FRIHOSTFORUMSSEARCHFAQTOSBLOGSDIRECTORY
You are invited to Log in or Register a Frihost Account!

Jedi Academy & Quake III :)

Chemik
Tak ostatnio dokopałem sie do tej gierki w stosie płyt Very Happy
Gra ktoś z was w to może ?? (multiplayer)
Bo z tego co zauwarzyłem to jeszcze kupa ludzi w to pogrywa Very Happy
Chemik
Gra w to ktoś na necie ??
wsumie fajna alternatywa na engie Q3 Very Happy
można se pamachać mieczykiem Very Happy
darczeku
założyłeś 2 podobne tematy,mogłeś to zrobic w 1 i nie zapychac;/ zeby nie robic offtopica: teraz przez siec gra sie w bf2 i cod 1/2
greets
Arin
Tematy scalone ze sobą. Pliska, nie flejmujcie się tu wzjemnie (np fani quake'a vs fani unreala).

Cheers,
Arin.
darczeku
mówiąc "gra się" miałem na myśli to , ze można znaleźc więcej graczy grających w te gry...Nikogo nie chce obrażac i wmawiac mu w co ma grac...
greets
fallco
ale i tak sporo ludzi pogrywa w Jedi academy po sieci a to ze w inne gry jest wiecej to nie dziwota! czasem probuje nawet swoich sil, ale neostrada to nie jest najlpeszy pomysl na gre po sieci Very Happy

a ostatnio nawet sie zdziwilem ze az tyle osob gra w CS 1 Smile widac sa gry ktore nie traca na popularnosci Very Happy
darczeku
Quote:
ale i tak sporo ludzi pogrywa w Jedi academy po sieci a to ze w inne gry jest wiecej to nie dziwota! czasem probuje nawet swoich sil, ale neostrada to nie jest najlpeszy pomysl na gre po sieci

Napewno lepszy niż kablówka 256 kbit Very Happy Very Happy
A propo CS 1 - czy da radę pograć to przez Hamachi???
A propo 2: ZAGRAM PARTYJKE AGE OF EMPIRES 2 przez siec (HAMACHI)
greets
Chemik
W "Jedi A." gra masa ludu , z tego co zauwarzyłem , niestety prawie brak tam polaków Sad
sami niemcy i kanadyjczycy Twisted Evil
ale gra sie dosyć łatwo Smile
po 4 dniach ćwiczeń jestem zawsze 2st TOP Very Happy jak gram na 20 Razz
Seba222
A ja niestety w tak wymagajace gry to sobie raczej pograc nie moge. Niestety moj laptopik, to do tego sie nie nadaje (co prawda procesor nie najgorszy, ale grafika tylko 8 mb Sad ). Za to pogrywam sobie czasem w takie gierki internetowe.
Fajna nawet strone znalazlem: www.teagames.com - mozna sie rozerwac, nie myslac przy tym za wiele. Taka zabawa prosta, latwa i przyjemna.
Cano
Ja długo grałaem w JK:JO. Singleplayer jest fajny, a przynajmniej taki mi się wydawał gdy przechodziłem JK pierwszy raz kilka lat temu. To była moja pierwsza strzelanina 3D. Co do JK:JA to się zawiodłem i przez Internet nigdy nie grałem. Grafika w JA jest prawie taka sama jak w JO i cała gra nie wnosi wiele nowego. Więcej bijemy się na miecze i ładniej to wygląda, ale wykonujemy dokładnie te same ruchy co w JO (1 miecz) i w filmach. Poza tym gra jest za prosta, największych bosów chwyta się gripem za gardło i wrzuca do przepaści jeśli taka istnieje. Jest jakiś taki level z grobowcem, którego strzerze 3 sithów (bezpośrednio), a w około pałęta się jeszcze z 10. Można prześć ten level bez straty życia, po prostu wrzucając ich w przepaście. Bez sensu, bo oni jak się bijesz na miecze są nie do pokonania. Multiplayer pewnie jest lepszy, ale z doświadczenia w JK:JO wiem, że trzeba długo grać, żeby być najlepszym, bo widziałem ludzi, którzy już tak wypracowali sobie taktyki i combosy, że nie ginęli nigdy, a zabijali co 5 sekund (bespin - JK:JO). JK:JA rozwiązuje jednak problem, że tylko garść ludzi zna combosy i skutecznie z nich korzysta, a inni tylko biegają z lightningami Razz - w JA wszystkie combosy są wypisane Very Happy. Może kiedyś zobaczycie gracza o nicku cano Neutral.

Seba222 wrote:
Fajna nawet strone znalazlem: www.teagames.com - mozna sie rozerwac, nie myslac przy tym za wiele. Taka zabawa prosta, latwa i przyjemna.

Teagames rządzi Very Happy, bo, jak już napisałaś, zabawa jest, nidość, że łatwa, to jeszcze prost Wink. Ale nigdy nie byłem na żadanej liści rekordów Sad.

Pzdr
Cáno
Chemik
Nie trzeba długo grać żeby być dobrym Very Happy
ja gram od soboty Smile czyli 5 dni Smile
Mam już opanowane wszystkie kombosy, większość tricków typu bieganie po ścianie Laughing , ale tylko dwustronnym mieczem Smile
jakoś mi przypadł do gustu Smile
jak gram na fragi to wychodzi ~150 na 40 min Smile

w singla nawet nie grałem więc nie wem Razz

mój nick w grze jak co Razz
Chemik_PL

ale spodkałem już pare osób którym nijak nie mogłem dać rady Smile