.32.85.170 możesz użyć do połączenia FTP (używając swojego loginu i hasła)

PzdR
Arin
system zakładania nowych kont jest jak najbardziej w porządku, więc od razu dementuję tą informację. nowi użytkownicy mogą doświadczać pewnych problemów związanych z z ich domeną frihostową, ponieważ jest ona zakładana dopiero z ich kontem i musi minąć jakiś czas zanim będzie 'znana' serwerom DNS.

w tym konkretnym przypadku draqo po prostu namieszałeś sam. zastąpiłeś domenę komp.frih.net inną domeną, którą z kolei ustawiłeś jako przekierowanie do komp.frih.net, a komp.frih.net już nie istniała i koło się zamyka =). powinno już być naprawione.

cheers,
Arin.
draqo
Właśnie admin odpisał i już jest wszytsko ok. Możesz zamknąć temat;D
Reply to topic    Frihost Forum Index -> Language Forums -> Polish

FRIHOST HOME | FAQ | TOS | ABOUT US | CONTACT US | SITE MAP
© 2005-2007 Frihost, forums powered by phpBB.